2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    200
İnşallah. Kötü günlerimi yazdığım gibi iyi günlerimi de yazacağım eğer sürerse sizde çok iyi yapmışsınız ya

Uyku gerilemesi nedeniyle tamamen uyanan, uykusu açılan bebişi nasil geri uyutuyorsunuz ?
Sallanan koltukta sallaniyoruz ya da bebek arabasinda. Hatta bugun dusundum artik her uyandiginda meme vermesem mi, 30-40 dk da bir uyandigi oluyor. Sallansak koltukta. Bu da yataktan cikmak icin guc gerektiriyor tabi

Dertlerini anlayamamak çok kötü gerçekten insanı hem fiziken hem ruhen çok yoruyor bide onlara üzülüyoruz. Hiçbirimizin ki hasta olmasın bi derdi olmasın inşallah

Sıkma canını
Uyandığında aynı şekilde devam ediyorsa
Yani karnı tok, uykusunu almış bir şekilde hala öyle sert ağlıyorsa bir doktora gösterirsin
Gece normaldi dün bugüne randevu aldım o yüzden götüreceğim bakalım bir şey çıkar mı

Ayyy inşallah atağı geçmiştir canm ya da eşin büyü yaptı

Yaaa çok sevindim gülümseyerek okudum. Maşallah diyelim. Demek ki babasıyla uyumak istiyor. Babasıııııııı gel uyut

Bebeğim uyuyor diyelim ben odaya girdiğim de yanında kazara geçtiğim de mıkır mıkır ediyor. Bu yaşadığınızı bende yaşadım. Eşime dedim sen bak ben içerde uyuyacağım. Hiç kalkmamış. Sanırım bizim kokumuzdan etkileniyorlar. Anlıyorlar. .

Çok geçmiş olsun. Şimdi benimki de emiyor ama çok daha iyi. Bir önceki uyandığında da iyiydi. Size de iyi gelir ilaç yarım saate etki ediyor. Uyur güzel güzel

Çok şükür size de çok geçmiş olsun
Calpol verdikten sonra güzel uyudu, güzel uyandı ama şuan huysuz normalde böyle değil hafif etkileri devam ediyor herhalde

O da olabilir aslında çünkü yatağa yanıma aldım son 1 haftadır belki kokumu istiyordur belki böyle düzelir diyr. O şekilde daha beter oldu dünden beri tekrar beşiğe döndük

Geçmişler olsun Ne durumdasınız? Biz de rota ve bexserodan çok etkilenmiştik, şimdi 2. rota yapılacak cuma günü

Arkadaşlar ben bu ek gıda işini 6. aydan önce düşünmem diyordum, pek kafa yormuyordum ama doktor dün 5. ayda yavaştan başlarız deyince paçalarım tutuştu Hazırlıksız yakalandım Aslında kışa da hazırlıksız yakalanmışım, çocuğumu Florida'da büyüteceğim sandım herhalde, full kısa kollu almışım Neyse onu ayrı bir mesajda sorayım. Şimdi ek gıdaya odaklanalım. Alışveriş namına ne yapmak lazım? Mama sandalyesi, suluk, önlük, kap kacak vs önerisi olan var mı? Markalı linkli olursa çok makbule geçer

Çok şükür size de çok geçmiş olsun
Calpol verdikten sonra güzel uyudu, güzel uyandı ama şuan huysuz normalde böyle değil hafif etkileri devam ediyor herhalde
Ara ara ateş 37 olup iniyor. Ama dün daha fenaydı. Buna da şükür. Büyük ihtimalle bugün de böyle mıkır mıkır huzursuz geçer yarın düzelir.

Atak biter mi ki derken şimdi bir de aşının ağır geçeceği haberi... yıkılmadım ama ayakta da değilim

Geçmişler olsun Ne durumdasınız? Biz de rota ve bexserodan çok etkilenmiştik, şimdi 2. rota yapılacak cuma günü
Ara ara ateş yükselir gibi oluyor. Yine normale dönmüş değil ama düne göre iyi 2. Rota bizimde ay başında olacak. İlkinde bir şey olmadı. Ama her bebekte başka tepki oluyor. En az hasarla atlatırız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…