2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    197
Teşekkür ederim cevabınız için, tek başına robot süpürge yetmez zaten ama, bebekle dikey kullanabilir miyim, ondan emin olamadım

Bana dikey süpürge daha pratik geliyor. Bir şey döküldğğünde robotu çalıştırmaktansa dikey süpürgeyle şipşak süpürüp, kaldırıyorum

Teşekkür ederim cevabınız için, tek başına robot süpürge yetmez zaten ama, bebekle dikey kullanabilir miyim, ondan emin olamadım
Ben bazen normal elektrikli süpürgede açıyorum bazen bebek duruyor sesine bazen bi elimde o bi elimde bebek zor oluyor ama dikey şarjlı olan daha pratik. Yani benim robot süpürgemde güzel süpürüyor ama dediğim gibi ev toplu olcakki işime yarasın

Şarjlı süpürgeyi günde 3 kere şarja takıyorum evi süpürdüğüm için değil söyleyeceklerim bu kadar

Kızlar sizin bebeğiniz de sık sık kusuyor mu? Yenidoğanken yoktu son 2-3 gündür neredeyse her beslenmeden sonra peynir kesiği gibi kusuyor. Fışkırarak değil, süzülüyor. Gazla birlikte genelde.

Bana dikey süpürge daha pratik geliyor. Bir şey döküldğğünde robotu çalıştırmaktansa dikey süpürgeyle şipşak süpürüp, kaldırıyorum
Yani ikisi arasında kalsanız dikey süpürge mi alırsınız, robot süpürge kendisi süpürdüğü için mantıklı geliyor, dikey süpürge kolay da olsa yine ben süpğreceğim ve bebekle zor olur mu acaba

Bende dikey ve klasik kanguru olandan var genel temizlikte (2 haftada bir) kanguruyu oğlum fırsat verirse de günlük 2 günde bir falanda dikeyi çalıştırıyorum ama yeterli gelmiyor ben ve eşim tek olduğumuz halde çok kirleniyor zorlanıyorum taşınma işlerimiz biterse robot almayı düşünüyorum hem silen hem süpürenden hiç olmazsa hergun ev temizlenir bebeğim birakmazsa bile kirli kalmaz etrafımız bana robot mantıklı geliyor o yönden zaten toplamayı mecbur yapıyoruz toparlayıp oğlumla ilgilenirken o da temizler

Bende aynen böyle düşünüyorum ama, robot da acaba yeterli gelir mi, dip köşe kalır da tekrar temizlik ister mi, ikisini de kullanmadığım için fikir yürütemiyorum ama işimi hangisi daha çok kolaylaştırır ona karar vermeye çalışıyorum

Anladım çok teşekkür ederim cevabınız için. Bulunduğum şehir kışın epey soğuk oluyor. Ben kolay kolay hasta olmam geçen kış hamileyken bu şehire taşındık o kadar çok hasta oldum ki bebeğim de çok kötü olur. Ben en iyisi pamuklu sağlam toglu bir uyku tulumu alıp kışın deneyeyim.

Merhaba bende robot süpürge var öncesinde çok kullanırdım ama şu an ev bebek eşyalarıyla dolduğu için hiç efektif olmuyor, çalıştırmıyorum. Özellikle eviniz küçükse ve zeminde çok fazla eşya varsa (beşik vs) oralara girmiyor ve anlamı kalmıyor. Şahsen bizde öyle oldu

Ev düzeninize bağlı. Robottan önce evi toparlamak gerektiği gerçek. Yerde bişe olmaması lazım ben mesela sandalyeleri masanın üstüne koyuyorum ayakkabıları topluyorum ana kucağını kaldır yerden oyun matını kaldır oyuncak kutusunu kaldır vs mutfakta zaten illa yerde bişeyler oluyor yine ben bebekle ilgilenim o süpürsün olmuyor benim açımdan bana şarjlı daha kullanışlı şuan

Kızlar sizin bebeğiniz de sık sık kusuyor mu? Yenidoğanken yoktu son 2-3 gündür neredeyse her beslenmeden sonra peynir kesiği gibi kusuyor. Fışkırarak değil, süzülüyor. Gazla birlikte genelde.
Benimkinde de reflü yok ama gaz çıkarırken kusuyor dediğin gibi mide dolu olunca normal bence

Sileni halıya felan çıkmayandan al benimki halıya çıkıyor yerdeki kiri halıya sürüyor ayrı olarak çıkmaması için alan girmem gerekiyor

Benimkinde de reflü yok ama gaz çıkarırken kusuyor dediğin gibi mide dolu olunca normal bence
Neredeyse her seferinde olunca garipsedim, emiyor üstüne az miktarda mama veriyorum gönülsüz içiyor. Fazla besledim desem kilosunda da artış olmamış. Şu döngüden çok sıkıldım gerçekten

Bizim de son günlerde kusma başladı peynir kesiği şeklinde ama bir yemek kaşığı belki de fazla fışkırır gibi de oluyor bazen bir kısmı kıyafetlere bir kısmı yere de gidiyor gaz çıkarırken fazla süt içtiği için oluyor sanırım bugün biraz miktarı azalttım daha iyi gibi ama o zaman da yeterli beslenemeyecek endişesi başladı çünkü 4 5 saatte bir içiyor

Robot pek pratik değil, ben dikey süpürgeyi tercih ederim. Bebek ana kucağındayken 2 dk süpürülür.

Neredeyse her seferinde olunca garipsedim, emiyor üstüne az miktarda mama veriyorum gönülsüz içiyor. Fazla besledim desem kilosunda da artış olmamış. Şu döngüden çok sıkıldım gerçekten
Benimki emiyor ama çok uzun süre emmiyor o zamanlarda oluyor yani b mesela benimki gaz çıkarmak için zorlanıyor alttan o zaman zorlandığı içinde hep kusuyor.

Kızlar bebeklerinizin göz rengi döndü mü bizim halen renkli öyle mi kalcak döncek mi merak ediyorum

Sileni halıya felan çıkmayandan al benimki halıya çıkıyor yerdeki kiri halıya sürüyor ayrı olarak çıkmaması için alan girmem gerekiyor
En merak ettiğim şey buydu teşekkür ederim halinin saçaklarına dolanıp mopu halıya çıkarır mı diye düşünmüştüm öyleyse kaş yaparken göz çıkarır manueli öpüp başıma koyarım bide halı yıkamayı çıkarmam başıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…