- 29 Haziran 2022
- 4.279
- 2.415
- 83
- 32
İnşallah. Kötü günlerimi yazdığım gibi iyi günlerimi de yazacağım eğer sürerseAy sizin adınızıa inanılmaz sevindim. Ben de en son 5te tamamen kalkıp uyumayınca annemin ayağına verdim, aylardır ilk kez 3-4 saat uyumuşum ve istediğim pozisyondaİnşallah siz ataktan kurtulmuşsunuzdur da bize de umut olur
Yaptiniz mi testi?Çıktım test almaya
Sallanan koltukta sallaniyoruz ya da bebek arabasinda. Hatta bugun dusundum artik her uyandiginda meme vermesem mi, 30-40 dk da bir uyandigi oluyor. Sallansak koltukta. Bu da yataktan cikmak icin guc gerektiriyor tabiUyku gerilemesi nedeniyle tamamen uyanan, uykusu açılan bebişi nasil geri uyutuyorsunuz ?
Dertlerini anlayamamak çok kötü gerçekten insanı hem fiziken hem ruhen çok yoruyor bide onlara üzülüyoruz. Hiçbirimizin ki hasta olmasın bi derdi olmasın inşallahOlmaz mıçok iyi bildiğim bir duygu. Aklımdan milyon tane senaryo geçiyor. Bir derdi var belli çok ağlıyor ama bilemiyorsun. Benimki genelde uyuyamadığında öyle çok ağlıyor. Bugünde sabahtan beri uyutamadım daha doğrusu kucağımda uyuyor yatağa koyunca direk uyanıyor. Bir derdi var herhalde diye acayip canım sıkkın. Dalamıyor uykuya. Yeşil kaka zaten devam ve mukuslu.
Büyük kızım bir keresinde akşam altıdan gece 1 e kadar son ses ağlamıştı. Kolik bi bebekti zaten hiç abartısız söylüyorum asla ara vermeden ağlamıştı ve eşim evde yoktu. Asla unutamıyorum travmam olmuştu. Şu an hatırlayınca bile ağlayasım geliyorböyle hissetmen çok normal ama bence hemen çözmüşsün zaten. Çok şükür
Gece normaldi dün bugüne randevu aldım o yüzden götüreceğim bakalım bir şey çıkar mıSıkma canını
Uyandığında aynı şekilde devam ediyorsa
Yani karnı tok, uykusunu almış bir şekilde hala öyle sert ağlıyorsa bir doktora gösterirsin
Valla onu sormaadım heehe kaşık değmesin başka dedi bir sonraki görüşmede sorayımTahta kaşık değse de mi
Ben kucağımda sımsıkı sarıp emzigini verip zorla uyuttumUyku gerilemesi nedeniyle tamamen uyanan, uykusu açılan bebişi nasil geri uyutuyorsunuz ?
Ayyy inşallah atağı geçmiştir canm ya da eşin büyü yaptıKızlar yaklaşık 1 aydır bebeğimin gece uykusu inanılmaz kötü bir hale gelmişti. Sanırım grupta ilk uykusuz bozulan ataktan etkilenende benim bebeğimdi
Bir kaçgündür artık uykusuzluğum max seviyedeydi. Dün akşam 20.00 da bebeğimi oturma pdasında uyuttum. Eşime dedim ki ben gidip odada yatacam bebek uyandıkça pışpışla ayağında vs salla ama 2-3 saat beni sakın uyandırma(karnı tok altı temizdi tabi)
Gece gözümü bir açtım saat 01.30 olmuş. Eşime dedimki abartmadın mı çocuk acıkmıştır . Hiç uyanmadı ki dedi. Ben şok oldum tabi 1 aydır 15 dk da bir uyanan bebek neticede.
Son 1 haftadırda benim yatağında benimle yatıyordu eşimde içerde yatıyordu. Her sabah uyanıp söyleniyordum yiç uyumadım diye. Adam şimdi yalan söylediğimi falan söyleyecekama hiç umrumda değil çok mutluyum umarım benimde sizinde bebekler bu şekilde devam eder her zaman bu arada 1den de 4r kadar uyudu. 4ten de 8 e kasar eşim uyku ilacı vermiş olabilir mi acaba ?
Yaaa çok sevindimKızlar yaklaşık 1 aydır bebeğimin gece uykusu inanılmaz kötü bir hale gelmişti. Sanırım grupta ilk uykusuz bozulan ataktan etkilenende benim bebeğimdi
Bir kaçgündür artık uykusuzluğum max seviyedeydi. Dün akşam 20.00 da bebeğimi oturma pdasında uyuttum. Eşime dedim ki ben gidip odada yatacam bebek uyandıkça pışpışla ayağında vs salla ama 2-3 saat beni sakın uyandırma(karnı tok altı temizdi tabi)
Gece gözümü bir açtım saat 01.30 olmuş. Eşime dedimki abartmadın mı çocuk acıkmıştır . Hiç uyanmadı ki dedi. Ben şok oldum tabi 1 aydır 15 dk da bir uyanan bebek neticede.
