2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    197
Merhaba bende hipp ile başladım ama bebegimin kaka sorunu var kakasını yapamıyor. O yuzden aptamil prosyneo geçmeyi düsünüyorum hipp ile karıştırsam sorun olur diye tahmin etmiştim karıştırıp mı aynı biberonda yapıyorsunuz mamayı yoksa ayrı ayrı mı

Merhaba karıştırıp yapılıyor. Aynı biberona örneğin 2 ölçek eski mama 1 ölçek yeni mama şeklinde

Kızlar bu bebeklerin el emmesi vs keşiften mi yoksa dişten mi nasıl anlarız ? Benimki artık inanılmaz arttı el, tulum , örtü, oyuncak her şey ağzına atıp dişlerini kaşındırıyor . Önlük taktım artık.
Önlüğü bile saatte bir değiştiriyorum salya dan ısırmasından . Bu bence diştendir artık ya.
Oyuncağı falan ağzına sokuşturmaktan dilinin ucunu kesti bugün önlük sürkeklü ıslak.

Çok geçmiş olsun o aşıyı bizde ağır geçirdik. Bizim de 30 saat civarı sürdü ve normale döndü. Sizinkğ de düzelmiştür umarım

Nimenrix i sıfır ateş olarak atlattık. Sizinde öyle olur inşallah merak etmeyin

Bizim de öyle. Önlük takmaya başladım benzer şekilde. Diş daha erken gibi geliyor.

Kızlar chatgpt ye fotoğraf yükleyip 3. Ay konsepti vs istediğinizde çok güzel fotoğraflar oluşturuyor. Biraz da güzel bilgiler vereyim
Chat çok robotik yapıyor pek gerçekçi durmuyor gemini daha gerçekçi yapıyor istediğin şekli giysiyi bile giydiriyor

Kızlar neredeyse sezeryan olalı 3 buçuk ay oldu. Daha önceden tecrübesi olan annelere sormak istiyorum. Böyle ayakta Fazla kaldığımda ya da çok fazla yürüdüğümde dikişleirmin yan tarafları kasıklarım ağrıyor. Bebeği fazla kucağımda tuttuğumda da oluyor. Kadın doğum doktoruma gittim. Dikişlerde sıkıntı yok rahim istenilen şekilde sorun yok dedi. Sizler de böyle misiniz ? Geçer mi bu his kızlar ?

Süt incisi galiba. Emzirirken ölüp ölüp dirildim çektim memeyi. Ay nasıl geçecek
Benim uzmanlığım mastit süt incisiyle ilgilş çok paylaşım gördüm ilk zamanlar sürekli baktım bende var mı acaba diye. Pek bilgim yok ama zormuş sanırım Allah yardımcınız olsun

Süt incisi galiba. Emzirirken ölüp ölüp dirildim çektim memeyi. Ay nasıl geçecek
Benimde bugün öyleydi. Bebek emerken aşırı acı hissettim. Normal dururken değil. Sıcak su altında bol bol akıttım. Başta süt çıkmadı sonra çıktı. Şimdi ucundaki beyazlık gitti gibi deneyin.

Bizim de aynı. Arada bi acaba mı diyorum diş için, ama bence erken ya. Yani belli olmaz tabi dişli doğanlar bile var. Ama bizim ablada böyle uzun süre salyalıydı diş hemen gelmemişti. Diş gelene kadar bilemeyiz

Kızlar pusetlerinizi doğrultabiliyor musunuz yani oturur pozisyona getirebilihor musunuz ? Oluyorsa nasıl yapılıyor?

Ben de dün aynısını eşime söyledim. Biraz erken ama dişi kaşınıyor olabilir mi ya, parmak emme gibi yapmıyor çünkü, baya elini sokup ağzına, ısırıyor. Görünürde diş falan yok gerçi

Çok geçmiş olsun o aşıyı bizde ağır geçirdik. Bizim de 30 saat civarı sürdü ve normale döndü. Sizinkğ de düzelmiştür umarım
Hatırlıyorum sizin de zorlu geçtiğini. Hatta bebeğin bacağına soğuk kompres koymayı konuşmamış mıydık? Bizim bu gece de kötü geçti. Sabaha karşı sanki bir tık düştü ateşi. Şu an 37-37,5'lerde seyrediyor. Toplamda 43 saat filan sürdü...
Nimenrix i sıfır ateş olarak atlattık. Sizinde öyle olur inşallah merak etmeyin
Ah inşallah haftaya biz de ateşsiz atlatırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…