Kızlar selam, bayağıdır yokum. İlk kez bu ay bebekle uzun yol deneyimimiz oldu. Arabayla uzun yol düşünen varsa fikir olsun diye yazıyorum.
Antalya'dan Kapadokya'ya gittik. Yol yaklaşık 6 saat sürüyor, emzirme şu bu derken 7 saati geçti biraz. Oğlum sağ olsun boş bırakmadı 2 kez kaka şov yaptı bize. Öncekilerden deneyimli olduğum için pusetin altına alt açma örtüsünü ikiye bölüp sermiştim orada sıkıntı yaşamadık. Otelde park yatak verdiler ama pek iyi durumda değildi. Ben de altına örtü serip aramızda yatırdım. Yolda yoruldu sanırım ilk gece çok güzel uyudu sabah 5te ayaktaydı yine. Sen misin bu saatte uyanan, dedik balonları izlemeye götürdük

Bir şey anlamadı ama o saatte dışarıda olmayı da çok sevdi.
Çarşı içinde gezerken çok mutlu oldu hep neşeliydi evdeki gibi çığlıklarla ağlamadı hiç

Antalya hala yaz döneminde ama kapadokya bayağı soğuktu atlet + uzun kollu takım + hırka + polar tulum giydirdim. Şükür hasta olmadı ama ben soğuğa dayanamayınca eşimin de memleket özlemi depreşti 3.gün sabahtan Antep'e geçtik. Yol zaten kısa çok yormadı.
Hava ısınınca bizimki daha bir mutlu oldu. Şöyle bir şey fark ettik siyah saçlı, beyaz tenli, ince yapılı kadınlar görünce kahkahalar atıyor hemen

Hatta bir yerde kahve içmek için oturduğumuzda 3 kadın (ayrı ayrı masalardan) 'oturduğunuzdan beri bana bakıp gülüyor, biraz sevebilir miyim' demek için geldi

biri gidiyor biri geliyor nasıl utandım onlar böyle dedikçe ama Cihan'ım hiç yabancılamadan sesli sesli güldü hepsine

sonra başka bir yerde gençten bir adam selam verdi, konuşmak istedi 'ne güzel bebeksin sen' diyince hemen ekşidi sıpam

sakinleştirmek için kucağıma alınca da yaygarayı kopardı kalkmak zorunda kaldık çok utandım çooook

Dönüş yolu uzun 10 saat normalde ama yine emzirme alt değiştirme derken 12 saatin sonunda az önce evimize girdik çok şükür. Yol uzayınca çok huysuzlandı. Sürekli pusetten kalkmak istedi ve ağladı.
Alt açma örtüleri ve müslinler çok kullanışlı oldu yola çıkacak varsa fazla fazla almanızı tavsiye edebilirim.
Onun dışında mochi yolda aşırı işime yaradı. İki kez emzirdim diğerlerinde hep sağıp verdim. Daha az durmamız gerekti böylelikle. Benzinliklerde yıkadım mecburen ama kaynar suda bekletme imkanım oldu o açıdan sıkıntı olmadı bence. Zaten tencereye koyup götürmüştüm yıkamak gerekirse diye iyi ki öyle yapmışım.
Sanırım 7 saate kadar yol okey ama sonrası çok zor oluyor. Yine de iyi oldu yorulduğumuza değdi.
Bende durumlar böyle