2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    197
Ben hiçbi şey almıycam zaten doğru düzgün dışarı çıkmıyoruz, bi doktora gideriz onda da arabayla, battaniyeye sarıp çıkartırım. O tulumla arabada da oturamaz çünkü
Ben baktım o montlara biraz kaba ama biz evde duramayız işe git gel eşim bana ben eşime çocuğu bırakcaz illa çıkacak dışarı alırım diye düşünüyorum :)

Şu uyku tulumlarına gelince 2.5 bile çok kalın değil mi ya 3.5 u hiç düşünemiyorum 1.6 veya 1 alırım bence ideal fazlası aşırı olmaz mı ya evlerde de yakıyoruz buzmgibi olmuyo evler . Lc veya e bebekdeliler güzel gibi

Serum fizyolojikle çektiğinizde gelen oluyor mu ve hırıltı geçiyor mu? Bizim hiç bi fark olmuyor. Tekrar geçmiş olsun bu arada
Geliyor.
Doktorda yaptı bu işlemi klinikte .ama makineyle .çok fazla geldi.
O gün inanılmaz rahatladi ama ertesi gün hopp tekrar.
Ben evde sağ sol 5 er damla sf ile otri bebe ile cekiyorum.Ona da geliyor .ama. yine doluyor malesef.

Ben de dün sizin mesajinizdan sonra hastaneye götürdüm. Oksurunce balgam çıkmıştı bir de, ihmale gelmez. Soğuk algınlığı olmus. Cigerleri temizmiş. Kan testi yapilmadi. Burun spreyi ve 38.5 i geçen ateş durumunda kullanmak için fitil verdi doktor.
Sali da rutin kontrolü ve aşıları var. Aşılar bu durumda kalır gibime geliyor.

Çok geçmiş olsun kuzuya.
Evet kesinlikle ihmale gelmez.Allah korusun ciğerleri inme durumunda daha zorlanilabilir.
Çabucak anlatırsınız umarım.
Bizde grip soğuk algınlığı belirtileri de yok o yüzden test yapıldı.Test dediğimde parmak ucundan bir damla alınan kanla 12 dk da enfeksiyon değeri cikmis oluyor. O yüzden es geçmedi doktoru. Cani da acımadı zaten.
Evet bu durumda aşılar birkaç gün ötelenebilir.

Bende diyorum ki acaba alsam aldık diye çıkar mıyız gerçi bu kocayla çok zor. Aşırı pimpirikli
Bizde de ben çok pimpirikliyim, uyuzum yine de kalın hırka gibi bi şey alabilirim, tulum almıycam ama. Biz öyle açık havada yürüyüş yapan instamom mıyız kız

Kızlar kışlık mont alan oldu mu bu astronot mont tarzı mı alacaksınız
Bize iki tane hediye peluş mont geldi onları giydireceğim onların zamanı geçince astronot ya da peluş kapüşonlu tulum alacağım. Tek parça daha kullanışlı gibi geliyor.

Aynen, ben ve kafe sevdam meme şovla sonuçlandı
Süt incisini de biliyorum. Ondan da şüphelenmiştik ama vazospazm benimkisi. Sizin kesin süt incisiyse gümüş kapağı hiç ihmal etmeyin. Bir de Hamazinc diye bir krem var biliyorsunuzdur zaten, o iyi gelir. Doktor emzirirken güvenli dedi o krem için. Silip emzirebilirsiniz dedi. Çok bilmiş bir arkadaşım da güvenli değil demişti. Muallakta kalmıştım onun yüzünden. Siz en doğrusuna karar verirsiniz kendiniz için

Kızlar bn bugğn pes ettim mama verdim çünkü sütüm yetmiyor ve hep ağlıyırdu inşallah mama ona iyi gelir değiştirmek zorunda kalmayız
Çocupum resmen huy değiştirdi tatilden sonra yeni döndük hiç bırakmamı istemiyor hep kucak için ağlıyor bıraksam bile odadan çıkmamk istemiyor bitik haldeyim

