- 8 Ekim 2020
- 327
- 220
- 53
- 36
HEmen uyuduŞuan çok ümitlendim umarım bizde de işe yarar hemen mi uyum sağladı yoksa alıştırma oldu mu
Yürüme antrenmanı dediğiniz nedir? 6 aydan önce ayaklarını yere bastırmak iyi değil diye biliyorum.Bundan önce hep emerken uyuyakalıyordu rahattım uyutma derdim yoktu. Ama artık algıları açılmış sürekli etrafa bakıyor seslere yöneliyor vs emerken uyumuyor yani. Gezdirerek uyutuyordum hep şimdi öylede en fazla 10 dakika uyuyordediğin gibi dinlenmiyor. Yorulsun uyusun diye yürüme antrenmanı bile yaptırıyorum yürüyeceğinden değil tabii yorulsun uyusun diye ama no
Kızlar bu renkli zeka kartları 4-6 ayda renkleniyor ama bebeğim renkli şeyleri görünce çok heyecanlanıyor. Görüyor o zaman renkleri sizde de öyle mi
Ağırlığını ben taşıyorum tabikide sadece bacaklarını hareket ettiriyorYürüme antrenmanı dediğiniz nedir? 6 aydan önce ayaklarını yere bastırmak iyi değil diye biliyorum.
Uyku sinyallerini takip ediyorum aslında esnediği gözlerini kaşıdığı anda uyutma çalışmalarına başlıyorum ama uyutamıyorumnasıl uyutuyorsunuz? Sallayarak mı emzirerek mi?
Buna cok benzer. Aldığımız hamagın aşağıda gorselini paylaştım. Belki sizin bebis sever. Bizimki ana kucağına da asla oturmuyor mesela. Bu tarz eşyaları kabullenemiyorG glbsdckediannesi
Ya ben bundan sipariş verdim şuan aklıma sen geldin bundan mı sipariş vermiştin sevmemişti yoksa farklı bir şey mi
Ben 3. ay kontrolunde doktora nasil gördüğünü sordum. Artık ayni bizim gibi goruyorlarmis sadece cok yakını net goremiyorlarmis.Kızlar bu renkli zeka kartları 4-6 ayda renkleniyor ama bebeğim renkli şeyleri görünce çok heyecanlanıyor. Görüyor o zaman renkleri sizde de öyle mi
Çok zor saatlerce uyanık kalması gerçekten sende dinlenemiyorsun psikolojik etkileniyorsun umarım düzene girerizBundan önce hep emerken uyuyakalıyordu rahattım uyutma derdim yoktu. Ama artık algıları açılmış sürekli etrafa bakıyor seslere yöneliyor vs emerken uyumuyor yani. Gezdirerek uyutuyordum hep şimdi öylede en fazla 10 dakika uyuyordediğin gibi dinlenmiyor. Yorulsun uyusun diye yürüme antrenmanı bile yaptırıyorum yürüyeceğinden değil tabii yorulsun uyusun diye ama no
Benimki de ağzına götürüyor eline verdim bir kez gözüne battı daha vermedimHem de nasıl :))) eline vereyim dedim direkt ağzına götürdü
Derdi başkaymış
Buna cok benzer. Aldığımız hamamın aşağıda gorselini paylaştım. Belki sizin bebis sever. Bizimki ana kucağına da asla oturmuyor mesela. Bu tarz eşyaları kabullenemiyor
Darısı başımızaHEmen uyuduçok sevdi bizimki
Yaa olsun oda güzelBen 3. ay kontrolunde doktora nasil gördüğünü sordum. Artık ayni bizim gibi goruyorlarmis sadece cok yakını net goremiyorlarmis.
