- 21 Kasım 2022
- 811
- 876
- 33
Maşallah diyelim hep güzel gitsin. Hangi haftada başladı kaç gün sürdü bitti acaba. Ay atak haftası filan bakmıyorum ama böyle olunca da inanıyorumO da olabilir aslında çünkü yatağa yanıma aldım son 1 haftadır belki kokumu istiyordur belki böyle düzelir diyr. O şekilde daha beter oldudünden beri tekrar beşiğe döndük
Bugün tamamen toparlar inşallahAra ara ateş yükselir gibi oluyor. Yine normale dönmüş değil ama düne göre iyi2. Rota bizimde ay başında olacak. İlkinde bir şey olmadı. Ama her bebekte başka tepki oluyor. En az hasarla atlatırız inşallah
Bu marka öneriliyor sertifikalı ürünler temiz içerikli. Makarna lütfeni de öneririm. Renkli (sebzeli) kuskuslar, şehriyeler oğluma hala kullanıyorum.EK gıda araştırıyorum sosyal medyada da bu markayı çok sık gördüm bilgisi olan var mı
Eki Görüntüle 3658221
Bende gerçekten çok zor oluyor. Neyi var anlamıyoruz o kötüBugün tamamen toparlar inşallahAşı sonrası bu halsizliklerine, ateşlenmelerine kıyamıyorum yavruların
Ağır geçiyor diyemem ya belki de ataktırAtak biter mi ki derken şimdi bir de aşının ağır geçeceği haberi... yıkılmadım ama ayakta da değilim
3,5 aylıkken başladı şuan 4,5 aylıkMaşallah diyelim hep güzel gitsin. Hangi haftada başladı kaç gün sürdü bitti acaba. Ay atak haftası filan bakmıyorum ama böyle olunca da inanıyorum
Hediye bişeler gelmişti ya kaşık tabak suluk filan onlar yeter diye umuyorumArkadaşlar ben bu ek gıda işini 6. aydan önce düşünmem diyordum, pek kafa yormuyordum ama doktor dün 5. ayda yavaştan başlarız deyince paçalarım tutuştuHazırlıksız yakalandım Aslında kışa da hazırlıksız yakalanmışım, çocuğumu Florida'da büyüteceğim sandım herhalde, full kısa kollu almışım Neyse onu ayrı bir mesajda sorayım. Şimdi ek gıdaya odaklanalım. Alışveriş namına ne yapmak lazım? Mama sandalyesi, suluk, önlük, kap kacak vs önerisi olan var mı? Markalı linkli olursa çok makbule geçer
Ne kadar uzattınız acaba ? Benim bebeğimde memede durmuyor kafası yerinde durmyyır bir türlü yani 3 dk bile aktif emse okeyim ama yok 10 saniye aktif emip oyuna başlıyot.Kızlar bu arada ben emme aralıklarını uzattım daha iyi olmaya başladı sanki yenidoğandaki gibi sürekli emmek istemiyor sanırım
Vallahi herkes oioi nin setini paylaşıyor. Gerçekten çok mu işlevsel yoksa ününden dolayı mı alınıyor bilemiyorum orasını henüz kullanmadım. Ama içerisinde önlüğü bardağı vs her şeyi oluyor. Suluk için hem avent hem munchkin almıştım doğmadan önce indirimden, hangisi kullanışlı olursa artık. Başka da bir şey lazım değil.Arkadaşlar ben bu ek gıda işini 6. aydan önce düşünmem diyordum, pek kafa yormuyordum ama doktor dün 5. ayda yavaştan başlarız deyince paçalarım tutuştuHazırlıksız yakalandım Aslında kışa da hazırlıksız yakalanmışım, çocuğumu Florida'da büyüteceğim sandım herhalde, full kısa kollu almışım Neyse onu ayrı bir mesajda sorayım. Şimdi ek gıdaya odaklanalım. Alışveriş namına ne yapmak lazım? Mama sandalyesi, suluk, önlük, kap kacak vs önerisi olan var mı? Markalı linkli olursa çok makbule geçer
Şöyle uzattım 1.5-2 saatte bir uyuyor uyumadan emziriyorum uyanınca teklif ediyorum emmek istemiyorsa emzirmiyorum diğer uykusuna kadar yani 2-3 saat aralığında emiyor. Emiyor dediğimde yani 5 dk en fazla ama çekip bırakmıyor en azındanNe kadar uzattınız acaba ? Benim bebeğimde memede durmuyor kafası yerinde durmyyır bir türlü yani 3 dk bile aktif emse okeyim ama yok 10 saniye aktif emip oyuna başlıyot.
