Bizimki genelde gri giydirdigime göre renk değişiyor birde bazen mavi bazen yeşil çokça elaKızlar bebeklerinizin göz rengi döndü mü bizim halen renkli öyle mi kalcak döncek mi merak ediyorum
4 modu var benimkinin turboda çalışırken saçaklara dolaşmıyor ama standartta çalışırken dolaşıyorEn merak ettiğim şey buydu teşekkür ederimhalinin saçaklarına dolanıp mopu halıya çıkarır mı diye düşünmüştüm öyleyse kaş yaparken göz çıkarır manueli öpüp başıma koyarım bide halı yıkamayı çıkarmam başıma
Çok varmış ya tüh renkli olcak sandım bi anBizimki genelde gri giydirdigime göre renk değişiyor birde bazen mavi bazen yeşil çokça ela6.ay itibariyle oturur demişti doktor bekliyoruz bakalım hangisine karar verecek
Hevesini kırmak istemem ama maviş diye sevdiğimiz kuzenim deniz mavisi gözlerini koyu kahveyle değiştiÇok varmış ya tüh renkli olcak sandım bi an
Onu da iyice araştırıp tecrübe sormak gerekiyormuş demek iyiki hemen almamışım4 modu var benimkinin turboda çalışırken saçaklara dolaşmıyor ama standartta çalışırken dolaşıyor
Aynı şekilde. Dün daha az içti daha az oldu kusması. İşin garip yanı önceden çok daha fazla beslenirdi böyle olmazdı. Şu an daha da büyüdü iyiye gitmesini beklerdim. Enfeksiyon türü bir şey olmasın da Allah korusun. Ben yine de ateşini kontrol ediyorum sık sıkBizim de son günlerde kusma başladı peynir kesiği şeklinde ama bir yemek kaşığı belki de fazla fışkırır gibi de oluyor bazen bir kısmı kıyafetlere bir kısmı yere de gidiyor gaz çıkarırken fazla süt içtiği için oluyor sanırım bugün biraz miktarı azalttım daha iyi gibi ama o zaman da yeterli beslenemeyecek endişesi başladı çünkü 4 5 saatte bir içiyor
Gaz problemi bizde de var. Gazla alakalı da olabilir bence mide bağırsak gazla dolu olunca mide kapakçığını itiyordur. Bazen kustuktan sonra hıçkırık da tutuyor çünküBenimki emiyor ama çok uzun süre emmiyor o zamanlarda oluyor yani b mesela benimki gaz çıkarmak için zorlanıyor alttan o zaman zorlandığı içinde hep kusuyor.
Ya normalde bende öyle aşırı titiz takıntılı biri değilim yediğim içtiğim ve giydiğim temiz olsun yeter modundayım ama evde olunca hem çok iş oluyor hemde insanın gözüne batıyor tüm gün.YapmıyorumSüpergeyi kızım seviyor Allah tan toz olmasin karnımi doyuracak tek çeşit yemek bir süre böyle gidecek hoş ben evi yeni tsdidim bandana temizlik yeni yapildi ama ben genel anlamda rahatım bu konuda bence sizde çok kasmayın evin toz olmamasina dikkat edin yeter bence şimdilik az daha buyusunler vakit kalacak bize
Evet ev küçük, zaten o da kafamı karıştırıyor, küçük alanlar hep kalır o zaman,Merhaba bende robot süpürge var öncesinde çok kullanırdım ama şu an ev bebek eşyalarıyla dolduğu için hiç efektif olmuyor, çalıştırmıyorum. Özellikle eviniz küçükse ve zeminde çok fazla eşya varsa (beşik vs) oralara girmiyor ve anlamı kalmıyor. Şahsen bizde öyle oldu
Dikey süpürgeyi de deneyimlemediğim için, belki de bu kadar arada kaldım, teşekkür ederimRobot pek pratik değil, ben dikey süpürgeyi tercih ederim. Bebek ana kucağındayken 2 dk süpürülür.
