• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    196
Iki gece 4’de 5’de uyandik bebek ve oncesinde sayamadigim kdr uyabdi. Sabah 5 de kalktim diyorun burun kiviriyor. Niye boyle bu erkekler 😩 niye bir isin ucundan tutmuyoelar. Coook cok az bile destek olsalar bize oyle iyi gelecek ki. Galiba oyle ama yuklenen annelik hepsine yetiyoe ya da biz yolunu bulup yetiriyoruz
Biraz merhamet her şeyi çözer aslında...

Bende öyle düşünüyorum kendime yapılan neyse de ortada bebek var ve ben bebeğim için endişe duyup üzülürken bari gülme ve kadın karşıma geçip. Hadi beni sevmiyorsun oğlun var orda ve oda çok üzülüyor yani ciddi anlamda besleyemedik kızı 6 saat sonra 50 CC yi 45 dk da içti mesela ve hep gözünün önünde oldu herşey bide benim arkamdan aç değil o çocuk diye bağırması kulaklarimda çınlıyor hala onlara güvenip gelip bebeğim için çare aramasam bebeğimi hala aç bırakmış olacam , asla konuşmak istemiyorum tekrar o kadınla
Konunun başını kaçırdım, okuyamadım ama bebeğin üzerinden seni üzecek bir şey yaptıysa tolere etmen zor olur. Ben şahsen çocuğuma söylenen hiçbir şeyi es geçmem. Dün oğlumun döndüğünü gösteren video gönderdim kvme. Maşallah vs yazmış önce. Sonra 'ama daha kolunu kurtaramıyor' yazmış. Yalvarıp video istiyorsun, gönderince de kusur arıyorsun. Eşime gösterdim. Bir daha tek kare foto bile gönderme dedi. Güle güle bizimla deyılsın diyoruz kendisine 😁

Kızlar hepimizin bebesinde beslenme sıkıntısı varsa bu dışardaki dombiş bebekler kimin yahu😂
Asla emmek istemiyor bebeğim. Max 2-3 dk. Sadece gece düzgün emiyor 🤦 kilo almasını geçtim zayıfladığını hissediyorum artık. Cumartesi doktor komtrolümüz var orda net belli olur ama gözlemlerime göre iyi gitmiyoruz🙁 doktor mama desteği derse başlarım , yapacak bir şey yok🤦

Ne kadar acınacak haldeyiz ya 🤣 yarim saat boşluk bulunca ne yapacağımızı sasiriyoruz ama ortalama bir erkek neredeyse o süreyi wc de geçiriyor 🤣 saydiklarimdan hiçbirini yapmadim bu arada, oje sürdüm
Oje miiii 😭 Hasret kaldım... Tırnaklarımı en son manikürlü ve ojeli gördüğüm gün doğum yaptığım gündü. Eve gelince dipten kestim, kesiş o kesiş.

Ah hadi gözünüz aydın 🤗 Biz hala dolu dolu yapamadık. Sadece gaz çıkartırken az az bir şeyler yapıyor. Doktor genel durumu iyiyse sıkıntı yok dedi ama yarın bir götürüp muayene ettireceğim ne olur ne olmaz..
Benimkide aslında 8 güne göre az yaptı ama emmiyor bu ara hatta 8 gün olmasını da biraz ona bağladım ben bilmiyorum sizde şuan emme sıkıntısı var mı vucut emdiğini bebeğe alıyor herhalde atık olmuyor🥲

Benimkide aslında 8 güne göre az yaptı ama emmiyor bu ara hatta 8 gün olmasını da biraz ona bağladım ben bilmiyorum sizde şuan emme sıkıntısı var mı vucut emdiğini bebeğe alıyor herhalde atık olmuyor🥲
Emiyor da aslında 🤔 Yarın göreceğiz bakalım. Bir karnını dinlesin istiyorum. İçim rahat etmiyor.

Kızlar hepimizin bebesinde beslenme sıkıntısı varsa bu dışardaki dombiş bebekler kimin yahu😂
Asla emmek istemiyor bebeğim. Max 2-3 dk. Sadece gece düzgün emiyor 🤦 kilo almasını geçtim zayıfladığını hissediyorum artık. Cumartesi doktor komtrolümüz var orda net belli olur ama gözlemlerime göre iyi gitmiyoruz🙁 doktor mama desteği derse başlarım , yapacak bir şey yok🤦
Bende az önce sağıp içirdim yani memede asla durmuyor. Benimki 12 günde 150 gram almış kilo vermiyor ama gözümde eriyip gidiyor gibi geliyor🥹

Canimcim artik uykular dorde dusup uyuma saati uzamasi gerekio( 45dk dongusunu kirarsa tabi 😂) , yavas yavas uce ordan iki bir die gidiyor. Ayina gore uyku araligi penceresi takip etmek onemli, gunduz uykulari geceyi cooooooook etkiliyor. Bunlar gerilemeden sonra tabi duzen oturuyor iyice 🤗
Gece uyanmadı dediğim ama tam uyanmadı yine bir buçuk saatte bir meme için kalktı😅 Ama dediğin gibi gittikçe düşüyor süreleri bugün yine 4 kereye göre uyutayım dedim olmadı çok huysuzlandı yine 5 olcak mecburen😬

Ya Allah onları ne etsin, hep aynı şey oluyor asistanlarla. Kardeşimi de delip deştiler geçen gün. İçim parçalandı her seferinde.
Yavrum onca ağlamanın sonunda gözü mü kanlandı bir de 🥺
Yaa öğrenecez diye mahvediyorlar herkesi tamam öğrensinler de bu da kalp dayanamıyoruz🥹
Evet gözü kanlandi ama çok şükür dağılmaya düzelmeye başladı bugün geçen günlere göre daha iyi ama sesi hala kısık o da açılır zamanla uykusu halsizlik yorgunluğu geçti ha çok şükür 🥰

Canimcim artik uykular dorde dusup uyuma saati uzamasi gerekio( 45dk dongusunu kirarsa tabi 😂) , yavas yavas uce ordan iki bir die gidiyor. Ayina gore uyku araligi penceresi takip etmek onemli, gunduz uykulari geceyi cooooooook etkiliyor. Bunlar gerilemeden sonra tabi duzen oturuyor iyice 🤗
Onunla alakalı bir tablo vsr mı acaba ? Hangi ayda kaç uyku yapar tarzı 🫠 benimde gündüz 5 uyku . Tabi her biri yarım saat 😂

Ne kadar acınacak haldeyiz ya 🤣 yarim saat boşluk bulunca ne yapacağımızı sasiriyoruz ama ortalama bir erkek neredeyse o süreyi wc de geçiriyor 🤣 saydiklarimdan hiçbirini yapmadim bu arada, oje sürdüm
Maç var diyip 3-4 saat ortadan kaybolabiliyorlar zaten WC yarım saat dediğin gibi 🤣🤣 imkanı olan baba olsun biz maalesef anne olduk başka diyecek bişe bulamıyorum 🤣

Kızlar bizim bebek yeni atağa girmiş olabilir mi uyumuyor asla 15-20 dk sadece ve aşırı huysuz dolaşırken bile ağlıyor😑😑

Oje miiii 😭 Hasret kaldım... Tırnaklarımı en son manikürlü ve ojeli gördüğüm gün doğum yaptığım gündü. Eve gelince dipten kestim, kesiş o kesiş.
Dipten kesip oje sürüyorum mutlaka 💅🏻 sadece kendim görüyorum ama moral oluyor
Kalıcı oje daha iyiydi tabii ona zaman ayıramam evde sürüyorum 🐣

Back
X