• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    197
Bundan önce hep emerken uyuyakalıyordu rahattım uyutma derdim yoktu. Ama artık algıları açılmış sürekli etrafa bakıyor seslere yöneliyor vs emerken uyumuyor yani. Gezdirerek uyutuyordum hep şimdi öylede en fazla 10 dakika uyuyor 🙄 dediğin gibi dinlenmiyor. Yorulsun uyusun diye yürüme antrenmanı bile yaptırıyorum yürüyeceğinden değil tabii yorulsun uyusun diye ama no 🥹🥹🥹
Yürüme antrenmanı dediğiniz nedir? 6 aydan önce ayaklarını yere bastırmak iyi değil diye biliyorum.

Uyku sinyallerini takip ediyorum aslında esnediği gözlerini kaşıdığı anda uyutma çalışmalarına başlıyorum ama uyutamıyorum 😔 nasıl uyutuyorsunuz? Sallayarak mı emzirerek mi?

Emzirirken üstünüze müslin mi örtseniz? Benim ki memede çok az uyudu kucağımda sallayarak uyutuyordum ben de artık etrafına bakmaktan dalarken çok zorlanıyor müslin örtüyorum ikimizinde üstüne ağlıyor ama dalıyor bir süre sonra. Belki sizde emzirirken işe yarar 🙏

G glbsdckediannesi
Ya ben bundan sipariş verdim şuan aklıma sen geldin bundan mı sipariş vermiştin sevmemişti yoksa farklı bir şey mi🫣
Buna cok benzer. Aldığımız hamagın aşağıda gorselini paylaştım. Belki sizin bebis sever. Bizimki ana kucağına da asla oturmuyor mesela. Bu tarz eşyaları kabullenemiyor 😢

Eklentiler

• Screenshot_20250918_201410_BabyMall.webp
    Screenshot_20250918_201410_BabyMall.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 9
Bundan önce hep emerken uyuyakalıyordu rahattım uyutma derdim yoktu. Ama artık algıları açılmış sürekli etrafa bakıyor seslere yöneliyor vs emerken uyumuyor yani. Gezdirerek uyutuyordum hep şimdi öylede en fazla 10 dakika uyuyor 🙄 dediğin gibi dinlenmiyor. Yorulsun uyusun diye yürüme antrenmanı bile yaptırıyorum yürüyeceğinden değil tabii yorulsun uyusun diye ama no 🥹🥹🥹
Çok zor saatlerce uyanık kalması gerçekten sende dinlenemiyorsun psikolojik etkileniyorsun umarım düzene gireriz🌸
Hem de nasıl :))) eline vereyim dedim direkt ağzına götürdü
Derdi başkaymış😄
Benimki de ağzına götürüyor eline verdim bir kez gözüne battı daha vermedim😁
Buna cok benzer. Aldığımız hamamın aşağıda gorselini paylaştım. Belki sizin bebis sever. Bizimki ana kucağına da asla oturmuyor mesela. Bu tarz eşyaları kabullenemiyor 😢

Aynısı sanırım bende salıncakla aynı gibi diye aldım umarım sever🫣
[/QUOTE]
HEmen uyudu 😂 çok sevdi bizimki
Darısı başımıza 😅😅

Emzirirken üstünüze müslin mi örtseniz? Benim ki memede çok az uyudu kucağımda sallayarak uyutuyordum ben de artık etrafına bakmaktan dalarken çok zorlanıyor müslin örtüyorum ikimizinde üstüne ağlıyor ama dalıyor bir süre sonra. Belki sizde emzirirken işe yarar 🙏
Denicem teşekkür ederim 🙏🏻

Çok zor saatlerce uyanık kalması gerçekten sende dinlenemiyorsun psikolojik etkileniyorsun umarım düzene gireriz🌸

Benimki de ağzına götürüyor eline verdim bir kez gözüne battı daha vermedim😁

Aynısı sanırım bende salıncakla aynı gibi diye aldım umarım sever🫣
Ağlamasın dinlenmesemde olur bugün çok zor geçti gerçekten 😔 yarın güzel bir gün olur umarım

