- 8 Ekim 2020
- 327
- 220
- 53
- 36
Deri testi nasıl oluyor benim oğluma alerji için deri testi yapilmisti iğne ve uçlarında ilaç olan bi aletle bayılacak gibi olmuştu bebeklere nasıl yapıyorlarBizim süt alerjimiz var deri testinde çıkmadı. Ama sizde asıl şikayet egzama o yüzden çıkabilir diye düşünüyorum. Alerji doktorumuz kanlı kakayı önemsiyor alerji teşhisi koyabilmek için. Sizde o yok sanırım çok şüküranne sütü vermek istersen katı bir diyet seni bekliyor kendini hazırla
Bebeklerle alakalı bilgiler sürekli değişiyor her konuda lyle maalesef. Mesela şuan 6 ay su vermeyin denilşyor , 1 sene sonra hayır su verilmeli denebilir . Bilgiler sürekli değişiyor . Ek gıdada da değişti sanırımBenim okuduklarım kendi kararıyla 6 ayda başlayacak olanlardı sdoktor tavsiyeleri geneli 6 ay öncesi. Ben de çok şaşırdım, eskiden hiç böyle bir şey yoktu. İdrar ile ilgili sıkıntı yoksa su bile yasaktı ilk 6 ay. Anladığım kadarıyla artık bebeğe göre bir plan yapılıyor.
İç güdülerinizi dinlemedinizi tavsiye ediyorum, çocuk doktorlarının çok ezbere iş yaptığına şahit oldum.Ya kızlar bebeğimin çişli bez sayısı da kaç gündür baya az zaten kabızlık var onu artık geçtim ama dün hastaneye gitmeden önce değiştirdim bezini saat 17ye kadar minicik bi çiş yapmıştı o da hep urat kristalleriyle doluydu ve kokuyordu uzaktan bile kokusu geldiği için değiştirdim diyebilirim enfeksiyon kapmasn diye şimdi baktım yine ayni 8-10 saatte o kadar az yapması anormal değil mi pipisinin ucunu kontrol edeyim dedim sanki kapanmış gibi görünüyordu sünnetten sonra hep masaj da yapmıştım kapanmasın diye niye böyle oldu anlamadım içimde kotu bi his var yarın çocuk cerrahisine götürecem çocuk doktoru takip et normal diye geçiştiriyor ama bence hiçte normal değil el kadar bebenin çişi kokmaz ve sürekli yapar off ya niye böyle oluyor kafayı yiyecem hep bı sorun bı anormallik gözü iyileşti yüzü yüzüne çare bulmadan tuvalete çıkması
Sırtına yapıldı. Klasik alerji testi seti şeklinde. Bebek olduğu için bilmedi babası omzuna almıştı ilk iğneler girdiğinde ağladı sonra müziğini açtık vs sakinleştirdik bir problem yaşamadıkDeri testi nasıl oluyor benim oğluma alerji için deri testi yapilmisti iğne ve uçlarında ilaç olan bi aletle bayılacak gibi olmuştu bebeklere nasıl yapıyorlar
Suyu dogdugundan beri veriyorum canım ama birkaç gündür beslenmesi de çok azaldı bezi de dün sadece 24 saatte 2 tane tertemiz bez degistirdim (önünde iki tane bir tl kadar kırmızı sarı ıslaklık vardı sadeceCanım sıvı alımı azaldığı için olmuştur benim kızın o bir ay çok iştahsız olduğu dönem oldu ya yeni yeni iyi olmaya çalışıyor,işte o dönem böyle olmuştu çok az cisi oluyordu bezinde ve aşırı kötü kokuyordu ben bi kaç çay kaşığı su verdim valla hep ama yine de azdı cisi de yapacak bişey kalmamıştı doktorlar bişey yapamıyordu çünkü, ama sizinki başka bişey olabilir miinşallah değildir verdin mi hiç su
Az beslendiklerinden böyle oluyor canım bizde de sabah bez çok dolu değildi. Senin bir süredir böyleyse belki mama deneyebilirsin biberon kabul ediyor mu?