Ay olmayın öyle çok zor oluyorBizde de ben çok pimpirikliyim, uyuzumyine de kalın hırka gibi bi şey alabilirim, tulum almıycam ama. Biz öyle açık havada yürüyüş yapan instamom mıyız kız
Tabi bide bu kısmı var, ikisini de kullanmadığım için arada kalmıştım ama dikey Süpürge daha mantıklı gibi, robot süpürge süpürsün diye herşeyi ortdan kaldırana kadar ev süpürülür sanki, normal kablolu süpürgeler çok hantal olduğu için şarjlı da öyle olacak gibi geliyorEv düzeninize bağlı. Robottan önce evi toparlamak gerektiği gerçek. Yerde bişe olmaması lazım ben mesela sandalyeleri masanın üstüne koyuyorum ayakkabıları topluyorum ana kucağını kaldır yerden oyun matını kaldır oyuncak kutusunu kaldır vs mutfakta zaten illa yerde bişeyler oluyor yine ben bebekle ilgilenim o süpürsün olmuyor benim açımdanbana şarjlı daha kullanışlı şuan
Gaz problemi ne zaman bitecek dört gözle bekliyorum kolik değil bebeğim krizleri yok ama gece uyanmalarının sebebinin açlık olduğunu düşünmüyorum ıkına ıkına kendini uyandırıyorGaz problemi bizde de var. Gazla alakalı da olabilir bence mide bağırsak gazla dolu olunca mide kapakçığını itiyordur. Bazen kustuktan sonra hıçkırık da tutuyor çünkü
Kullandığın deterjana vesaire alerjisi olabilir mi kıyafetlerini neyle yıkıyorsun?Kızlar bebeğimin vücudunda böyle kabarcıklar oluştu birden ve çok huzursuz yüzü de çok kuru kızarık ve kabuklu oldu önceden olup geçiyordu randevumuza da var ne yapabilirim evde
Dikey süpürge daha iyi. Bende ikisi de var ama robotu herhalde en son 6 ay önce çalıştırmışomdır. Çünkü robot için tüm evi toplaman gereksiz her ieyi kaldırman vs gerekiyor. Zaten o kadar toplamayı yaptıktan sonra 5 dk dikey süpğrgeyle süpürmek daha rahat geliyor, robot çok yavaş çünkü .Herkese iyi günler diliyorum, bi konuda danışmak istiyorum, bebeğim küçük, sarjlı süpürge veya robot süpürge alacağım, hangisi daha avantajlı olur, evim küçük 3 tane çocuğum var, robot süpürge işimi görür mü, çok arada kaldım, kullanan arkadaşlar varsa, yardımcı olursanız çok sevinirim, şimdiden teşekkür ederim
Doğduğundan beri hep aynı deterjanla yıkıyorum bebek deterjani ile ama farklı olarak havalar soğuduğu için kilotlu çorap giydirmiştim aynı deterjanla yıkayıp sanki biraz sıkmıştı gibi ve göbeğine temas etmemişti zıbın vardı arada ondan olabilir mi kiKullandığın deterjana vesaire alerjisi olabilir mi kıyafetlerini neyle yıkıyorsun?
Bir şeye alerjisi var belli kiKızlar bebeğimin vücudunda böyle kabarcıklar oluştu birden ve çok huzursuz yüzü de çok kuru kızarık ve kabuklu oldu önceden olup geçiyordu randevumuza da var ne yapabilirim evde
Sıkmayla olmaz bence bide temas etmemiş izle biraz neyde artıyor ne yapınca olmuyor alerji döküntüsü gibi gözüküyor. Mesela benim çimene alerjim var üzerinde oturursam belli bi saat sonra o şekil döküyorum. Evde başka bir şeye de olabilir bilmiyorum süt alerjisinde öyle döküntü oluyor mu konusu geçmişti ya.Doğduğundan beri hep aynı deterjanla yıkıyorum bebek deterjani ile ama farklı olarak havalar soğuduğu için kilotlu çorap giydirmiştim aynı deterjanla yıkayıp sanki biraz sıkmıştı gibi ve göbeğine temas etmemişti zıbın vardı arada ondan olabilir mi ki
Diyete başladınız mı? Alerji belirtisi bunlarKızlar bebeğimin vücudunda böyle kabarcıklar oluştu birden ve çok huzursuz yüzü de çok kuru kızarık ve kabuklu oldu önceden olup geçiyordu randevumuza da var ne yapabilirim evde
Yok sadece yüzüydü ama baya oldu yumurta tüketmeyeli bugün kahvaltıda yedim ondan şüpheleniyorumSıkmayla olmaz bence bide temas etmemiş izle biraz neyde artıyor ne yapınca olmuyor alerji döküntüsü gibi gözüküyor. Mesela benim çimene alerjim var üzerinde oturursam belli bi saat sonra o şekil döküyorum. Evde başka bir şeye de olabilir bilmiyorum süt alerjisinde öyle döküntü oluyor mu konusu geçmişti ya.
Teşekkür ederim evet duştan sonra biraz iyi oldu kızarıklığı ama kabartı hala var yumurta yediğim için olabilir diyo internette onu da diyete ekledim yemeyecem bakayım neden oluyorBir şeye alerjisi var belli kiılık bir duş aldırmak iyi gelebilir. Serin tutmaya çalışın ve nemlendirin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?