2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Bebeğimin yoğun gaz problemi devam ediyor o sebeple golden goat u araştırmıştım baya kusma problemi yaptığını okumuştum. Ben de probleme yönelik mama kullanmanızı tavsiye ederim, daha tecrübeli arkadaşların önerdiği gibi. Tez zamanda şifa olur inşallah

Alerjik mama hangisini kullanmam gerek bilemedim doktor da test sonuçlarına göre görüşelim dedi mama verme kes dedi direk hiç muayene test sonuçlarını beklemeden tamam keseyim de süt içmiyor saginca da en fazla 30 cc cikiyor her iki memeden ne yapayım diyince yüzüme bakıp düştü geçenlerde çiş sayısı 2 ye 1 e bile düştü bu daha düzelmiş hâli ama kilo almaması direnmesi gerçekten çok üzüyor yaa

Olabilir tabi. Belli bir toleransi vardir, onu asinca cikiyordur belki belirtiler.
En iyisini yapiyorsunuz ne hazir gidakar ne baskalarinin verdikleri guvenilir bu diyette.
Rica ederim, ne demek. Umarim sifa olur

Tabii doktorlar en iyisini bilir ama çiş miktarı azsa nasıl mama kesiliyor, Allah korusun böbreklerine yazık değil mi, susuzluk çok büyük problem. Bir de ben bu süreçte maalesef çocuk doktorlarına güvenimi kaybettim. O kadar farklı fikirdeler ki her biri. Benim bebeğime bir tanesi kafadan antibiyotik yazdı mesela, gittiğim diğer iki doktor hayır, ne alakası var asla kullanma dediler. Biri mamayı hemen kes dedi diğeri devam edebilirsin bir anormallik yok gelişiminde dedi. Biraz da annelik içgüdülerimizi dinlemek gerekiyor bence esnek konularda

İki aydır kullanıyorum yüzündeki alerji izlerini azalttığı için kullanmaya devam ettim ama son günlerde kusma yaptı o da ben içmesi için zorladığım için oluyor sanırım dediğiniz gibi alerji için mama almalıyım deneyimli alerjik bebişe iyi geldigini düşündüğünüz mamalar varsa tavsiyelerinize açığım arkadaşlar

Güvensizlikten 4 ayda 4 doktor değiştirdim maalesef sağlık ocağı doktorumu da değiştirdim en son 2 uzman doktor gördü ikisi de kilosu az alerjisi yüksek alerji doktoruna götür dedi götürdüğüm alerji doktoru mamayı kes dedi hiç muayenesiz mama veriyorum der demez pardon sonunu dinledin mı sütüm yok mamayı da zorla veriyorum vermeyip ne yapayım dedim döndü baktı sadece yarın yine tartmaya götürecem inşallah düzelmiştir yaa gerçekten bebeğim gözümün önünde eriyor ve elimden bişey gelmiyor

Tartı siparişini iptal et diyen arkadaşlarımı dinlemedim ben şimdi geri iade edeceğim 4 gündür bebeğimin kilosunu aynı gösteriyor. Tartı kalmaya devam ederse hergün doktora giderim herhalde
Kızlar bebeğin çok hareketli olması da kilo almasına engel oluyordur bence benim bebeğim kolu bacağı akşama kadar durmuyor neredeyse emeklemek üzere öyle söylim inanılmaz nir emekleme çabası var gitti gidecek
ve benim anlamadığım bebeğim günde 3-4 minimum kaka yapıyor . Beslenmeyen bebek bu kadar kaka yapar mı kıvamı rengi normal. Çok kaka yaptığı için kilo almıyor olabilir mi acaba yani 2 gr içiyor 5 gr çıkarıyor 5 gr da hareketle eritiyor

Ben de aynı şekilde değiştire değiştire özel muayene haklarını bitirdik çocuğun. Çoğu ezbere gidiyor, boy kilo bitti gitti, çoğu körelmiş ve alan bilgisini unutmuş maalesef.
Ben doğru yaklaşımla çözüm bulacağınıza inanıyorum, Allah işini bilen insanlarla karşılaştırsın gerçekten

Gruptaki çoğu kişinin bebeği böyle. yenidoğanla neden karşılaştırıyorsun? O zaman benim bebeğimde çok içiyordu açlık tokluk bilmiyordu ki. İki saate bir besliyorduk hayır demiyordu ağlamıyordu. Ama şuan öyle değil bence bebeğini kimseyle kıyaslama çok şükür sağlıkla kucağımızda yavrularımız uyku gerilemesi, iştahsızlık, kilo alımı yavaşlaması, süt azalması bu ayda birçok kişinin problemi ortak demekki olağan bir durum

Benimki halen daha 4-5 günde yapıyor ama kilosuna hiç etkisi yok Niye düzelmedi bizimkinin kaka yapması onu da anlamadım. Bu arada benim bebeğimde aşırı hareketli yani normal değil ben o kadar hareketli olsam bütün kiloları vermiştim etki ediyor olabilir.

Bugun aynisini dusundum, artik hareketleniyorlar ve bu da kilo alimini azaltacak. Her gun tartmak vesvese verir bence de bosuna. Bizimki de emeklemeye calisiyor bu arada, dizini bukup ittirmeye calisiyor, sasiriyorum, bakalim ne zaman basaracaklar :) Abisine her seyi ben zorla yaptirmistim bizim se doktor kontrolumuz yarin bakalim ne kdr almisiz.

Doktorumuz çok kaka yapmanın bir etjisi yok kiloya dedi ama ne bilim günde 3-4 kez en az dolu dolu kaka yapınca nasıl etkisi olmaz bilemedim ama hareket etkiliyordur bizler bile spor yapınca kilo veriyoruz

Grup bu ay yıkıldı bari sizinki iyi olsun yarınki kontrolde bizimki de baya diz büküp ilerlemeye çalışıyor ve inanılmaz hırslı. Gidemeyince de sinirlenip çığlık atıyor

Grup bu ay yıkıldı bari sizinki iyi olsun yarınki kontrolde bizimki de baya diz büküp ilerlemeye çalışıyor ve inanılmaz hırslı. Gidemeyince de sinirlenip çığlık atıyor
Masallah bebislere evde minik hareket eden ve yuruyen bir bebis bu Sefer daha cok heyecalandiriyor nedense beni.

bakalim ne olacak, bizimki de cok bir kilo almamistir heralde.

Bizim de hep tek terafa doğru yatırıyor.
Sol tarafa doğru.. herkes erken diyor ama içim hiç rahat değil 1 ay önce ultrasyon cektirdim temiz cikti.
Cumartesis goturecegim baska doktora
Kitle olsa ultrasyonda cikar miydi?
Özelden resim atayim size

Ne güzel açıklamışsınız, çok teşekkür ederim
Haklısınız daha adet olmadım hormonlarım da çok karışık bunu hissedebiliyorum :)

Doktorla bağ kurabilmek çok önemli.. doğumu kolaylaştıran en büyük faktörlerden biri olduğuna inanıyorum
Şanssızlığınız bu olmus.. cok sukur geldi gecti

Bende benimkine bana bir sey mi yaptın diye üste çıkayım bari

Kızlar ne kadar doğru bilmiyorum Osman Gönülal diyor ki eğer sadece anne sütü veriyorsanız 6.aydan önce ek gıdaya başlamayın. Birde meme reddinden dolayı ek gıdaya erken başlarsanız ileri zamanda da katı gıda reddi olur diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…