2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    196
Kulağının arkasındakinin yara olduğuna emin misiniz? Yenidoğan bebeklerin kulak arkası genelde zaten kurur isilik gibi kabuk bağlama gibi olur. Banyoda ılık suyla ya da güzelce ovuşturursanız geçer, ya da banyodan sonra bebeğe uygun bir yağla da temizleyebilirsiniz. Bebeklerin bazılarında kulak arkasında olur bazılarında başın üstünde saç diplerinde konak şeklinde olur. Bunlar normal sayılan şeyler.

Üst dudağını yalamayı keşfettiği için (sanırım) 3 gecedir 11de uyuyordu şimdi uyutmaya gidiyorum nolur bu gece bu özelliği kabullenmiş olsun dualarınızı bekliyorum
Uğruna uykusuz kaldıkları bu beceriler olmasa n'apacağız acaba Cihan'ım da ağzını açıp şaşkın ifade yapıyor dünden beri uyutmaya çalışırken ben uyumuşum yanında

Yok öyle yara değil cnm turnagiyla çizmiş hep ama öyle bir iki tane çizik değil baya fazla çizmiş sabah farkettim hemen tırnaklarını torpuledim cokda uzun değildi ama çok kötü yapmış

Çok geçmiş olsun ya kilo durumu herkeste varmış ben de çok takılmıyorum kardeşim zargana gibiydi 3 yaşına kadar sonradan aldı bizimkiler de öyle olacak gibi duruyor kabızlığın sebebini bulmak için diyet günlerindeki gibi yeme günlüğü tutmak işe yarayabilir. Merak ettiğim şu acaba kuru kayısı hurma falan kabızlığa iyi geliyor ya acaba çocukları da etkiliyor mu bunlar

Hahaha enerji toplamış resmen ayyy bilmiyorum ki bizde yıkama işi bende kurutma yağlama işi eşimde ben yıkar ona veririm o güzelce yağlar masajini yapar giydirir söyleyeyim dikkat etsin ama kulağı ağrıdığı çok belli sürekli kulağına vuruyor bgn daha iyiydi ama önceki iki güne göre iştahı da daha iyi çok şükür dün yine kabus gibiydi hiç bişey verememiştik ya, şükürler olsun bgn çok daha iyi işte diş çok etkiliyormus. Benim kız öyle uyumaz muyumaz ama çok mız mız ağlayan bi bebek değil üç gündür herşeye ağlıyor kıyamam var bi derdi de , çok tatlı yaaa konuşmaya çalışıyor ya aaa uuu biseyler onu bile şikayet eder gibi yapıyor, oyyyy kuzular cidden küçücük bedenleriyle neler atlatmaya çalışıyolar

İşe yarıyor mu peki Hiiiç sevmem çünkü işe yararsa anca kendimi zorlayacağım
Evet işe yaradı bende bence. Ben İstanbul Vefa’da taze olanı içmiştim onu hiç sevmiyorum ekşi geliyor bana, ama marketten şişede hazır Vefa bozacısı markalı almış eşim o tatlıydı güzeldi onu beğendim.

Eklentiler

• IMG_4169.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 2
Bizim doktor reçeteli olanlar gaz ve kabızlık yapabiliyor demişti o yüzden bize ocean önerdi onu aldık bakalım dünden beri bir şey görmedim inşallah olmaz

Deneyeceğim çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…