Evet kızlar emmeyi reddettiği için mama veriyorum zaten dünde 4 kez 3 ölçek verdim ona rağmen öyleydi ama çok fazla da terledi dün ona da bağlıyorum pipi ucunda yapışma var sanki o korkutuyor beni öğleden sonra gidelim bı doktorda baksın iyileşmiş mi sorun var mı diye de götürmemiştimBelki mama takviyesi deneseniz mi doktor ne demişti bu konuda
Ben Medicana ataşehire gidiyorum Hüseyin kıyak doktorumuz ben de bir arkadaşımın tavsiyesiyle gittim memnunum şimdiye kadar isterseniz siz de bir deneyinKızlar istanbul anadolu yakasında olan var mı? Çocuk doktoru arayışımız devam ediyor. Tamamlayıcı sağlık sigortası yapmıştık, deneye deneye bitireceğiz artıkmevcut doktoruna boynunu biraz eğri tutma eğiliminde dedim ultrason çektirdik alakasız olarak nodül çıktı. Bir sürü kan tahlili istedi ama sonucunu beklemeden antibiyotik yazdı :) sonra hematolojiye yönlendirdi. Neyse ki hematolog profesördü ve anlam veremedi. Bu yaşta bebekte bi anlam ifade etmez antibiyotik kullanmayın dedi. Muhtemelen bağışıklığı aşıya tepki verdi, aynı gün olmuştu. Anlayacağınız çocuk doktoru çok önemli ama hep ezbere iş yapan, kolaycı tiplere denk geldik şu ana kadar
Bir araştırayım çok teşekkürlerBen Medicana ataşehire gidiyorum Hüseyin kıyak doktorumuz ben de bir arkadaşımın tavsiyesiyle gittim memnunum şimdiye kadar isterseniz siz de bir deneyin
Valla cnm çocuk doktoru işi gerçekten önemli ben Medical Park Pendik'te götürüyordum bu iştahsız olduğu ara aynı hastane de iki uzman bir profosöre gittim hiç bişey demediler şimdi Göztepe medikal parkta gastroenteroloji bölümünde olacak takibi sen tabiki gastroenteroloji bölümüne götüremezsin ama sadece doktor konusu çok zor diye belirtmek istedim ben tuzla da oturuyorum Göztepe çok uzak ama çocuk gastroenteroloji o hastanede varmış direk o hastane bahçeşehir üniversitesiyle çalışıyor doktorları çok iyiymiş arastirsana bı çocuk doktorlarini yakınsa tabi sanaKızlar istanbul anadolu yakasında olan var mı? Çocuk doktoru arayışımız devam ediyor. Tamamlayıcı sağlık sigortası yapmıştık, deneye deneye bitireceğiz artıkmevcut doktoruna boynunu biraz eğri tutma eğiliminde dedim ultrason çektirdik alakasız olarak nodül çıktı. Bir sürü kan tahlili istedi ama sonucunu beklemeden antibiyotik yazdı :) sonra hematolojiye yönlendirdi. Neyse ki hematolog profesördü ve anlam veremedi. Bu yaşta bebekte bi anlam ifade etmez antibiyotik kullanmayın dedi. Muhtemelen bağışıklığı aşıya tepki verdi, aynı gün olmuştu. Anlayacağınız çocuk doktoru çok önemli ama hep ezbere iş yapan, kolaycı tiplere denk geldik şu ana kadar
Ben kullanıyorum valla şuan onda uyuyor bizde çok işe yaradıG glbsdckediannesi
Ya ben bundan sipariş verdim şuan aklıma sen geldin bundan mı sipariş vermiştin sevmemişti yoksa farklı bir şey mi
Sepetinde var benim ama anlamaz diye almak istememistim benim kızımda vantuzlu maymuna bayılıyor katila katila ağlasa bile onu görünce susuyorKızlar tummy time de 2 dk durmayan bebembbu oyuncak sayesinde 10 dk durdu hemde uykusu olmasına rağmen sonra uyku iyice bastırıp sinirlnedibunu kız kardeşim getirmiş bana ama trendyolda Merdivenli penguenler yazıp bulabilirsiniz almak isteyenler
Şuan çok ümitlendim umarım bizde de işe yarar hemen mi uyum sağladı yoksa alıştırma oldu muBen kullanıyorum valla şuan onda uyuyor bizde çok işe yaradı
