2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    201
Kızlar hiç sütünüzün tadına baktınız mı ? Çalıştığım zaman bebek gelmişti dişleri çıkmış ama yaşını doldurmamıştı baya da küçüktü tam hatırlamıyorum bende doktora şaşırdım dedim nasıl çürümüş bu kadarcık bebeğin dişi oda dedi ki anne sütü çok tatlı o çürütüyor. Dün bende avm de önceden sağdığım sütü ısıtıp verdim vermeden önce tadına baktım nolur nolmaz bozuk felan olur diye o kadar tatlıydı ki şerbet gibi ben olsam içemezdim

Bu diş olabilir mi ya beyaz küçük bi nokta umarım diş değildir azı çünkü

Eklentiler

• IMG_7246.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 21
Çok ilginç değil mi niye bu kadar ayıp karşılanıyor ki, biri beni mevlute cagirsa, bebek mevlütü ve malum hastalık zamanı, salgın var öyle bi durum olursa sizinle sonra görüşürüz yine falan dese, ben alınmam derim ne güzel bebeği düşünüyor ki aslında bunu söylemeye bile gerek olmasa herkes bu konuda anlayışlı olsa ne güzel olur. Gecen hafta kına gecesine gittim, eşimin ailesi herkesle görüşme gafletine tutuldum baya şapur şupur öpüyoruz eşimin halası bana dedi ki kızım senin bebeğin küçük herkesi öpme öyle uzaktan görüş merhaba de geç dedi, herkes böyle anlayışlı olsa keşke bende öyle öpüşmeyi seven bi insan değilim ama uzun süredir görüşülmeyen akrabalar olunca bi düşünemedik

Ben söylüyorum kayınpederim bebeğin ellerini öpüp duruyordu köye gittiğimizde bir öptü iki öptü yıkadım ellerini bida ölmez zannediyordum bahçeye gidiyor iş yapio gelip çocuğu ellerinden öpüyor baba Miray ellerini çok ağzına alıyor da dedim öpmesi bida söylemek gerek bence

Ben hamilelikte hiç kusmadım ama bende de doğumdan sonra araba tutması başladı acaba neden yahu ?
Bende hiç kusmayanlardanim ve hamilelikten önce yanımdan araba geçse kokusunu alsam midem bulanırdı şuan en kötüsüne bile binsem bulanmıyor doğum sonrasının bana olan tek faydası

Anneniz ne iyiymiş, benimkine ter kokmuşsun desem peki kızım kendinize ter kokmayan bir anne bulun o zaman deyip ağlar Tam bir drama queen
Bende derim anneme mesela doğumda geldi yaz günü hava sıcak annem de dikkat eder her gün girer dusuna ama insanlik halin azen terkar girmek gerekebilir ter kokmussun demem de anne duşa girsen sende sonra da ben girerim falan derim anlar ama cidden yaz günü bazen iki kez giriyorsun yine de ter kokulabiliyor

Diş degilde pamukçuga benzettim ağzının başka yerinde damak yanak vs iç kısımlarda var mı dilinde beyazlık falan yada mama içirmişsen kalıntı orda kalmista olabilir parmaginla dokunursan anlarsın dış sert gelir eline
Bu diş olabilir mi ya beyaz küçük bi nokta umarım diş değildir azı çünkü

Evet ben bakmıştım tadını merak edip hemde yaaa ilk zamanlar tatlı baya mamanin da tadına baktım mamayla arada cidden çok fark var anne sütü tatlı güzel bi tadı var mama neüdüğü belirsiz bozuk balık gibi

Bende baktım tadına sağdığım dönemler. Evet çok tatlı gerçekten ama bence güzeldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…