- 4 Mart 2025
- 1.266
- 1.648
- 48
Ne demek, keşke elimizden daha fazlası gelse. Ben o kadar çektim ki bundan, sizin de muzdarip olduğunuzu görünce üzüldümÇok teşekkür ederim detaylı anlatımınız için. İlk başta vazospazm gibiydi şimdi minik bir beyazlığa dönüşmüş. Gümüş kapak kapattım ben de. Bir de bez koyayım sütyene. Bir şeu olmaz emzireyim dedim canımdan can gitti
Son update'im olsun inşallahBir update daha geçeyim. İlk başta bir sefer emmedi, memeyi reddediyor sandım ama ateşi birden yükselmeye başlayınca memeye sokuldu hep. Normalde emdiğinden daha sık emdi. Doktor da sık sık emzirerek sıvı alımını arttıralım demişti zaten. Ne kadar sık emzirsem de ateş kendiliğinden düşmedi. 39'a dayanınca mecburen Calpol verdim. Doktor ateş düşürücü vermeden bağışıklık sisteminin kendi başına savaşabilmesini sağlamak istiyordu ama benim içim razı gelmedi. Çok ağladı, çok halsizleşti çünkü. Nasıl bir mikropsa artık çocuğum inledi hep. Allah evlerden uzak etsin bu hastalığı... Bir de ishal gibi oldu. Sesli sesli ıkınarak, kendini sıkarak defalarca kaka yaptı. Sabaha kadar ateş bir daha yükselmedi ama bugün öğleden sonra ateşi yine hızla yükseldi. Yine Calpol verdim. Ateş, halsizlik, huzursuzluk ve ishal bugün de devam ediyor. Toplamda 30 saat oldu.
Geçen bir videoya denk geldim, eğer tek ya da 2 parmağını sokarsa acıktığı anlamına geliyormuş, komple yumruğunu sokmaya çalışırsa eğer bunu yaparken huzursuzsa uykusu vardır, keyifliyse oral dönem olduğu için zaten her şeyi ağızlarına sokuyorlar sebepsiz de sokabilir diyordu.Ben de dün aynısını eşime söyledim. Biraz erken ama dişi kaşınıyor olabilir mi ya, parmak emme gibi yapmıyor çünkü, baya elini sokup ağzına, ısırıyor. Görünürde diş falan yok gerçi
Çok çok geçmiş olsun, bu aşıdan çok çekiniyordum, iyice çekindim gerçekten. Ben 5-6 ayda yaptırmayı planlıyorum en erken. İnşallah çok yakın zamanda tüm yan etkileri atlatırsınızSon update'im olsun inşallahYan etkiler bugün sabaha kadar sürdü maalesef. Bu gece de nöbetteydik. Toplamda 43 saat kadar sürdü. Şimdi iyi gibi çok şükür Bir minik not daha düşeyim; tuhaf bir yeşil renkte kaka yaptı son birkaç bezinde. Zeytinyağ rengi gibi değil, öyle olsa normal zaten. Bu daha ziyade sulu boya kıvamında, fosforlu şeffaf bir görüntüdeydi. Açık yeşil garip bir kaka.
Yine gülsem mi ağlasam mı tadında bir sohbet olduNe demek, keşke elimizden daha fazlası gelse. Ben o kadar çektim ki bundan, sizin de muzdarip olduğunuzu görünce üzüldümGümüş kapağın üstüne bulabildiğiniz ve tabii sıcaklığına katlanabildiğiniz kadar kalın bir bez kapatın. Gece gündüz o şekilde takılın. Ben dışarı çıkarken bezleri unutmuşum bir keresinde. Kafeye girdim, memelerim 150 beden filan görünüyor, o an fark ettim ama yapacak bir şey yoktu artık Bir de meme ucu beyazken emzirmeyin, aşırı acır travmatik olur. Ben memeye alıştırmaya çalışırken mecburen o hale emziriyordum, kanıyordu
Bence çok olur, ben uzun kollu body ve alt ile uyutuyorum. Erkek bebekler sıcağı hiç sevmiyorKızlar şimdiden uyku tulumu giydirmek fazla olur mu? İstanbulda olduğım için soruyorum, bazı şehirler çoktan soğumuş zaten. Yine de perşembeden sonra 21 lere düşüyor kaldı ki şimdi bile evimiz serin, sabaha karşı ben örtü aldım üstüme fakat bebem iteleye iteleye atmış kendi üstündeki kısmı. Evimiz arada kalıyor, esiyor etrafı ve gölgede o sebeple kalın giyinip dışarda hava aslında güzelmiş dediğim çok olmuştur
Şu tog muhabbeti çok karışık geldi. 1 tog şu an için çok mu olur?
