Teşekkür ederim cevabınız için, tek başına robot süpürge yetmez zaten ama, bebekle dikey kullanabilir miyim, ondan emin olamadımRobot süpürge ben kullanıyorum ama ev dağınıksa bir işime yaramıyor evi toplamam gerek. Toplu yerlere gönderebiliyorum sadece. Bebekle beraber şarjlı süpürgeyle süpürmek kolay oluyor koltuk felan da süpürülmesi gerekiyor ise.
Bana dikey süpürge daha pratik geliyor. Bir şey döküldğğünde robotu çalıştırmaktansa dikey süpürgeyle şipşak süpürüp, kaldırıyorumHerkese iyi günler diliyorum, bi konuda danışmak istiyorum, bebeğim küçük, sarjlı süpürge veya robot süpürge alacağım, hangisi daha avantajlı olur, evim küçük 3 tane çocuğum var, robot süpürge işimi görür mü, çok arada kaldım, kullanan arkadaşlar varsa, yardımcı olursanız çok sevinirim, şimdiden teşekkür ederim
İnşallah cnm cidden çok zorlayıcı ben psikolojik olarak baya etkilendim ve benim bu kadar etkilenmemi kimse anlamadı herkes yargıladıEmme ve biberonu reddetme durumu gerçekten cok zorlayiciymisinşallah butun bebisler artık bir rutin olusturabilir
Ben bazen normal elektrikli süpürgede açıyorum bazen bebek duruyor sesine bazen bi elimde o bi elimde bebek zor oluyor ama dikey şarjlı olan daha pratik. Yani benim robot süpürgemde güzel süpürüyor ama dediğim gibi ev toplu olcakki işime yarasınTeşekkür ederim cevabınız için, tek başına robot süpürge yetmez zaten ama, bebekle dikey kullanabilir miyim, ondan emin olamadım
Şarjlı süpürgeyi günde 3 kere şarja takıyorum evi süpürdüğüm için değil söyleyeceklerim bu kadarBen bazen normal elektrikli süpürgede açıyorum bazen bebek duruyor sesine bazen bi elimde o bi elimde bebek zor oluyor ama dikey şarjlı olan daha pratik. Yani benim robot süpürgemde güzel süpürüyor ama dediğim gibi ev toplu olcakki işime yarasın
Yani ikisi arasında kalsanız dikey süpürge mi alırsınız, robot süpürge kendisi süpürdüğü için mantıklı geliyor, dikey süpürge kolay da olsa yine ben süpğreceğim ve bebekle zor olur mu acabaBana dikey süpürge daha pratik geliyor. Bir şey döküldğğünde robotu çalıştırmaktansa dikey süpürgeyle şipşak süpürüp, kaldırıyorum
Bende dikey ve klasik kanguru olandan var genel temizlikte (2 haftada bir) kanguruyu oğlum fırsat verirse de günlük 2 günde bir falanda dikeyi çalıştırıyorum ama yeterli gelmiyor ben ve eşim tek olduğumuz halde çok kirleniyor zorlanıyorum taşınma işlerimiz biterse robot almayı düşünüyorum hem silen hem süpürenden hiç olmazsa hergun ev temizlenir bebeğim birakmazsa bile kirli kalmaz etrafımız bana robot mantıklı geliyor o yönden zaten toplamayı mecbur yapıyoruz toparlayıp oğlumla ilgilenirken o da temizlerYani ikisi arasında kalsanız dikey süpürge mi alırsınız, robot süpürge kendisi süpürdüğü için mantıklı geliyor, dikey süpürge kolay da olsa yine ben süpğreceğim ve bebekle zor olur mu acaba
Bende aynen böyle düşünüyorum ama, robot da acaba yeterli gelir mi, dip köşe kalır da tekrar temizlik ister mi, ikisini de kullanmadığım için fikir yürütemiyorum ama işimi hangisi daha çok kolaylaştırır ona karar vermeye çalışıyorumBende dikey ve klasik kanguru olandan var genel temizlikte (2 haftada bir) kanguruyu oğlum fırsat verirse de günlük 2 günde bir falanda dikeyi çalıştırıyorum ama yeterli gelmiyor ben ve eşim tek olduğumuz halde çok kirleniyor zorlanıyorum taşınma işlerimiz biterse robot almayı düşünüyorum hem silen hem süpürenden hiç olmazsa hergun ev temizlenir bebeğim birakmazsa bile kirli kalmaz etrafımız bana robot mantıklı geliyor o yönden zaten toplamayı mecbur yapıyoruz toparlayıp oğlumla ilgilenirken o da temizler
Anladım çok teşekkür ederim cevabınız için. Bulunduğum şehir kışın epey soğuk oluyor. Ben kolay kolay hasta olmam geçen kış hamileyken bu şehire taşındık o kadar çok hasta oldum ki bebeğim de çok kötü olur. Ben en iyisi pamuklu sağlam toglu bir uyku tulumu alıp kışın deneyeyim.Elhamdülillah anne olmak gerçekten çok güzel bir duygu. Gözlerimizin önünde bir insan varlığının nasıl yaratıldığının ve sürekli büyüyüp geliştiğinin mucizesine tanık oluyoruz an be an. Allah her isteyen kadının anne olmasını nasip eylesin.
