2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    200
Kızımı öyle büyüttüm inş bunda da yapabilirim. Hemen bende vermiyorum ateş düşürücüyü. Bakalım inş rahat geçiririz geceyi. Dediğiniz gibi arafta kalıyoruz

Evet zaten dişlerim de teker teker gidiyor. Kemiklerimizde de sıkıntı oluşuyor. Var mı kullandığınız bir kalsiyum, ben de alayım. Doktora mı sorup yazdırmak lazım.

Çok şükür huzursuzluğu yok. Teşekkür ederim cevabınız için. Demek ki herkes yaşamış benzer şekilde.

Evet zaten dişlerim de teker teker gidiyor. Kemiklerimizde de sıkıntı oluşuyor. Var mı kullandığınız bir kalsiyum, ben de alayım. Doktora mı sorup yazdırmak lazım.
Hamileyken kadın doğum doktorum calcipera vermişti kalsiyum magnezyum d vit falan var. Elimde var onu kullanıyorum aklıma geldikçe birde demir içeriği zengin bir şey yemişsem mutlaka araya zaman koyarak alıyorum

Kızlar ben genel kan verdim. Her şeyime baktırdım. Şükür bir şey çıkmadı. Sadece demir bağlama kapasitesi yüksek çıktı. Hamileliğimde de böyle çıkmıştı demir ilacımı güçlendirmişti doktor. Şimdi bir de emziriyorum chatgb normal diyor. Ama yarın doktora gidip sonuçlarımı göstereceğim. Sizlerde baktırın mutlaka.

Ya olabilir aslında goguslerimi ısırıyor ağzı acayip akıyor dış için erken diye düşündüm ama olabilr yok vermedim Ağrı kesici bugün o kadar huysuzlanmadi
Bizimde bir gün çok fenaydı. Doktor kökten gelmeye başlıyorlar onun ağrısı dedi yani diş aylar sonra da çıkabilir.

Osteocare kullanırdım alerji diyeti yaparken. Günde 2 tane. Ezbere alınır mı bilmiyorum

Ya kızlar bir tek benim bebeğim mi böyle. 8de yatırdım elli kere sallaya sallaya anca 9:30 edebildik sonra tamamen uyandı uyumuyor. E böyle gece uykusuna 8de yatmış olmadı ki. Gece boyu da el kol durmuyor yanımda uyumasına rağmen beşiğe bırakmak zaten hayal benim için bir yere bıraktığım saniye uyanıyor. Gece boyu meme ağzında uyuyakalıp meme düştüğünde bile sinirleniyor ben geri koyuyorum böyle böyle sabah ediyoruz

Aksam uykuya geçiş bizde de büyük problem. Sinek vızıltısı olsa uyanıyor. Uyutmam çok uzun sürüyor. Gece de çok uyanmaya başladı. Gündüz de zor uyutuyoruz 45 dk uyursa oooo süper modundayız

Evet bide ben şey şey diye anlatmaya çalışırken karşı tarafın anlayamamasina sinir oluyorum bide halbuki gayet açık bir şekilde şey demişim anla uste o şeyi beni neden uğraştırıyorsun eyyy muhattabım

Benim kızın odası bu, Montessori ama normal baza ölçüsünde ben de büyük istemedim oda küçük, oyun alanı kalsın istediğim için, bide bu ev gibi falan aşırı abartı şeyler de istemedim öyle 9 10 yaşına kadar kullanabilen diye hemde ben sevmem öyle kalabalık görüntü sadeciyim, 5. Ayda geçireyim alışana kadar bir ay yanında yatarım 6. Ay yalnız yatmaya alışmış olsun diye düşünüyorum ama doğru mu yaparım bilmiyorum da emzirmedigim için daha kolay olur gibi geliyor gece iki kez uyanıyo ikinci uyanışı sabaha doğru oluyo zaten

Eklentiler

• Screenshot_2025-10-15-23-02-33-868_com.miui.gallery.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 11
Tabiki değil gece uykusuna 9 gibi yatiririm 8 buçuk gibi yıkar masaj , karnını doyur falan derken 9 gibi uyuturum bgn misafirde vardi 8 de uykusu geldi hiç durmadı ağladı gittim uyuttum uyuyor ben salona misafirlerin yanına gelip oturmadan ağladı öyle belki 5 kez gittim yanına güzel dalardi genelde gece uykusuna ama 3 gündür benim kızda geceleri dalmakta zorlanıyor atak bitti diye seviniyordum ama tekrar gösteriyor gibi kendini dün gece de resmen yine yarım saatte bir uyanıp ağladı bakalım bu gece beni neler bekliyor inşallah güzel uyur yaaa çok basım ağrıyor

Şifa olsun kuzuya .
Bizde bugün sabah 10 da olduk.
Nasılsınız şuan? Umarım mışıl mışıl uyuyordur
Koltuk altı 37.7 yi görünce calpol verdim.Cok ta huysuz.
Bu aşılar bizi deldi geçti resmen.2.ay asisi ve rota , bexsero 1.dozlarda 38.3 u geçti.oysaki ilk kızımda hiç böyle yan etkiler yaşamamıştım ben.Demekki her çocuk farklı yan etkileri yaşıyor.
Bende ince bir pijama takımı ve muslin örttüm zar zor yatırdım.Sizde ince bir örtü örtün.
Sabaha gülen yüzlerle uyansın tüm kuzular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…