Kızlar bebeleri dışarı hergün çıkartıyor musunuz? Ben işe güce daldığımdan çıkartmıyorum vicdan azabı yapıyorum biraz. En son pazar günü çıktık dışarı. Dünden beri de temizlik yapmaya çalışıyorum. Misafir almam lazım. Bebek görmeye gelecekler var ilk zamanlar geçsin diye bekleyenler olmuştu. Ev nanay tabi. Her gün bir oda diye niyetlendim ama bugün yapamadım doğru düzgün malesef durmadı anakucağında çünkü. Havalar da baya serinledi bu hafta burda. Aslında çıkarsam çok da seviyor kuzum hemen uyuyup kalıyor.
Bir diğer sorum çıngıraklı oyuncakları seviyor mu sizinkiler benimkinin pek ilgisini çekmiyor hatta korkuyor gibi. Tutamıyorlar da zaten daha.

Ya kızlar bu bebelerin akşam uykusuna yatma saatini biraz abartmıyorlar mı ya🤦 az önce bir infulencer 20.30 da uyuttuğu bebeğini çok geç olmuş gibi lanse etti . 19.00-19.30 da uyuması gerekmiş. Bu kadarı da artık abartı değil mi yani iş e falan gitmiyorlar mo bu bebeler çalışan ebeveynleri ile nasıl vakit geçirecek ? Bizim zamanımızda çocuklar için uyku vakti 21.00 idi sonra yeni güncelleme ile 20.00 oldu. Şimdi de 19.00 a çekilecek 🤦🤦 eşim o civarda eve geliyor zaten hiç çocuk babasını görmesin mi? Ya da ne biliyim işe başladığımda ben bebeğimi göremeyecek miyim.
Tamam uyku önemli ama bence bebeklerin çoxukların ebeveynleri ile vakit geçirmesi de çok önemli

Kızlar bebeleri dışarı hergün çıkartıyor musunuz? Ben işe güce daldığımdan çıkartmıyorum vicdan azabı yapıyorum biraz. En son pazar günü çıktık dışarı. Dünden beri de temizlik yapmaya çalışıyorum. Misafir almam lazım. Bebek görmeye gelecekler var ilk zamanlar geçsin diye bekleyenler olmuştu. Ev nanay tabi. Her gün bir oda diye niyetlendim ama bugün yapamadım doğru düzgün malesef durmadı anakucağında çünkü. Havalar da baya serinledi bu hafta burda. Aslında çıkarsam çok da seviyor kuzum hemen uyuyup kalıyor.
Bir diğer sorum çıngıraklı oyuncakları seviyor mu sizinkiler benimkinin pek ilgisini çekmiyor hatta korkuyor gibi. Tutamıyorlar da zaten daha.
Ben sabahları yarım saat, babası akşam üzeri yarım saat bahçeye indiriyordu site içi gezmesi . Onun dışında haftada 2-3 kez de dışarıya sahile avm ye vs gidiyprduk. Ama bugğn bir anda havalar soğudu ve fırtına çıktı.
Bende bugün bunu düşindüm, tüm kış ne yapacağo bu bebeler eve tıkılacak 🙁

Bizim de oyle. Ben zaten elimde tabak hizlica bir seyler yiyorum. Yaprak dokumu tadinda aksam yemegi zamanimi olmali aslinda 😁 o sofraya herkes oturmali ama duzenimiz yok iste
Bir de hızlı yemek zorunda olmak çok zorluyor beni. Her yerimden terler fışkırıyor. Kalbim zorlanıyor sanki, hiç sağlıklı değil 🥺

Her gün çıkarmaya çalışıyorum ama hem her gün park bahçe gezdirmek bana pek iyi gelmediği için hem de havalar her zaman müsait olmadığı için bazı günler kafeye götürüyorum. Ben de bir Türk kahvesi içiyorum o sayede (demleme kahveleri bitirememe ihtimalim yüksek, malum her an ağlayabilir 😅). Genelde akşamüstü gidiyorum. Eve gelince banyo, beslenme, uyku. Tabii uykuya geçiş her zaman kolay olmuyor 🙄 Çıngıraklara da yeni yeni ilgi göstermeye başladı. Başta pek hoşlanmıyordu. Hala da pek bayıldığını söyleyemem, dediğiniz gibi eline alıp sallayamıyorlar daha zaten.

Back
X