2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    200

Bende bunu aldım. Sizin attığınıza atlar zıplar bir yerine batar diye almadım. Bunu bizzat gördüm gayet sağlam bizlerde yatabiliriz. Güzeldi aldık. Çok güçlü mobilyası. Çilektekiler bebek oyuncağı gibi üflesem uçacak gibi bunun yanında. evet altı ayrı alınıyor. İster yatak koyuyorsunuz ister depolama alanı. Ben boş aldım depolama alanı olarak kullanacağım sonra duruma göre istersem yatak alırım alt tarafa dedim.

Ben ilk ogluma buyuyen besik aldim
Oglum direkt besikten bazaya gecti
Onu da evden cikardim
Simdi ikisine de yeni baza aldim
Bebisim de besikten direkt bazaya gececek kenarına koruma aldım
Ya korumayı nerden aldınız nasıl bir şey aldınız peki? Bizde de tek kişilik baza var misafir odasında duruyor hiç kullanılmadı onu bebek odasına koysam 7-8 yaşlarına geldiğinde de kendi zevkine göre değiştirsem daha iyi olacak gibi hissediyorum

E bebekten aldım şuan 6 yasindaki oglum kullanıyor
Bebeğim de 2 yasina kadar suanki besiginde yatabilir benim odam da
Ondan sonra abisinin yanına göndericem

Evet çok güzelmiş keşke çekmecesini de birlikte verselerdi

Aynı sebepten doktor ocean microfer önerdi dişte leke de yapmıyormuş 10 gündür falan kullanıyoruz. Gaz ve kakada bir değişiklik olmadı ne ölçüde işe yarıyor bilmiyorum
Kaç damla veriyorsunuz? Özel takviyeler için kg başı 1 damla olayı geçersizmiş mg başı demir miktarı farklı olduğu için.Muhtemelen bu sebepten çoğu kişi etkili olmadığını söylüyor bu damlaların. Bu gönderideki tabloya göre vermeliymişiz açıklamada doz ayarlamasından bahsetmiş:

Daha önce konuşmuştuk aynı problem bende de var. Oturduğum yerden kalkamıyorum. Kilomdan diye düşünüyordum ama egzersizlerin faydası olduysa bakayım bende

Beyin sisiyle ilgisi yok ama emziriyorsanız kalsiyumuda eklemenizi öneririm kemik sağlığımız için.
Bende o kadar unutkan oldum ki anlatamam. Geçen anahtar kayboldu ama o kadar eminim ki ben kaybetmedim eşimi suçluyorum cebimden çıktı üstelik bu ikinci aynı vaka yapılacak işler konusunda da çözümü herşeyi hemen yazmakla alarmlar kurup eşime mesaj atıp mesajı da başa tuttur yapmakta buldum

Kiloya 2 damla dedi bizimki yani 11 damla veriyoruz biz. 1 ml=20 damla geliyormuş. Damlalıkta 0.5ml yazann kısmın az üstü veriyorum

Kızlar bugün aşı olduk. Ateşini ölçtüğümde 36.9 ateşi yok ama kafası aşırı sıcak. Sanki ateşi varmış gibi çok sıcak. Uyku tulumunu giydirdim uyutacağım şimdi ama bilemedim ne yapsam. Ateş ölçerde ateşi çıkmadığı için ilaç vermiyorum. genel olarak uykuya meyilliydi bugün. Normalde gündüz max yarım saat uyutabildiğim bebem 2 defa 1 saat uyudu. Onun haricinde de şekerlemeler yaptı.
Kafası çok sıcak olunca da biraz endişe ettim, bi fikrinizi almak istedim. Uyku tulumunu giydirdim üşümesin diye ama bilemedim ne yapsam ki

Doktorum 8 damla ver demişti (oğlum 7,5kg). Burdaki hesaba ggöre 16 damla vermem lazım. Resmen yarısı.

Doktorum 8 damla ver demişti (oğlum 7,5kg). Burdaki hesaba ggöre 16 damla vermem lazım. Resmen yarısı.
Evet öyle verince etkisi olmuyormuş. Bebeklerin alması gereken 8 mg demir günlük ki bu da mevcut değeri korumak için tedavi amaçlı değil, bundan da azı hiçbir şey demez muhtemelen :/ Bunu pek çok doktor paylaştı bu arada, gönderi sahibi de çocuk doktoru

Benim bebeğimde de ateş ölçerde normaldi ama eklem yerleri ve kafası bariz sıcaktı her zamankinden. Ben calpol verdim. Bence biraz hafif giydirip takip edin

Biz de dün aşı olduk ve alnı sıcaktı. Dün biraz ağladı, ağrısı olduğunu tahmin ettim, o yüzden calpol verecektim ama verirken genzine kaçtı, devam etmedim. Üzerini çok örtmeden, çok kalın giydirmeden takip edebilirsiniz. ben hemen ateş düşürücüye yönelmiyorum, biraz vücut da savaşsın diye. Huzursuzluğu, ağrısı varsa yine verebilirsiniz. İki arada bir durum oluyor böyle geceler

Şifa olsun kuzuya. Ben bu soruyu doktora sordum. Kafası inanılmaz sıcak ama ateş var çıkmıyor neden kafası sıcak dedim. Normal bizlere göre bebeklerin kafası vücuduna oranla hep daha sıcak olur dedi. Telaş etme dedi. Ama bariz ses çıkarıyor huzursuzluğu var ateşi de normalden fazla geliyorsa elinizle baktığınızda o halde verirdim ben. Hem rahat uyur. İnce giydirip tüm gece baktım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…