Süreyi uzatmayı bende düşünüyorum. Ama acaba sık emzirilmeyince sütümüzde azalma olur mu ondan çekindim , olmadı sağarım bebek emiyormuş gibi
Mama sandalyesi chicconun var bizde. Pratik değil ama sağlam. Oioi silikon tabaklar, kaşıklar var. İlk zamanlar yumuşak kaşıkla daha rahat edecekleri için silikon öneririm. Alıştırma bardağı gerekli, philips aventte damlatma sorunu yaşamıştık gibi hatırlıyorum. Tadım emziği gibi bir şey var, aldık ama hiç kullanmadık. Önlükte de giyilebilir önlük ancak kurtarıyorArkadaşlar ben bu ek gıda işini 6. aydan önce düşünmem diyordum, pek kafa yormuyordum ama doktor dün 5. ayda yavaştan başlarız deyince paçalarım tutuştuHazırlıksız yakalandım Aslında kışa da hazırlıksız yakalanmışım, çocuğumu Florida'da büyüteceğim sandım herhalde, full kısa kollu almışım Neyse onu ayrı bir mesajda sorayım. Şimdi ek gıdaya odaklanalım. Alışveriş namına ne yapmak lazım? Mama sandalyesi, suluk, önlük, kap kacak vs önerisi olan var mı? Markalı linkli olursa çok makbule geçer
EK gıda araştırıyorum sosyal medyada da bu markayı çok sık gördüm bilgisi olan var mı
Eki Görüntüle 3658221
Arkadaşlar ben bu ek gıda işini 6. aydan önce düşünmem diyordum, pek kafa yormuyordum ama doktor dün 5. ayda yavaştan başlarız deyince paçalarım tutuştuHazırlıksız yakalandım Aslında kışa da hazırlıksız yakalanmışım, çocuğumu Florida'da büyüteceğim sandım herhalde, full kısa kollu almışım Neyse onu ayrı bir mesajda sorayım. Şimdi ek gıdaya odaklanalım. Alışveriş namına ne yapmak lazım? Mama sandalyesi, suluk, önlük, kap kacak vs önerisi olan var mı? Markalı linkli olursa çok makbule geçer
Oioi kullananlar koku olduğunu söylüyorVallahi herkes oioi nin setini paylaşıyor. Gerçekten çok mu işlevsel yoksa ününden dolayı mı alınıyor bilemiyorum orasını henüz kullanmadım. Ama içerisinde önlüğü bardağı vs her şeyi oluyor. Suluk için hem avent hem munchkin almıştım doğmadan önce indirimden, hangisi kullanışlı olursa artık. Başka da bir şey lazım değil.
Bir de organik bebek ürünleri oluyor doktoruma sorup ilerleyen süreçlerde kullanmayı düşünüyorum. Organik tarhana, organik bebek bisküvisi, organik makarn vs vs fiyatlar biraz yüksek tabi ama içerikleri temiz
Mama sandalyesi chicconun var bizde. Pratik değil ama sağlam. Oioi silikon tabaklar, kaşıklar var. İlk zamanlar yumuşak kaşıkla daha rahat edecekleri için silikon öneririm. Alıştırma bardağı gerekli, philips aventte damlatma sorunu yaşamıştık gibi hatırlıyorum. Tadım emziği gibi bir şey var, aldık ama hiç kullanmadık. Önlükte de giyilebilir önlük ancak kurtarıyorameliyat önlüğü gibi. Buharda sebze pişirme aparatı da gerekiyor. Ben makina almıştım hala da kullanıyorum kendimiz için.
Tüm kıyafetler için de h&mçok seviyorum çoklu paketlerini.
Makina çok gerekli değil ama ben çok rahat ettim, oişme süresini ayarlamak çok işime geliyor. Bırakıp içeri bile gitsem hazır oluyor kendi kendineBen tencerede kaynayan suyun ustune suzgec koyuyordum icine sebzeleri koyuyordum hemen pisiyordu buharda
Ne kullanıyorsunuz linki var mıMakina çok gerekli değil ama ben çok rahat ettim, oişme süresini ayarlamak çok işime geliyor. Bırakıp içeri bile gitsem hazır oluyor kendi kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?