2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    197
Kızlar bebeklerinizin göz rengi döndü mü bizim halen renkli öyle mi kalcak döncek mi merak ediyorum
Bizimki genelde gri giydirdigime göre renk değişiyor birde bazen mavi bazen yeşil çokça ela 6.ay itibariyle oturur demişti doktor bekliyoruz bakalım hangisine karar verecek

4 modu var benimkinin turboda çalışırken saçaklara dolaşmıyor ama standartta çalışırken dolaşıyor

Çok varmış ya tüh renkli olcak sandım bi an
Hevesini kırmak istemem ama maviş diye sevdiğimiz kuzenim deniz mavisi gözlerini koyu kahveyle değişti aynı şey abimde ve onun oğlunda da olmuş onun için göz rengi konusunda pek erken konuşamıyoruz inşallah sağlıklı ve istediğin gibi olsun
4 modu var benimkinin turboda çalışırken saçaklara dolaşmıyor ama standartta çalışırken dolaşıyor
Onu da iyice araştırıp tecrübe sormak gerekiyormuş demek iyiki hemen almamışım

Aynı şekilde. Dün daha az içti daha az oldu kusması. İşin garip yanı önceden çok daha fazla beslenirdi böyle olmazdı. Şu an daha da büyüdü iyiye gitmesini beklerdim. Enfeksiyon türü bir şey olmasın da Allah korusun. Ben yine de ateşini kontrol ediyorum sık sık

Benimki emiyor ama çok uzun süre emmiyor o zamanlarda oluyor yani b mesela benimki gaz çıkarmak için zorlanıyor alttan o zaman zorlandığı içinde hep kusuyor.
Gaz problemi bizde de var. Gazla alakalı da olabilir bence mide bağırsak gazla dolu olunca mide kapakçığını itiyordur. Bazen kustuktan sonra hıçkırık da tutuyor çünkü

Ya normalde bende öyle aşırı titiz takıntılı biri değilim yediğim içtiğim ve giydiğim temiz olsun yeter modundayım ama evde olunca hem çok iş oluyor hemde insanın gözüne batıyor tüm gün.
Az daha büyüdüğünde işe başlayacağım ve yine vakit bulamayacağım. Benim için hep olay oldu bu temizlik işi. Her gün yapmadığım için galiba ama ev aşırı aşırı dağılıyor öyle böyle değil. Benden başka kimse arkasını toplamadığı için

Evet ev küçük, zaten o da kafamı karıştırıyor, küçük alanlar hep kalır o zaman,

Tabi bide bu kısmı var, ikisini de kullanmadığım için arada kalmıştım ama dikey Süpürge daha mantıklı gibi, robot süpürge süpürsün diye herşeyi ortdan kaldırana kadar ev süpürülür sanki, normal kablolu süpürgeler çok hantal olduğu için şarjlı da öyle olacak gibi geliyor

Gaz problemi bizde de var. Gazla alakalı da olabilir bence mide bağırsak gazla dolu olunca mide kapakçığını itiyordur. Bazen kustuktan sonra hıçkırık da tutuyor çünkü
Gaz problemi ne zaman bitecek dört gözle bekliyorum kolik değil bebeğim krizleri yok ama gece uyanmalarının sebebinin açlık olduğunu düşünmüyorum ıkına ıkına kendini uyandırıyor

Kızlar bebeğimin vücudunda böyle kabarcıklar oluştu birden ve çok huzursuz yüzü de çok kuru kızarık ve kabuklu oldu önceden olup geçiyordu randevumuza da var ne yapabilirim evde

Eklentiler

• IMG_20250922_173320.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 43
Kızlar bebeğimin vücudunda böyle kabarcıklar oluştu birden ve çok huzursuz yüzü de çok kuru kızarık ve kabuklu oldu önceden olup geçiyordu randevumuza da var ne yapabilirim evde
Kullandığın deterjana vesaire alerjisi olabilir mi kıyafetlerini neyle yıkıyorsun?

Dikey süpürge daha iyi. Bende ikisi de var ama robotu herhalde en son 6 ay önce çalıştırmışomdır. Çünkü robot için tüm evi toplaman gereksiz her ieyi kaldırman vs gerekiyor. Zaten o kadar toplamayı yaptıktan sonra 5 dk dikey süpğrgeyle süpürmek daha rahat geliyor, robot çok yavaş çünkü .

Kullandığın deterjana vesaire alerjisi olabilir mi kıyafetlerini neyle yıkıyorsun?
Doğduğundan beri hep aynı deterjanla yıkıyorum bebek deterjani ile ama farklı olarak havalar soğuduğu için kilotlu çorap giydirmiştim aynı deterjanla yıkayıp sanki biraz sıkmıştı gibi ve göbeğine temas etmemişti zıbın vardı arada ondan olabilir mi ki

Bir şeye alerjisi var belli ki ılık bir duş aldırmak iyi gelebilir. Serin tutmaya çalışın ve nemlendirin.

Sıkmayla olmaz bence bide temas etmemiş izle biraz neyde artıyor ne yapınca olmuyor alerji döküntüsü gibi gözüküyor. Mesela benim çimene alerjim var üzerinde oturursam belli bi saat sonra o şekil döküyorum. Evde başka bir şeye de olabilir bilmiyorum süt alerjisinde öyle döküntü oluyor mu konusu geçmişti ya.

Yok sadece yüzüydü ama baya oldu yumurta tüketmeyeli bugün kahvaltıda yedim ondan şüpheleniyorum
Bir şeye alerjisi var belli ki ılık bir duş aldırmak iyi gelebilir. Serin tutmaya çalışın ve nemlendirin.
Teşekkür ederim evet duştan sonra biraz iyi oldu kızarıklığı ama kabartı hala var yumurta yediğim için olabilir diyo internette onu da diyete ekledim yemeyecem bakayım neden oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…