2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    197
Kızlar kafa düzleşmesi sorunu yaşayan başka arkadaşım var mı? Ne yapıalbilir acaba ? Bu sabah incelediğimde canımı sıktı biraz . Yusyuvarlak oğlumun kafa yapısı bozulmuş

Kızlar kafa düzleşmesi sorunu yaşayan başka arkadaşım var mı? Ne yapıalbilir acaba ? Bu sabah incelediğimde canımı sıktı biraz . Yusyuvarlak oğlumun kafa yapısı bozulmuş
sanırım öyle bi durumda basık olmayan tarafa yatırıp, basık tarafa ufak bir yastık/katlanmış havlu koyup dönmesine engel oluyorlar. Ya da gün içinde yüzüstü yatırıp ters yöne koyabilirsiz kafasını, yüzüstüykem daha az çevirme eğiliminde oluyorlar

Evet fark ettiğimden beri dediğiniz gibi yapmaya çalışıyorum ama gece müdahale edemiyorum sadece gündüz yapabiliyorum. Yaşayan arkadaşlar varsa düzeliyor mu zamanla acaba ? İleri boyutta değiş

Kızlar bir de sabah sabah çok yazdım ama bebeği günde 4-5 kez kaka yapan var mı? Normal midir ? Kaça kadar normal yani

Kızlar kepçe kulak için ne yapılır ya bandana takıyorum ama ilerleme yok sanki. İşe yarar yöntem duyan deneyen var mı?

Kızlar bir de sabah sabah çok yazdım ama bebeği günde 4-5 kez kaka yapan var mı? Normal midir ? Kaça kadar normal yani
Bizim Günde 4-5-6 aralığında değişiyor.
Doğduğundan beri böyle ama .
24 saat içinde 7-8 bezi gecerse bir bakmak lazım demişti doktoru.
Bir ara probiyotik başlamıştık içinde Zeytinyağı vardı ve o zaman 8 bezi bulmuştu. Probiyotiki kesmistik yine 4 5 e düştü .
Doktor normal diyor .

7-8 i bulmıyor şuan. Doğduğundan beri öyle aslında ama 2. Ayından sonra azalmıştı yani günde 1 ya da 2 kez yapıyordu. Son 10 gündür işte günde 4-5 leri bulmaya başladı

Evet fark ettiğimden beri dediğiniz gibi yapmaya çalışıyorum ama gece müdahale edemiyorum sadece gündüz yapabiliyorum. Yaşayan arkadaşlar varsa düzeliyor mu zamanla acaba ? İleri boyutta değiş
Benim oğlumun sağ sol hep yaptırmıştım yenidoğanken önden ve arkadan uzamış gibi olmuştu kafasının üstüne sırt üstü yaramıyordu yanlara düşüyordu hatta burda sormuştum düz kafa yastığı kullanan var mı diye ben 1 hafta içinde düzelme gördüm ama tamamen yusyuvarlak halini 1 aya yakın zamanda ancak alabildi hemen el atarsan düzelir diye düşünüyorum yastığın boyun omuz destekli olursa daha iyi olur

Kızlar kepçe kulak için ne yapılır ya bandana takıyorum ama ilerleme yok sanki. İşe yarar yöntem duyan deneyen var mı?
Instada kulak eğitimi diye bir şey görmüştüm de artık neremle güleceğimi şaşırmıştım ama ihtiyaç hasıl olunca oluyor demek ki Kulağı düzleştirmeyi öğretiyordu bir kadın. Bir yazın bakalım çıkacak mı