Çok çok geçmiş olsun, bu aşıdan çok çekiniyordum, iyice çekindim gerçekten. Ben 5-6 ayda yaptırmayı planlıyorum en erken. İnşallah çok yakın zamanda tüm yan etkileri atlatırsınız
Çekinilecek kadar var bence. Tabii bünyeden bünyeye değişir ama bu yavruların canı ne ki, hemen hemen hepsi yan etki alıyor maalesef Çok da ötelemeden dediğiniz gibi 5-6. ayda yaptırmak iyi olur. Yoksa hastalığın kendisi evlerden uzak, çok ağır. Sadece naçizane tavsiyem aşıdan sonraki 2 gün için önceden hazırlığınızı yapın. Atıyorum ertesi sabah işe gitmeniz gerekir ya da misafir filan gelecek olur, o zaman sıkıntı yaşarsınız. Hafta sonuna denk getirmek en iyisi. Ben Nimenrix'i de haftaya Cuma yaptıracağım ki hafta sonu eşimle birlikte ilgilenebilelim.

Bu emzirme dönemimde ne zaman dar sütyen taksam bişey geldi başıma. Ne olursa olsun takmayacağım artık inciyi patlatınca geçti şükürler olsun. İlaç da aklımda bulunsun

Bu emzirme dönemimde ne zaman dar sütyen taksam bişey geldi başıma. Ne olursa olsun takmayacağım artık inciyi patlatınca geçti şükürler olsun. İlaç da aklımda bulunsun
Devamlı tavsiye veriyorum gibi oldu da M&S'da çok iyi bir emzirme sütyeni var, ben onunla rahat ettim aklınızda bulunsun

Doktor bize şu an Ankara için 1-1.5 tog giydirin dedi ama ben Carters'ın tog değeri yazmayan tulumlarından sipariş ettim çünkü indirim vardı İçine badi giydiririm ince gelirse Siz İstanbul'da 1 tog giydirebilirsiniz bence. Bir de ben bu toglu tulumları biraz araştırdım da epey pahalı şeyler buldum. Yani bir tulum 2500 lira. E bu sık değiştirilen bir şey değil mi? Yani en az 3-4 tane lazım. Biraz fazla geldi bana. Ben mi anlamadım acaba olayı?

Bence uyku tulumu asıl şuan için gerekli . Çünkü doğalgaz açılınca ev zaten epey sıcak olacak, benim evim şuan kış mevsiminden daha soğuk. Bebeğim öksürüyordu dün. 1 tog tulum giydirmeye başladım, hiç terlemedi ısınmadı sabaha kadar her süt içişinde kontrol ettim tam ideal geldi 1 tog . Şu mevsim tam hasta olma mevsimi . Doğal gaz yanmıyor havalar soğudu . Kış olunca evde stabil bir ısı olacak çok sorun yaşamayız. Şuan sıkıntı gibi geldi bana

Teşekkürler size de geçmiş olsun. Bugun 17 sonrası yine ayni huzursuzluk devam ama sanırım dis de çıkartacak yakında bizimki, 4.
Ay atağı da bir yandan geliyoor oh masallah:) Nimenrix ve bexsero ikisi de yapılmış bizde, iki bacak yapıldı bilemiyorum sebebini.

Sağ olun, hadi inşallah sonraki dozu rahat olsun:)

Lumix ben kullandım çok pratik çok işlevsel . 3-4 dakikada bile yeteri kadar süt sağıyor ve priz başında bekleme derdi yok. Süt sağam herkese tavsiyemdir
Oh super, alicaklarin listesine ekledim gitti, el kol serbest olusu cok iyi, avent var bende ama tutarak zor oluyo yani, bu sefer bundan alicm kismetse, tesekkur ederim

Evet bir yandan da hastalığın kendisi korkutuyor, mazallah. Siz de bebeğiniz de çok zorlandınız ama bağışıklığı oluşuyor, teselliniz bu olsun
Tavsiyeniz için çok teşekkür ederim, kesinlikle öyle yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…