2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    197
Uyutup sonra anne yanına geçirmeyi deneyeyim

Mesela benim kız çok az beslendi ya geçen haftalarda doktor kendisi söyledi susuz kalmasın sakın su verin çişi azalırsa dedi hatta daha da yetmezse acile getirin serum verilir dedi sıvı azaldığı için herkese önerilmiyor güzel beslenen bebeğe verilmez ben şu an vermiyorum mesela yine com iyi değil iştahı ama yeterli alıyor gibi geliyor, önceden de vermiyordum o bir ay verdim iki günde bir falan cisi çok azaldıkça

Şöyle sofraya hep beraber oturabilsek artık Eşimle aynı anda yiyebildiğimiz gün sayısı o kadar az ki...
Bizim de oyle. Ben zaten elimde tabak hizlica bir seyler yiyorum. Yaprak dokumu tadinda aksam yemegi zamanimi olmali aslinda o sofraya herkes oturmali ama duzenimiz yok iste

Kızlar bu renkli zeka kartları 4-6 ayda renkleniyor ama bebeğim renkli şeyleri görünce çok heyecanlanıyor. Görüyor o zaman renkleri sizde de öyle mi

Gündüz bebeği nasıl uyutuyorsunuz? Ben beceremiyorum galiba 6.30da uyandı bu saate kadar iki saat ancak uyumuştur

Kızlar bu renkli zeka kartları 4-6 ayda renkleniyor ama bebeğim renkli şeyleri görünce çok heyecanlanıyor. Görüyor o zaman renkleri sizde de öyle mi
Yani benim bebeğim uzun zamandır renkli şeylere bayılıyor bende anlamadım yani . Hatta rengarenk oyuncak sipariş ettim çok seviyor

Gündüz bebeği nasıl uyutuyorsunuz? Ben beceremiyorum galiba 6.30da uyandı bu saate kadar iki saat ancak uyumuştur
1,5-2 saat uyanık kalıp yarım saat uyuyor bebeğim.yani yarım saatleri toplayınca max 2,5 saat yapıyor benimde . :) ben normal sanıyordum. Az mı ki? Bende bebeğimin gündüz uykuları çok iyi diyordum kendi kendime

Düzenli aralıkla uyusa huzurlu olur 12.30dan beri uyanık uyumak için ağlıyor ama uyutamıyorum bunu sormak istedim aslında

Benimkide bir kaç gündür gündüz memede uyuyor gibi ama uyanık yani diyelim yarım saat ama o yarım saat boyunca gözleri yarım açık ve meme emzik gibi ağzında memeyi alsam ya da ufacık ses çıksa gözlerini açıyor. Hiç dinlendiğini zannetmiyorum dalamıyor uykuya

Düzenli aralıkla uyusa huzurlu olur 12.30dan beri uyanık uyumak için ağlıyor ama uyutamıyorum bunu sormak istedim aslında
Şimdi anladım evet 3,5 saat uyanık kalması fazla . Zaten uykusuz kaldıkça daha da direniyorlar uykuya. Mesela ben bebeğimin uyku saatini kaçırdıysam ya da uyumadıysa mahvoluyoruz artık daha da huzursuzlaşıyor ve uyumamak için direniyor . Tam vaktinde uyuması gerekiyor. Sizinde öyle olmuş

Bundan önce hep emerken uyuyakalıyordu rahattım uyutma derdim yoktu. Ama artık algıları açılmış sürekli etrafa bakıyor seslere yöneliyor vs emerken uyumuyor yani. Gezdirerek uyutuyordum hep şimdi öylede en fazla 10 dakika uyuyor dediğin gibi dinlenmiyor. Yorulsun uyusun diye yürüme antrenmanı bile yaptırıyorum yürüyeceğinden değil tabii yorulsun uyusun diye ama no

Uyku sinyallerini takip ediyorum aslında esnediği gözlerini kaşıdığı anda uyutma çalışmalarına başlıyorum ama uyutamıyorum nasıl uyutuyorsunuz? Sallayarak mı emzirerek mi?

Uyku sinyallerini takip ediyorum aslında esnediği gözlerini kaşıdığı anda uyutma çalışmalarına başlıyorum ama uyutamıyorum nasıl uyutuyorsunuz? Sallayarak mı emzirerek mi?
Sallayarak . Hiç önermem tabi ama bizim bir süre meme almadığı için sağarak verdiğim dönemler ben sağana kadar çok ağladığı için annem hep sallıyordu ayağında öyle alıştı gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…