Merhaba bende hipp ile başladım ama bebegimin kaka sorunu var kakasını yapamıyor. O yuzden aptamil prosyneo geçmeyi düsünüyorum hipp ile karıştırsam sorun olur diye tahmin etmiştim karıştırıp mı aynı biberonda yapıyorsunuz mamayı yoksa ayrı ayrı mıMerhaba, ben de ek olarak mama veriyorum. Hipple başlamıştık ilk günden beri çok gazlı bi çocuktu. Sonra sma comfort a geçtik hiçbir gelişne olmadı. Bugün Aptamil Prosyneo ya geçiş yapıyorum 60 cc yapıyorsam bir ölçek eski maması, bir ölçek yeni mama şeklinde. Aniden geçiş yaparsanız bağırsak sorun yaratabilir. Mama işi biraz deneme yanılma maalesef her bebeğe farklı mama yarıyor. Kimisine Hipp iyi geliyor mesela, yeğenime sma iyi gelmişti. Bebelac ve Aptamil arasında kalmıştım bir yakınımıza Aptamil Prosyneo çok iyi gelmiş, hidrolize protein ve prebiyotikler var daha rahat sindirilsin diye. Pronutra standart bi mama gaz problemlerime yönelik değil.
İnşallah yakın zaman da biz de bebeklerimiz de huzur buluruz
Merhaba karıştırıp yapılıyor. Aynı biberona örneğin 2 ölçek eski mama 1 ölçek yeni mama şeklindeMerhaba bende hipp ile başladım ama bebegimin kaka sorunu var kakasını yapamıyor. O yuzden aptamil prosyneo geçmeyi düsünüyorum hipp ile karıştırsam sorun olur diye tahmin etmiştim karıştırıp mı aynı biberonda yapıyorsunuz mamayı yoksa ayrı ayrı mı
Çok geçmiş olsun o aşıyı bizde ağır geçirdik. Bizim de 30 saat civarı sürdü ve normale döndü. Sizinkğ de düzelmiştür umarımBir update daha geçeyim. İlk başta bir sefer emmedi, memeyi reddediyor sandım ama ateşi birden yükselmeye başlayınca memeye sokuldu hep. Normalde emdiğinden daha sık emdi. Doktor da sık sık emzirerek sıvı alımını arttıralım demişti zaten. Ne kadar sık emzirsem de ateş kendiliğinden düşmedi. 39'a dayanınca mecburen Calpol verdim. Doktor ateş düşürücü vermeden bağışıklık sisteminin kendi başına savaşabilmesini sağlamak istiyordu ama benim içim razı gelmedi. Çok ağladı, çok halsizleşti çünkü. Nasıl bir mikropsa artık çocuğum inledi hep. Allah evlerden uzak etsin bu hastalığı... Bir de ishal gibi oldu. Sesli sesli ıkınarak, kendini sıkarak defalarca kaka yaptı. Sabaha kadar ateş bir daha yükselmedi ama bugün öğleden sonra ateşi yine hızla yükseldi. Yine Calpol verdim. Ateş, halsizlik, huzursuzluk ve ishal bugün de devam ediyor. Toplamda 30 saat oldu.
Nimenrix i sıfır ateş olarak atlattık. Sizinde öyle olur inşallah merak etmeyin39'a yaklaşıyordu, mecburen verdim. Yoksa doktorumuz bağışıklık sistemi kendi başına savaşsın istiyordu ama o haline daha fazla dayanamadımSağ olun inşallah geçer gider artık...
Bu dünya hassas kalpler için bir cehennem. Hele ki hassas analar için...
Evet Bexsero yaptırdım. Aşıdan önce zaten Calpol vermemiştim, hatta doktorumuz ateş 39 bile olsa vermeyelim, bağışıklık sisteminin savaşabilmesi için fırsat tanıyalım demişti aslında. Fakat akşamki haline dayanamadım, 39'a yaklaşınca verdim ben. Osman Gönülal'ı ben de takip ediyorum. 3 gün dediğini bilmiyordum ama doğrudur. Oğlumun 2. ay aşılarında da 3 gün sürmüştü ateş ve huzursuzluğu. Şimdi de farklı değil. İşin kötüsü haftaya da Nimenrix yaptıracağız. Onun yan etkileri daha hafif seyrediyormuş ama yine de aşı aşıdır...
Süt incisi galiba. Emzirirken ölüp ölüp dirildim çektim memeyi. AySüt incisi de olabilir. Görsellerine bi bakın benziyor mu?