Denicem teşekkür ederimEmzirirken üstünüze müslin mi örtseniz? Benim ki memede çok az uyudu kucağımda sallayarak uyutuyordum ben de artık etrafına bakmaktan dalarken çok zorlanıyor müslin örtüyorum ikimizinde üstüne ağlıyor ama dalıyor bir süre sonra. Belki sizde emzirirken işe yarar
Ağlamasın dinlenmesemde olur bugün çok zor geçti gerçektenÇok zor saatlerce uyanık kalması gerçekten sende dinlenemiyorsun psikolojik etkileniyorsun umarım düzene gireriz
Benimki de ağzına götürüyor eline verdim bir kez gözüne battı daha vermedim
Aynısı sanırım bende salıncakla aynı gibi diye aldım umarım sever
Ben sabahları yarım saat, babası akşam üzeri yarım saat bahçeye indiriyordu site içi gezmesi . Onun dışında haftada 2-3 kez de dışarıya sahile avm ye vs gidiyprduk. Ama bugğn bir anda havalar soğudu ve fırtına çıktı.Kızlar bebeleri dışarı hergün çıkartıyor musunuz? Ben işe güce daldığımdan çıkartmıyorum vicdan azabı yapıyorum biraz. En son pazar günü çıktık dışarı. Dünden beri de temizlik yapmaya çalışıyorum. Misafir almam lazım. Bebek görmeye gelecekler var ilk zamanlar geçsin diye bekleyenler olmuştu. Ev nanay tabi. Her gün bir oda diye niyetlendim ama bugün yapamadım doğru düzgün malesef durmadı anakucağında çünkü. Havalar da baya serinledi bu hafta burda. Aslında çıkarsam çok da seviyor kuzum hemen uyuyup kalıyor.
Bir diğer sorum çıngıraklı oyuncakları seviyor mu sizinkiler benimkinin pek ilgisini çekmiyor hatta korkuyor gibi. Tutamıyorlar da zaten daha.
Bir yandan da çok tatlı bir uyuma haliHic uyumuyordu o yuzden hep birlikte uyuduk. Bebekken alistirmak daha rahat olurdu hala benimle uyumak istiyor ozellikle kardesten sonra
Bir de hızlı yemek zorunda olmak çok zorluyor beni. Her yerimden terler fışkırıyor. Kalbim zorlanıyor sanki, hiç sağlıklı değilBizim de oyle. Ben zaten elimde tabak hizlica bir seyler yiyorum. Yaprak dokumu tadinda aksam yemegi zamanimi olmali aslindao sofraya herkes oturmali ama duzenimiz yok iste
Bebek arabasinda ya da yururken omzumda ama genelde bebek arabasıyla kolayi oyle buldumÇok sıcaktı gündüz dışarı çıkamadık birkaç gündürevde olduğunuzda nasıl uyutuyorsunuz?
Benim cüce emerken uyursa ne ala. Yoksa hep kucakta sallayarak uyutuyorum. Temas halindeysek mis gibi uyuyor. Teması kesmeye kalkarsam yandıkÇok sıcaktı gündüz dışarı çıkamadık birkaç gündürevde olduğunuzda nasıl uyutuyorsunuz?
Her gün çıkarmaya çalışıyorum ama hem her gün park bahçe gezdirmek bana pek iyi gelmediği için hem de havalar her zaman müsait olmadığı için bazı günler kafeye götürüyorum. Ben de bir Türk kahvesi içiyorum o sayede (demleme kahveleri bitirememe ihtimalim yüksek, malum her an ağlayabilirKızlar bebeleri dışarı hergün çıkartıyor musunuz? Ben işe güce daldığımdan çıkartmıyorum vicdan azabı yapıyorum biraz. En son pazar günü çıktık dışarı. Dünden beri de temizlik yapmaya çalışıyorum. Misafir almam lazım. Bebek görmeye gelecekler var ilk zamanlar geçsin diye bekleyenler olmuştu. Ev nanay tabi. Her gün bir oda diye niyetlendim ama bugün yapamadım doğru düzgün malesef durmadı anakucağında çünkü. Havalar da baya serinledi bu hafta burda. Aslında çıkarsam çok da seviyor kuzum hemen uyuyup kalıyor.
Bir diğer sorum çıngıraklı oyuncakları seviyor mu sizinkiler benimkinin pek ilgisini çekmiyor hatta korkuyor gibi. Tutamıyorlar da zaten daha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?