Ben de uzun kolluya geçtim, tulum biraz daha beklesin öyleyse. Benim kız anaya çektiyse biri üflese üşür gerçiBence çok olur, ben uzun kollu body ve alt ile uyutuyorum. Erkek bebekler sıcağı hiç sevmiyor
Evet hem crp hem MxA yüksekti.Hırıltı bizde de var. Doğduğundan beri nerdeyse. Doktora sormuştum video çek şu an yok dedi. Video çekiyorum ama duyulmuyor o kadar gürültülü değil. Ara ara artıp azalıyor. Bu sabah çok fenaydı. Burnunu yıkadım çektim hiç bi şey çıkmadı. Şu an yok mesela. Ama ara ara oluyor özellikle sabah uyandığında. Crp yüksek diye mi antibiyotik verdi peki, hırıltı dışında bir şeyi var mıydı?
Birde benim oğlan bşr kaç gündür kustuğunda kusmuğu çok kaygan mukuslu gibi peynir kesiği gibi ama parlak baya sankş sekresyon gibi ama renkli değil Allahtan. Valla yine kafamda kurmalara başladım hadş hayırlısı
O parmak emmeyi gece yapıyor, acıktığını anlıyorum. Ay o da ayrı bi handikap, doktorlar diyor 5 saat 6 saat aç kalabilir, benimki max 2 saat aç durabiliyor.Geçen bir videoya denk geldim, eğer tek ya da 2 parmağını sokarsa acıktığı anlamına geliyormuş, komple yumruğunu sokmaya çalışırsa eğer bunu yaparken huzursuzsa uykusu vardır, keyifliyse oral dönem olduğu için zaten her şeyi ağızlarına sokuyorlar sebepsiz de sokabilir diyordu.
Ben hiçbi şey almıycamKızlar kışlık mont alan oldu mu bu astronot mont tarzı mı alacaksınız
Ooo baya erkenci kuş. Hayırlı olsun canım. Foruma da uzun zamandır giremedim okuyamadım hiçBenimkinin dişler geldi, yazmıştım. En ayirt edici belirti kulağını çekmesi. Eli hep kulagindaydi.
Evin serinmiş canım giydir istersen. 1 tog yani zaten yok gibi bi şey. Ben 2,5 aldım da olsa 3,5 alacaktım. Giydir 1 togKızlar şimdiden uyku tulumu giydirmek fazla olur mu? İstanbulda olduğım için soruyorum, bazı şehirler çoktan soğumuş zaten. Yine de perşembeden sonra 21 lere düşüyor kaldı ki şimdi bile evimiz serin, sabaha karşı ben örtü aldım üstüme fakat bebem iteleye iteleye atmış kendi üstündeki kısmı. Evimiz arada kalıyor, esiyor etrafı ve gölgede o sebeple kalın giyinip dışarda hava aslında güzelmiş dediğim çok olmuştur
Şu tog muhabbeti çok karışık geldi. 1 tog şu an için çok mu olur?
B brcubrcu0101 arkadaşımız bundan kullandı memnundu, pratik olduğunu söylüyorduMerhabalar, Lansinoh giyilenilir gogus pompasi kullanan var mi acaba ?
Eki Görüntüle 3646621
Bu urunden almayi dusunuyorum, kullanan varsa yorumlarinizi merak ettim, cok mantikli gozukuyo ama kullanimi nasildir bilemedim, bilgisi olan bi aydinlatabilirse sevinirim
Evet elle tutmadan kabloyla bagli olmadan sagim yapmak konforludur bencedeB brcubrcu0101 arkadaşımız bundan kullandı memnundu, pratik olduğunu söylüyordu
Bende diyorum ki acaba alsam aldık diye çıkar mıyızBen hiçbi şey almıycamzaten doğru düzgün dışarı çıkmıyoruz, bi doktora gideriz onda da arabayla, battaniyeye sarıp çıkartırım. O tulumla arabada da oturamaz çünkü
Serum fizyolojikle çektiğinizde gelen oluyor mu ve hırıltı geçiyor mu? Bizim hiç bi fark olmuyor. Tekrar geçmiş olsun bu aradaEvet hem crp hem MxA yüksekti.
Nasıl oldu nereden geldi anlamadık. Çok şaşırdık.
3 gün kullandık
Ama tıkanıklık devam ediyor .
Serum fizyolojik ile cekiyorum
Hiriltj dışında birsey yoktu
Dediğim gibi elleri hep ağzında deli gibi kaşiyordu.
Peynir kesiği gibi kusma normal diye biliyorum ama ...
...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?