Bizim de öyle. Önlük takmaya başladım benzer şekilde. Diş daha erken gibi geliyor.Kızlar bu bebeklerin el emmesi vs keşiften mi yoksa dişten mi nasıl anlarız ? Benimki artık inanılmaz arttı el, tulum , örtü, oyuncak her şey ağzına atıp dişlerini kaşındırıyor . Önlük taktım artık.
Önlüğü bile saatte bir değiştiriyorum salya dan ısırmasından . Bu bence diştendir artık ya.
Oyuncağı falan ağzına sokuşturmaktan dilinin ucunu kesti bugünönlük sürkeklü ıslak.
Acıma değil de süt damarları olur ya böyle onlar sanki çekiliyor gibi değişik bir his oluyor. Anlatabildim mi bilemedimAciyor mu peki sizin de?
Chat çok robotik yapıyor pek gerçekçi durmuyor gemini daha gerçekçi yapıyor istediğin şekli giysiyi bile giydiriyorKızlar chatgpt ye fotoğraf yükleyip 3. Ay konsepti vs istediğinizde çok güzel fotoğraflar oluşturuyor. Biraz da güzel bilgiler vereyim
Benim uzmanlığım mastitSüt incisi galiba. Emzirirken ölüp ölüp dirildim çektim memeyi. Aynasıl geçecek
Aslında erken olmayabilir. Hemen anında çıkarmıyorlar. Ben 5 aylık olmadan çıkarmışım mesela. 1 ay kaşınma süreci olurBizim de öyle. Önlük takmaya başladım benzer şekilde. Diş daha erken gibi geliyor.
Benimde bugün öyleydi. Bebek emerken aşırı acı hissettim. Normal dururken değil. Sıcak su altında bol bol akıttım. Başta süt çıkmadı sonra çıktı. Şimdi ucundaki beyazlık gitti gibi deneyin.Süt incisi galiba. Emzirirken ölüp ölüp dirildim çektim memeyi. Aynasıl geçecek
Bizim de aynı. Arada bi acaba mı diyorum diş için, ama bence erken ya. Yani belli olmaz tabi dişli doğanlar bile var. Ama bizim ablada böyle uzun süre salyalıydı diş hemen gelmemişti. Diş gelene kadar bilemeyizKızlar bu bebeklerin el emmesi vs keşiften mi yoksa dişten mi nasıl anlarız ? Benimki artık inanılmaz arttı el, tulum , örtü, oyuncak her şey ağzına atıp dişlerini kaşındırıyor . Önlük taktım artık.
Önlüğü bile saatte bir değiştiriyorum salya dan ısırmasından . Bu bence diştendir artık ya.
Oyuncağı falan ağzına sokuşturmaktan dilinin ucunu kesti bugünönlük sürkeklü ıslak.
Ben de dün aynısını eşime söyledim. Biraz erken ama dişi kaşınıyor olabilir mi ya, parmak emme gibi yapmıyor çünkü, baya elini sokup ağzına, ısırıyor. Görünürde diş falan yok gerçiKızlar bu bebeklerin el emmesi vs keşiften mi yoksa dişten mi nasıl anlarız ? Benimki artık inanılmaz arttı el, tulum , örtü, oyuncak her şey ağzına atıp dişlerini kaşındırıyor . Önlük taktım artık.
Benimkinin dişler geldi, yazmıştım. En ayirt edici belirti kulağını çekmesi. Eli hep kulagindaydi.Ben de dün aynısını eşime söyledim. Biraz erken ama dişi kaşınıyor olabilir mi ya, parmak emme gibi yapmıyor çünkü, baya elini sokup ağzına, ısırıyor. Görünürde diş falan yok gerçi
Merhaba hangi aşıÇok geçmiş olsun o aşıyı bizde ağır geçirdik. Bizim de 30 saat civarı sürdü ve normale döndü. Sizinkğ de düzelmiştür umarım
Hatırlıyorum sizin de zorlu geçtiğini. Hatta bebeğin bacağına soğuk kompres koymayı konuşmamış mıydık?Çok geçmiş olsun o aşıyı bizde ağır geçirdik. Bizim de 30 saat civarı sürdü ve normale döndü. Sizinkğ de düzelmiştür umarım
Ah inşallah haftaya biz de ateşsiz atlatırızNimenrix i sıfır ateş olarak atlattık. Sizinde öyle olur inşallah merak etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?