2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    197
Düzelecek ben inanıyorum yoksa biz gerçekten huni takarız sonra ortak bi noktada buluşuruz Haziran anneleri olarak hepimiz kafamızda hunilerle

Kızlar ya benim bebeğim hep emerek uyuyordu şimdi emmiyor uykuluyken ya da uyanmışken emziriyorum ama diğer türlüsüne alıştığım için uyuturken zaten zor uyutuyorum rahatlayacağım yerde diyorum acaba aç mı uyudu zorla mı uyuttum vicdan azabı çekiyorum çünkü biberondaki gibi cc hesabı yapamıyoruz ne kadar içti bilmiyorum sonuçta çek bırak çek bırak gidiyor mu anlamıyoruz bile ne yapacağım Çişli bezi normal 5-6 ama tatmin etmiyor beni.

Kızlar bi şey sorcam uçak bileti alırken çocuk kısmına bebişi giriyor musunuz? Ona da bilet kesiliyor sanki o zaman gerek var mı?
Kesiliyor evet bilet fiyatına göre de ücreti farklı sabit değil biz baktık bi ara. Bir bilette 998 tl idi birinde 500

Keller kervanına ben de katılıyorum galiba Az önce duşta saçlarımın 3te 1i döküldü, sıfır abartı
Aynı zamanlarda aynı şeyleri yaşıyoruz. Banyoda öyle bi döküldü ki saçım. Allahtan çok sık saçım var da dert etmiyorum. Sürekli süpürmek lazım ama bi taraftan ben bi taraftan bebiş

Alla alla bende bunu merak etmiştim herşey hepimizde aynı anda oluyor sanki benim kızda gün aşırı yapıyordu bu ara her gün yapıyor gece hiç yapmazdı dün gece yaptı sabah bida yaptı mesela
Evet daha da sıklaşabilir hatta bizimki iyice huy etti üç gecedir falan gece mutlaka bir kez yapıyor

Aynı zamanlarda aynı şeyleri yaşıyoruz. Banyoda öyle bi döküldü ki saçım. Allahtan çok sık saçım var da dert etmiyorum. Sürekli süpürmek lazım ama bi taraftan ben bi taraftan bebiş
Benim de gürdür baya ama her banyoda bu kadar dökülürse 1 aya kel kalırım muhtemelen, doktorum Perfectil Kolajen önermişti pek kaale almamıştım ama koşa koşa sipariş ettim şimdi

Benim bir aydır dökülüyor ve her seferinde bu sefer kesin kel kaldım diyorum evin heryeri saçım hergun süpürüyorum valla ( annem bende çünkü o gindince yetistirebilir miyim bilemiyorum ) saçlarımı kısacık kestirdim ki daha az görünsün dökülünce diye

Duşta kocs bir avuç döküldü, iyice döktüm çukınca rajat ederim desim. Duştan çıktım bi fasılda dışarda döküldü. Kuruttum topladım dışarı çıkacaktım bir fasılda o şekilde döküldü. Sıfıra vurmamak için zor tuttum bugün kendimi

Benim de gürdür baya ama her banyoda bu kadar dökülürse 1 aya kel kalırım muhtemelen, doktorum Perfectil Kolajen önermişti pek kaale almamıştım ama koşa koşa sipariş ettim şimdi
Yani benimde çok dökülüyor ama ilkinden de rçtecrübem gürse kalmıyorsun ben ürün kullanmayı şimdilik düşünmüyorum

Bende öyle yaptım ama ben duştan hızlı çıkayım kurutmayla uğraşmayayım diye kestirdim asıl. Şampuanı arındırmak için gereken süre baya azaldı
bende şarjlı kablosuz süpürge var onla alıyorum sürekli, çok kolay oluyor. Birde geçen milyoncudan şey aldım şu kedi tüyü toplamak için bantlı roll on var ya. Büyük kızımda da kullanmıştım. Hergün yatakları alıyorum onla iyi oluyor. Eli ağzında çünkü sürekli birde emzik düşüyor ediyor. Ama yine de baş etmek çok zor heryer kıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…