Şöyle sofraya hep beraber oturabilsek artıkSuyundan ben hiç tattırmadım. Ona hep ayrı yemekler pişti. 1 yaşından sonra daha serbest. Yakında mama sandalyeleriyle bize eşlik edecek inşallah minişlerimiz
Su konusunda ben hala net değilim ya. Burada da sormuştum. Veren de var, asla vermem diyen de. Ama biz hepimiz en başta şekerli suyla başlamışız hayataBebeklerle alakalı bilgiler sürekli değişiyor her konuda lyle maalesef. Mesela şuan 6 ay su vermeyin denilşyor , 1 sene sonra hayır su verilmeli denebilir . Bilgiler sürekli değişiyor . Ek gıdada da değişti sanırım
Mustafa Aydın'ın çok iyi bir doktor olduğunu duydum. Anlaşması var mı bir bakın istersenizKızlar istanbul anadolu yakasında olan var mı? Çocuk doktoru arayışımız devam ediyor. Tamamlayıcı sağlık sigortası yapmıştık, deneye deneye bitireceğiz artıkmevcut doktoruna boynunu biraz eğri tutma eğiliminde dedim ultrason çektirdik alakasız olarak nodül çıktı. Bir sürü kan tahlili istedi ama sonucunu beklemeden antibiyotik yazdı :) sonra hematolojiye yönlendirdi. Neyse ki hematolog profesördü ve anlam veremedi. Bu yaşta bebekte bi anlam ifade etmez antibiyotik kullanmayın dedi. Muhtemelen bağışıklığı aşıya tepki verdi, aynı gün olmuştu. Anlayacağınız çocuk doktoru çok önemli ama hep ezbere iş yapan, kolaycı tiplere denk geldik şu ana kadar
Canım sen bir doktora göster ne olur ne olmaz. Fakat çiş kokusu bizde de var, normal diye biliyorum. Ondan endişe etme.Ya kızlar bebeğimin çişli bez sayısı da kaç gündür baya az zaten kabızlık var onu artık geçtim ama dün hastaneye gitmeden önce değiştirdim bezini saat 17ye kadar minicik bi çiş yapmıştı o da hep urat kristalleriyle doluydu ve kokuyordu uzaktan bile kokusu geldiği için değiştirdim diyebilirim enfeksiyon kapmasn diye şimdi baktım yine ayni 8-10 saatte o kadar az yapması anormal değil mi pipisinin ucunu kontrol edeyim dedim sanki kapanmış gibi görünüyordu sünnetten sonra hep masaj da yapmıştım kapanmasın diye niye böyle oldu anlamadım içimde kotu bi his var yarın çocuk cerrahisine götürecem çocuk doktoru takip et normal diye geçiştiriyor ama bence hiçte normal değil el kadar bebenin çişi kokmaz ve sürekli yapar off ya niye böyle oluyor kafayı yiyecem hep bı sorun bı anormallik gözü iyileşti yüzü yüzüne çare bulmadan tuvalete çıkması
FavladımHafif katlayıp kenara koyabiliyorsun. Temizlikte kolay, silinebilir malzeme. Renkleri filan çok dikkatini çekti 3-4 gündür kullanıyoruz tummy time süresi biraz arttı diyebilirim
elfobaby Hello My Friends Katlanabilir Oyun Halısı Matı - Yeni Ölçü - 160x180x1 Cm (TAŞIMA ÇANTALI) - Fiyatı, Yorumları
elfobaby Hello My Friends Katlanabilir Oyun Halısı Matı - Yeni Ölçü - 160x180x1 Cm (TAŞIMA ÇANTALI) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Gece ile başlamak da iyi olabilir aslındaCo-sleeping ben de çok seviyorumama ilk bebeğimde yaptığım hatayı yapmak istemedim. O yüzden anneyanına alıştırmaya çalışıyorum. Ben de direkt dibinde yatıyorum dönüyor çünkü ve yüzüstü kalabiliyor. Bence gece uykusuyla başlayın. Benim bebeğim gündüz yatağa yattığını anlıyor ama gece uykusu ağırlaşınca anne yanında uyuyor. Yatırmadan önce 7-8 dk iyice sızmasını beklemek de faydalı olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?