Yaa keşke hep yaz bir yerde büyütebilsek ben güzelim yazlık takımları kaldırdım gittiArkadaşlar ben bu ek gıda işini 6. aydan önce düşünmem diyordum, pek kafa yormuyordum ama doktor dün 5. ayda yavaştan başlarız deyince paçalarım tutuştuHazırlıksız yakalandım Aslında kışa da hazırlıksız yakalanmışım, çocuğumu Florida'da büyüteceğim sandım herhalde, full kısa kollu almışım Neyse onu ayrı bir mesajda sorayım. Şimdi ek gıdaya odaklanalım. Alışveriş namına ne yapmak lazım? Mama sandalyesi, suluk, önlük, kap kacak vs önerisi olan var mı? Markalı linkli olursa çok makbule geçer
Ben dümdüz gazete sereyim bence otursun ortasına peynir domatesi de sağına soluna kesip bırakırımOioi kullananlar koku olduğunu söylüyorben silikon almayı düşünmüyorum
Sizin bebekler size güzellik yapmış benimki yarım saatte bir uyandıDün gece dolunay tutulma falan mı vardı acababizimki de 21:00-23:50 ve 00:30-04:00 aralığında kesintisiz uyudu ilk defa ben tabi şok canım kocam da diyor ki 'zaten sadece bir kere onda da 4te uyanıyordu'
O epey zorÖyle mi? 6 aydan itibaren günde 200 ml diye duydum ama yanlış mı duydum acaba
Aynen aynennnBen dümdüz gazete sereyim bence otursun ortasına peynir domatesi de sağına soluna kesip bırakırım
Ayynen şu şekil yesin uğraştırmasın
İşte saçma bence de dr arıtma kullanmayın dedi biz de aldık ama bebek suyu düşüncesiyle değil de yani şişe su mantığında almıştım ben açıkçasıBebek suyu nedir ya ilk defa duyuyorum özel bir bebek kaynağı mı var bebek dağı mı var ordan mı çıkarılıyorkusura bakmayın ama çok tuhaf
Yok yaa bebekten bebeğe değişir. Bir de ben dün bu yorumu yazdıktan sonra Harika Haftalar uygulamasına girip baktım. 9 - 16 ekim arası şimşekli bulut emojisi varAtak biter mi ki derken şimdi bir de aşının ağır geçeceği haberi... yıkılmadım ama ayakta da değilim
Gün olarak büyük bebeklerden biri benimki belki geçişi tamamlamıştırSizin bebekler size güzellik yapmış benimki yarım saatte bir uyandı
Tabii canım yemek bir kültür sonuçta Antep kütüklü bebem var yemekte haşlanmış brokoli eşliğinde mantar soslu penne falan yiyecek hali yok bununAynen aynennn
Zaten max bir sene ekstra bi yemek yaparım sonra bizim yediğimizi yesin yasalatalık domates zeytin Allah ne verdiyse yesin
Bir dilim haşlanmış kabağı önüne koyarım zaten azıcık damak tadı varsa yemez onuTabii canım yemek bir kültür sonuçta Antep kütüklü bebem var yemekte haşlanmış brokoli eşliğinde mantar soslu penne falan yiyecek hali yok bunun♀
Doktor bugün bize de önümüzdeki ay ek gıdaya başlarız yavaştan dediinşallah çok yavaştan alırız gerilmek istemiyorum
Milimlik faydalı mineral filan bunlar hep bir takım uydurma laflar çok fark eder miİşte saçma bence de dr arıtma kullanmayın dedi biz de aldık ama bebek suyu düşüncesiyle değil de yani şişe su mantığında almıştım ben açıkçasıph farklılıgı sertlik vs var diye anlatmıstıda emin değilim siz almayın arkadasım pazarlama böyle bişi işte
4.ay aşılarını yapalı baya oluyor dimi? Aşıdan mı acaba diye geldi aklımaDün gece dolunay tutulma falan mı vardı acababizimki de 21:00-23:50 ve 00:30-04:00 aralığında kesintisiz uyudu ilk defa ben tabi şok canım kocam da diyor ki 'zaten sadece bir kere onda da 4te uyanıyordu'
Sorun da orada ya yer ve her gün isterseBir dilim haşlanmış kabağı önüne koyarım zaten azıcık damak tadı varsa yemez onu
Naçizane çeşme suyu değil, içme suyu kaynatmanızı tavsiye ederim. Çeşme suları yine de klorlu, mineralsiz oluyorKızlar madem soru cevap ürün önerisi yapıyoruz bende alırım önerilerinizi
Bilginiz üzere bizim süt ve yumurta alerjisi yüzünden raporla alerjik mama aldık onda da pirinç proteini ağırlıklı ve nişasta bazlı olduğu için kıvamı koyu bizim bıberondan az akıyor oğlum yorulup 2 ölçeği bile bitirmiyor önerebileceginiz RP, AR mamaya uygun biberon /başlık var mı
Birde beslenme gereçleri bime gelecek oioinin onu da haber vereyim bakmak isteyen olursa indirimliydi fiyatları
Birde biliyorsunuz biz doğumdan beri su iciriyoruz direkt hazır suyu alıp icirdim arada çeşme suyu da kaynatıp icirdim çok şükür sıkıntı olmadı ph düşük olmaliymis ama bebek suyu falan hep pazarlama oyunu dedi doktorumuz da, bu aralar içirmiyorum da pek sıcaklarda kendisi istiyordu havalar soğuduğundan beri üç beş günde bir veriyorum sütüm azaldı ve baya sulandı çünkü
Geçen pazartesi diye hatırlıyorum her şeyi yaparım onu yazmamışım niyeyse4.ay aşılarını yapalı baya oluyor dimi? Aşıdan mı acaba diye geldi aklıma
Sallanan koltukta sallaniyoruz ya da bebek arabasinda. Hatta bugun dusundum artik her uyandiginda meme vermesem mi, 30-40 dk da bir uyandigi oluyor. Sallansak koltukta. Bu da yataktan cikmak icin guc gerektiriyor tabi
1 yaş civarı yumruğu ile soğan kırıp ekmeğe katık edip yiyormuşBen dümdüz gazete sereyim bence otursun ortasına peynir domatesi de sağına soluna kesip bırakırım
Ayynen şu şekil yesin uğraştırmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?