Genç değil ama hayalperest diyeyim kolayca, kocaman kızı var, bunlara yeni yetme inanır yaniAyy çok sevindim birini bulmana ve tabii eskiye dönmemene. Ne kazanıyosan ben veririm diyen sevgili / eş kesinlikle yalan, bunu bilmiyormuş demek ki genç biri
35im daha ama vücudum gerçekten çok ağrıyor, doğumdan beri toparlanamadım, neneler gibiyimbu arada oğluma da takviye veriyorum, doğduğundan beri d vitaminini hiç bırakmadım, balık yağı ve çinko veriyorum, arada da multivitamin, bi de beyorganikten atom mix mi ne ondan aldım ondan veriyorum. Ben daha napam
geçen yıl baktırmıştım değerlerine, bu yıl da baktırıp burda güvendiğim bi iç hastalıkları doktoru var, ona götürücem. Yine egzamaları azdı çocuğumun (1. Sınıf aşırı stresli) artık cildiyeye götürmek istemiyorum, içten geliyor bence.
Hdjahdhh tam lohusa kafasıyım, bir dokun bin ah işit oldu. Sorry![]()

Ben de 35im, yaşıtmışız :) dikişlerinde özel bir durum vardı mutlaka etkilemiştir. İlk ay koşma hareketi yaptığımda koşamıyordum, bir şey engelliyordu resmen. Şimdi koşabilirim ama hala hafif bişey tutuyor sanki. Demek istediğim dikişlerimiz hala iyileşiyor ki özel durumunla daha hassastır. Birkaç aya daha iyi hissedersin umarım

Baya takviye alıyormuş gerçekten, büyüdükçe direnç kazanacaklar inşallah