2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    197
Deri testi nasıl oluyor benim oğluma alerji için deri testi yapilmisti iğne ve uçlarında ilaç olan bi aletle bayılacak gibi olmuştu bebeklere nasıl yapıyorlar

Bebeklerle alakalı bilgiler sürekli değişiyor her konuda lyle maalesef. Mesela şuan 6 ay su vermeyin denilşyor , 1 sene sonra hayır su verilmeli denebilir . Bilgiler sürekli değişiyor . Ek gıdada da değişti sanırım

İç güdülerinizi dinlemedinizi tavsiye ediyorum, çocuk doktorlarının çok ezbere iş yaptığına şahit oldum.

Kızlar istanbul anadolu yakasında olan var mı? Çocuk doktoru arayışımız devam ediyor. Tamamlayıcı sağlık sigortası yapmıştık, deneye deneye bitireceğiz artık mevcut doktoruna boynunu biraz eğri tutma eğiliminde dedim ultrason çektirdik alakasız olarak nodül çıktı. Bir sürü kan tahlili istedi ama sonucunu beklemeden antibiyotik yazdı :) sonra hematolojiye yönlendirdi. Neyse ki hematolog profesördü ve anlam veremedi. Bu yaşta bebekte bi anlam ifade etmez antibiyotik kullanmayın dedi. Muhtemelen bağışıklığı aşıya tepki verdi, aynı gün olmuştu. Anlayacağınız çocuk doktoru çok önemli ama hep ezbere iş yapan, kolaycı tiplere denk geldik şu ana kadar

Deri testi nasıl oluyor benim oğluma alerji için deri testi yapilmisti iğne ve uçlarında ilaç olan bi aletle bayılacak gibi olmuştu bebeklere nasıl yapıyorlar
Sırtına yapıldı. Klasik alerji testi seti şeklinde. Bebek olduğu için bilmedi babası omzuna almıştı ilk iğneler girdiğinde ağladı sonra müziğini açtık vs sakinleştirdik bir problem yaşamadık ordaki çocuklar daha uzun süre ağladı sanırım gördükleri ve anladıkları için

Suyu dogdugundan beri veriyorum canım ama birkaç gündür beslenmesi de çok azaldı bezi de dün sadece 24 saatte 2 tane tertemiz bez degistirdim (önünde iki tane bir tl kadar kırmızı sarı ıslaklık vardı sadece
Az beslendiklerinden böyle oluyor canım bizde de sabah bez çok dolu değildi. Senin bir süredir böyleyse belki mama deneyebilirsin biberon kabul ediyor mu?
Belki mama takviyesi deneseniz mi doktor ne demişti bu konuda
Evet kızlar emmeyi reddettiği için mama veriyorum zaten dünde 4 kez 3 ölçek verdim ona rağmen öyleydi ama çok fazla da terledi dün ona da bağlıyorum pipi ucunda yapışma var sanki o korkutuyor beni öğleden sonra gidelim bı doktorda baksın iyileşmiş mi sorun var mı diye de götürmemiştim

Ben Medicana ataşehire gidiyorum Hüseyin kıyak doktorumuz ben de bir arkadaşımın tavsiyesiyle gittim memnunum şimdiye kadar isterseniz siz de bir deneyin

Valla cnm çocuk doktoru işi gerçekten önemli ben Medical Park Pendik'te götürüyordum bu iştahsız olduğu ara aynı hastane de iki uzman bir profosöre gittim hiç bişey demediler şimdi Göztepe medikal parkta gastroenteroloji bölümünde olacak takibi sen tabiki gastroenteroloji bölümüne götüremezsin ama sadece doktor konusu çok zor diye belirtmek istedim ben tuzla da oturuyorum Göztepe çok uzak ama çocuk gastroenteroloji o hastanede varmış direk o hastane bahçeşehir üniversitesiyle çalışıyor doktorları çok iyiymiş arastirsana bı çocuk doktorlarini yakınsa tabi sana

Kızlar tummy time de 2 dk durmayan bebembbu oyuncak sayesinde 10 dk durdu hemde uykusu olmasına rağmen sonra uyku iyice bastırıp sinirlnedi bunu kız kardeşim getirmiş bana ama trendyolda Merdivenli penguenler yazıp bulabilirsiniz almak isteyenler

Eklentiler

• IMG_20250918_112132.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 49
G glbsdckediannesi
Ya ben bundan sipariş verdim şuan aklıma sen geldin bundan mı sipariş vermiştin sevmemişti yoksa farklı bir şey mi

Eklentiler

• IMG_6506.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 44
Sepetinde var benim ama anlamaz diye almak istememistim benim kızımda vantuzlu maymuna bayılıyor katila katila ağlasa bile onu görünce susuyor

Suyundan ben hiç tattırmadım. Ona hep ayrı yemekler pişti. 1 yaşından sonra daha serbest. Yakında mama sandalyeleriyle bize eşlik edecek inşallah minişlerimiz
Şöyle sofraya hep beraber oturabilsek artık Eşimle aynı anda yiyebildiğimiz gün sayısı o kadar az ki...

Su konusunda ben hala net değilim ya. Burada da sormuştum. Veren de var, asla vermem diyen de. Ama biz hepimiz en başta şekerli suyla başlamışız hayata Şu an benim çocuğuma su vermemem o kadar tuhaf karşılanıyor ki. Teyzem mesela torununa bakarken çocuğun annesi asla su vermeyelim demesine rağmen kadın işe gidince hep su vermiş Niye yaptın diyorum, su vermeden olmaz diyor inatla Çocuk da gayet sağlıklı. Gel de çık işin içinden... Dediğin gibi seneye bol su verelim derlerse şaşırmamak lazım.

Mustafa Aydın'ın çok iyi bir doktor olduğunu duydum. Anlaşması var mı bir bakın isterseniz

Canım sen bir doktora göster ne olur ne olmaz. Fakat çiş kokusu bizde de var, normal diye biliyorum. Ondan endişe etme.

Favladım

Gece ile başlamak da iyi olabilir aslında İlk bebeğinizde nasıl olmuştu peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…