İlk çocuğumda polyester olandan kullandım, çocuk gece sırılsıklam uyanıyordu, aşırı ter içinde kalmış. Sanırım içine sadece ince kısa kollu bir zıbın giydirip üstüne uyku tulumu giydirmek gerekiyormuş. Ama o şekilde hiç denemedim, çok ince giydirmeye el vermedi gönlüm bu sefer de hiç ısınmaz iyice üşütür hasta olur diye düşünerek. O yüzden ben çok memnun kalamadım uyku tulumlarından. Sonralarında hep kış aylarında normal anneanne babaanne örgü yelek giydirerek yatırdım yeterli geldi. Ama belki pamuklu uyku tulumları daha güzeldir bilemiyorum denemedim.
Merhaba bende robot süpürge var öncesinde çok kullanırdım ama şu an ev bebek eşyalarıyla dolduğu için hiç efektif olmuyor, çalıştırmıyorum. Özellikle eviniz küçükse ve zeminde çok fazla eşya varsa (beşik vs) oralara girmiyor ve anlamı kalmıyor. Şahsen bizde öyle olduYani ikisi arasında kalsanız dikey süpürge mi alırsınız, robot süpürge kendisi süpürdüğü için mantıklı geliyor, dikey süpürge kolay da olsa yine ben süpğreceğim ve bebekle zor olur mu acaba
Ev düzeninize bağlı. Robottan önce evi toparlamak gerektiği gerçek. Yerde bişe olmaması lazım ben mesela sandalyeleri masanın üstüne koyuyorum ayakkabıları topluyorum ana kucağını kaldır yerden oyun matını kaldır oyuncak kutusunu kaldır vs mutfakta zaten illa yerde bişeyler oluyor yine ben bebekle ilgilenim o süpürsün olmuyor benim açımdanBende aynen böyle düşünüyorum ama, robot da acaba yeterli gelir mi, dip köşe kalır da tekrar temizlik ister mi, ikisini de kullanmadığım için fikir yürütemiyorum ama işimi hangisi daha çok kolaylaştırır ona karar vermeye çalışıyorum
Benimkinde de reflü yok ama gaz çıkarırken kusuyor dediğin gibi mide dolu olunca normal benceKızlar sizin bebeğiniz de sık sık kusuyor mu? Yenidoğanken yoktu son 2-3 gündür neredeyse her beslenmeden sonra peynir kesiği gibi kusuyor. Fışkırarak değil, süzülüyor. Gazla birlikte genelde.
Sileni halıya felan çıkmayandan al benimki halıya çıkıyor yerdeki kiri halıya sürüyor ayrı olarak çıkmaması için alan girmem gerekiyorBende dikey ve klasik kanguru olandan var genel temizlikte (2 haftada bir) kanguruyu oğlum fırsat verirse de günlük 2 günde bir falanda dikeyi çalıştırıyorum ama yeterli gelmiyor ben ve eşim tek olduğumuz halde çok kirleniyor zorlanıyorum taşınma işlerimiz biterse robot almayı düşünüyorum hem silen hem süpürenden hiç olmazsa hergun ev temizlenir bebeğim birakmazsa bile kirli kalmaz etrafımız bana robot mantıklı geliyor o yönden zaten toplamayı mecbur yapıyoruz toparlayıp oğlumla ilgilenirken o da temizler
Neredeyse her seferinde olunca garipsedim, emiyor üstüne az miktarda mama veriyorum gönülsüz içiyor. Fazla besledim desem kilosunda da artış olmamış. Şu döngüden çok sıkıldım gerçektenBenimkinde de reflü yok ama gaz çıkarırken kusuyor dediğin gibi mide dolu olunca normal bence
Bizim de son günlerde kusma başladı peynir kesiği şeklinde ama bir yemek kaşığı belki de fazla fışkırır gibi de oluyor bazen bir kısmı kıyafetlere bir kısmı yere de gidiyor gaz çıkarırken fazla süt içtiği için oluyor sanırım bugün biraz miktarı azalttım daha iyi gibi ama o zaman da yeterli beslenemeyecek endişesi başladı çünkü 4 5 saatte bir içiyorKızlar sizin bebeğiniz de sık sık kusuyor mu? Yenidoğanken yoktu son 2-3 gündür neredeyse her beslenmeden sonra peynir kesiği gibi kusuyor. Fışkırarak değil, süzülüyor. Gazla birlikte genelde.
Robot pek pratik değil, ben dikey süpürgeyi tercih ederim. Bebek ana kucağındayken 2 dk süpürülür.Yani ikisi arasında kalsanız dikey süpürge mi alırsınız, robot süpürge kendisi süpürdüğü için mantıklı geliyor, dikey süpürge kolay da olsa yine ben süpğreceğim ve bebekle zor olur mu acaba
Benimki emiyor ama çok uzun süre emmiyor o zamanlarda oluyor yani b mesela benimki gaz çıkarmak için zorlanıyor alttan o zaman zorlandığı içinde hep kusuyor.Neredeyse her seferinde olunca garipsedim, emiyor üstüne az miktarda mama veriyorum gönülsüz içiyor. Fazla besledim desem kilosunda da artış olmamış. Şu döngüden çok sıkıldım gerçekten
En merak ettiğim şey buydu teşekkür ederimSileni halıya felan çıkmayandan al benimki halıya çıkıyor yerdeki kiri halıya sürüyor ayrı olarak çıkmaması için alan girmem gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?