- 4 Mayıs 2023
- 1.344
- 1.165
- 63
- 34
Düzelecek ben inanıyorum yoksa biz gerçekten huni takarız sonra ortak bi noktada buluşuruz Haziran anneleri olarak hepimiz kafamızda hunilerleAh ya abi de napsın onun da oyun çağıBen de sizin gibi yapıyorum, yoksa gecenin bir köründe 4-5 yaşında oğlan çocuğu gibi kalın ve yüksek sesle bağırıp ağlamaya başlıyor son bir iki haftadır Şu 4. ay atağına kadar geceleri uzun uzun uyuyabilen bir bebekti. Bıraksam 7-8 saat uyurdu ama ben aç kalmasın diye gece bir kere uyandırıp beslerdim. 12. hafta atağından beri gündüz beslenmeleri çok azaldı ve süresi de kısaldı. Dikkati meme dışında her yerde. Öyle olunca gece uyku arasında beslemek zorunda kaldım, doktor da bu yönde tavsiye verdi zaten. Bebekler rutine gerçekten hızlı alışıyor. Geceleri 2-3 kere hafif uyandırıp emziriyorum ya hemen alıştı. Şimdi ben uyandırmadan bakıyorum saati gelince mıkırdanmaya başlıyor Yani gündüzün açlığını gece telafi edelim diye çıktığımız yolda uykuları heba ettik Umarım şu ay bittikten sonra gündüz daha fazla beslenir de gece beslenmelerini azaltırız ve yine eskisi gibi olabiliriz. Ne dersiniz düzelir mi?
Ay benimkinin de kafası böyle kelleşti ve sürekli aynı tarafa yattığı için yamukluk varŞuan öğlen uykusunda böyle uyuyor hiç üstünü falan da örtmüyorum :)) örtünce uyanıyor
Evet cüzi bir ücret alınıyor bildiğim kadarıylaKızlar bi şey sorcam uçak bileti alırken çocuk kısmına bebişi giriyor musunuz? Ona da bilet kesiliyor sanki o zaman gerek var mı?
Evet bebege de bilet gerekiyor, ucretsiz ama kaydetmek gerekKızlar bi şey sorcam uçak bileti alırken çocuk kısmına bebişi giriyor musunuz? Ona da bilet kesiliyor sanki o zaman gerek var mı?
Mutlaka dikkat ediyorsunuzdur ama ayni tarafa yatirmamaya ozen gosterelim tortikolise kadar yolu oluyorAy benimkinin de kafası böyle kelleşti ve sürekli aynı tarafa yattığı için yamukluk var
Kesiliyor evet bilet fiyatına göre de ücreti farklı sabit değil biz baktık bi ara. Bir bilette 998 tl idi birinde 500Kızlar bi şey sorcam uçak bileti alırken çocuk kısmına bebişi giriyor musunuz? Ona da bilet kesiliyor sanki o zaman gerek var mı?
Ücretsiz mi ben ücretli biliyorumEvet bebege de bilet gerekiyor, ucretsiz ama kaydetmek gerek
Önceden öyleydi sanki ondan olabilir
Umarim oyledir kendime hayret ettim aksi takdirdeÖnceden öyleydi sanki ondan olabilir
Ya çok saçma değil mi zaten kucağımızda gidecek ayrı koltuk verilmeyecek. Bilmiyordum şaşırdımKesiliyor evet bilet fiyatına göre de ücreti farklı sabit değil biz baktık bi ara. Bir bilette 998 tl idi birinde 500
Aynı zamanlarda aynı şeyleri yaşıyoruz. Banyoda öyle bi döküldü ki saçım. Allahtan çok sık saçım var da dert etmiyorum. Sürekli süpürmek lazım amaKeller kervanına ben de katılıyorum galibaAz önce duşta saçlarımın 3te 1i döküldü, sıfır abartı
Evet daha da sıklaşabilir hatta bizimki iyice huy etti üç gecedir falan gece mutlaka bir kez yapıyorAlla alla bende bunu merak etmiştim herşey hepimizde aynı anda oluyor sanki benim kızda gün aşırı yapıyordu bu ara her gün yapıyor gece hiç yapmazdı dün gece yaptı sabah bida yaptı mesela
Benim de gürdür baya ama her banyoda bu kadar dökülürse 1 aya kel kalırım muhtemelen, doktorum Perfectil Kolajen önermişti pek kaale almamıştım ama koşa koşa sipariş ettim şimdiAynı zamanlarda aynı şeyleri yaşıyoruz. Banyoda öyle bi döküldü ki saçım. Allahtan çok sık saçım var da dert etmiyorum. Sürekli süpürmek lazım amabi taraftan ben bi taraftan bebiş
Benim bir aydır dökülüyor ve her seferinde bu sefer kesin kel kaldım diyorumAynı zamanlarda aynı şeyleri yaşıyoruz. Banyoda öyle bi döküldü ki saçım. Allahtan çok sık saçım var da dert etmiyorum. Sürekli süpürmek lazım amabi taraftan ben bi taraftan bebiş
Duşta kocs bir avuç döküldü, iyice döktüm çukınca rajat ederim desim. Duştan çıktım bi fasılda dışarda döküldü. Kuruttum topladım dışarı çıkacaktım bir fasılda o şekilde döküldü. Sıfıra vurmamak için zor tuttum bugün kendimiAynı zamanlarda aynı şeyleri yaşıyoruz. Banyoda öyle bi döküldü ki saçım. Allahtan çok sık saçım var da dert etmiyorum. Sürekli süpürmek lazım amabi taraftan ben bi taraftan bebiş
Yani benimde çok dökülüyor ama ilkinden de rçtecrübem gürse kalmıyorsunBenim de gürdür baya ama her banyoda bu kadar dökülürse 1 aya kel kalırım muhtemelen, doktorum Perfectil Kolajen önermişti pek kaale almamıştım ama koşa koşa sipariş ettim şimdi
Bende öyle yaptım ama ben duştan hızlı çıkayım kurutmayla uğraşmayayım diye kestirdim asıl. Şampuanı arındırmak için gereken süre baya azaldıBenim bir aydır dökülüyor ve her seferinde bu sefer kesin kel kaldım diyorumevin heryeri saçım hergun süpürüyorum valla ( annem bende çünkü o gindince yetistirebilir miyim bilemiyorum ) saçlarımı kısacık kestirdim ki daha az görünsün dökülünce diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?