Kızlar yapamıyorum diye hüngür hüngür ağlamak istiyorum taşındım ama deli işi bı taşınma annem ablam eşim eşyaları toparlayıp yüklettiler nakliyeciler esyalarimin yarısını kırıp kalan yarısına da deterjanlarimi patlatıp dökmüştüler ablam mutfağı annem yatak odasını tepiştirircesine yerleştirdiler salonda koridorda koliler her yerde yıkanacak perde çarşaf örtüler bebeğimde durmuyor kucağımda olmak istiyor banyoyu yıkadım üstümü değiştirip onu alırım dedim çığlığı tüm mahalleyi inletti bı de üst komşum bı tuhaf
Kızı ekmek kırıntısı dolu bezi üstüme çırptı yazık günah basıyoruz diyince annesi kapıya gelmiş sen kızıma seni öldürürüm bı daha bişey çırparsan demişsin diye kavga çıkarmaya çalışıyor neymiş ben binada oturmamışım adap bilmiyormuşum tozu kirinin evime gelmesini kabul etmiyorsam binada oturmamalıymışım kendi evini temizlerken benim evime mıçmasına izin vermeliymişim dakika 1 gol bir nereye düştüm diyip yüzüne kapattım kapıyı diğer şahit olan komşular kızın yalan söylüyor dediğinde benim kızım asla yalan söylemez diyip tersledi bir de ay benim kapısına gidip bişey sirkeleme demem gerekirken birde kendisi gelip kavga etti hala onun şokunda bu ev nasıl düzelecek temizlenecek düşüncesindeyim birde galiba hastalandım boğazım çok fena ağrıyor kollar bel ayaklar firarda hem bebeği taşı hem temizle yerleştir yapmaktan

Kızlar dışarı çıkarken bebeklere ne giydiriyorsunuz? Yazın sıkıntı yoktu da şimdi biraz kafam karışık. Genelde arabayla çıktığımız için normal uzun kollu penye bir badi giydiriyorum, arabaya kadar da müslin örtüye dolayıp götürüyorum ama sanki artık yetmiyor. Mont mu alacağız, hırka mı giydireceğiz, peluş üstlerden mi alalım ne yapalım?

Niye bu kadar detaylı yazdım bilmiyorum ama uzun lafın kısası şimdi taşınmayın dayanabildiği gidebildiği yere kadar gitsin berbat bişey taşınmak benim gibi komşularını asla tanımayan seslerine, sesime şahit olmamış biri daha taşınmadan kötü komşuya denk geldi 6 ev değiştirdim sayısızca komşum oldu asla hiçbirini tanımadım karşılaşırsak merhaba der gecerdik nasıl böyle bi yere düştüm anlamadım aman çevreyi de iyi araştırın çevre komşu gerçekten evden daha önemliymiş

Ah işte komşu çok önemli... Çay demleyip termosa koysa getirse, yanına da hiç bulamasa bir paket bisküvi koysa halbuki hikaye bambaşka olur... Geçmiş olsun, fena komşuya çatmışsın canım Ev de daha uzun bir süre yerleşemeyebilir, baştan kabullen ki canın daha fazla sıkılmasın. Benim 1 ay oldu, portmantoyu daha dün düzenledim yani öyle söyleyeyim. Vücut ağrıları ve kucakta sallanmayı bekleyen bebek konusunda ise ben de tıkandım, aynı durumda sürünüyorum bugün

Ben kapuşonlu hırka aldım, uzun kollu ince badi üstüne onu giydiriyorum arabaya kadar şapkasını kapatmak da kolay oluyor, boynunu da rüzgardan koruyor

Kolay gelsin siz yazarken bem daraldım valla halledersiniz siz

Hepsinden almış biri olarak yorumlamak istiyorum bunları aldın mı tüm kışı götürsün diye biraz büyük alıyorsun ama bu kez de zaten kaba oldukları için bedende büyük oldu mu bebek inanılmaz daralıyor içerisinde . Bende 1 adet kalın astronot montu, 1 adet yumuşak peluş tulum, 1 adet peluş kısa ceket var . Hepsi de giydirilmesi çok zor geldi bana hatta montu alıp üzerine örtüp öyle çıkmaya başladım çünkü arabada da ısınıyorlar montla . Son güncelleme olarak şöyle yapıyorum ben;
Giysi üzerine hırka giydiripmdüğmelerini kapatıyorum . Arabaya kadarda montu üzerine örtüyorum .ama tabi havalar iyice soğuyunca ve arabaya değildi doşarıda biraz hava aldırmak istersem nasıl yaparım bilemiyorum . Sanırım en mantıklısı yumuşakpeluş tulum şeklinde mont ama bedeni de çok büyük olmayacak şekilde .

PaxosAurora en mantıklısı şu geldi bana .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…