Son 1 haftadırda benim yatağında benimle yatıyordu eşimde içerde yatıyordu. Her sabah uyanıp söyleniyordum yiç uyumadım diye. Adam şimdi yalan söylediğimi falan söyleyecekama hiç umrumda değil çok mutluyum umarım benimde sizinde bebekler bu şekilde devam eder her zaman bu arada 1den de 4r kadar uyudu. 4ten de 8 e kasar eşim uyku ilacı vermiş olabilir mi acaba ?
Yaptığım test negatif çok şükür inşallah öyledir de olsaydı çıkardı.. ama bu arada tekrar lekelenme olmadı bakalım kasığım ağrıyor ilk reglimi olcam galibaYaptiniz mi testi?
Bebeğim uyuyor diyelim ben odaya girdiğim de yanında kazara geçtiğim de mıkır mıkır ediyor. Bu yaşadığınızı bende yaşadım. Eşime dedim sen bak ben içerde uyuyacağım. Hiç kalkmamış. Sanırım bizim kokumuzdan etkileniyorlar. Anlıyorlar. .Kızlar yaklaşık 1 aydır bebeğimin gece uykusu inanılmaz kötü bir hale gelmişti. Sanırım grupta ilk uykusuz bozulan ataktan etkilenende benim bebeğimdi
Çok geçmiş olsun. Şimdi benimki de emiyor ama çok daha iyi. Bir önceki uyandığında da iyiydi. Size de iyi gelir ilaç yarım saate etki ediyor. Uyur güzel güzel
O da olabilir aslında çünkü yatağa yanıma aldım son 1 haftadır belki kokumu istiyordur belki böyle düzelir diyr. O şekilde daha beter olduBebeğim uyuyor diyelim ben odaya girdiğim de yanında kazara geçtiğim de mıkır mıkır ediyor. Bu yaşadığınızı bende yaşadım. Eşime dedim sen bak ben içerde uyuyacağım. Hiç kalkmamış. Sanırım bizim kokumuzdan etkileniyorlar. Anlıyorlar. .
Geçmişler olsunKızlar 4. ay aşılarını bugün olmuştuk. Bebeğimin ateşi 37.6 oldu ve inanılmaz huysuzlaştı o kadar huzursuzlaştı ki şurup verdim öyle uyuya kaldı. 2 aylık aşılarda bile böyle olmamıştı. İnşallah daha çok yükselmez ateşi. Daha hafif giydirdim ince bir müslinle tek kat örttüm takipteyim.
Ara ara ateş 37 olup iniyor. Ama dün daha fenaydı. Buna da şükür. Büyük ihtimalle bugün de böyle mıkır mıkır huzursuz geçer yarın düzelir.Çok şükür size de çok geçmiş olsun
Calpol verdikten sonra güzel uyudu, güzel uyandı ama şuan huysuz normalde böyle değil hafif etkileri devam ediyor herhalde
Size de çok geçmiş olsunÇok şükür size de çok geçmiş olsun
Calpol verdikten sonra güzel uyudu, güzel uyandı ama şuan huysuz normalde böyle değil hafif etkileri devam ediyor herhalde
Bu ay biz de yoğurt ve sarı sebzelere basladikyoğurt tadım ile ilgili yazmıştım ama kimse görmedi galiba
tek benim doktorum mu başlatıyor 4 ayda yoğurta acaba
Atak biter mi ki derken şimdi bir de aşının ağır geçeceği haberi... yıkılmadım ama ayakta da değilimYa eşimle bunu konuşup duruyoruz. Bu zamana kadarki aşılarında hiç olmamıştı ama bu 4. ay aşılarından sonra bi huysuzlaştı. Ne koyuyorlar kardeşim bu aşıların içine diyip duruyoruz :) tabii ki şaka yapıyoruz ama yani kucakta duran çocuğum kucakta da durmuyor. Cuma günü olmuştu aşı. 3 gündür bi değişik. Saatlerce ağlama vs gibi bi durum yok ama bi mızmız yani. Piyanolu oyun halısı, ana kucağı vs 5 dk oyalanmıyor. Annem aşıdan bacakları sızlıyordur diyo buna sığındım :) inşallah yarın geçer çünkü yarın evde tekim
Ara ara ateş yükselir gibi oluyor. Yine normale dönmüş değil ama düne göre iyiGeçmişler olsunNe durumdasınız? Biz de rota ve bexserodan çok etkilenmiştik, şimdi 2. rota yapılacak cuma günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?