- 22 Kasım 2023
- 1.201
- 848
- 43
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahahahahha sonuna çok hazırlıksız yakalandımTetagil alacam kontrolde dışı görünmüyor demişti ama elleri çok hırslı ağzında iki gündür yani com daha hırsla ellerini geviyor sanki o yüzden diş olabilir mi diyorum ya da ataktan ya da koca tarafına çekti![]()
Benimde ama ben baya aştım ya bi ara tek derdim mirayın beslenmesiydi ve bişey içmediği için ben resmen karalar bağlamıştim şimdi hayatın içindeyim bi kere her gün mirayi hava aldırmak için çıkarma sözü verdim kendime ne olursa olsun her gün en az bir saat çıkıyoruz bu ikimize de iyi geliyor yani bana iyi geliyor da Miraya geldiği tartışılırİ
İnşallah canım Rabbim kuzulara sağlık sıhhat versin bizde biraz rahatlayıp hayatın içinden konularla konuşup dertleşelim şuan tek isteğim onların sağlığı![]()
Mutlaka genetik olarak benzemenin etkisi vardır. Yine de az da olsa kilo almalı derim. Gönülal a online danışsanız mı diye bile düşündüm![]()
Istanbulda prof çocuk doktoru 5000 TL. Mesela güncelanne var doktor elif hanım, o daha kapsamlı değerlendiriyor. 7500 TL. GönülL ne kadarmış?Gönülal dan ben fiyat aldim geçen gün. Ancak şu an Türkiye'deki muayene fiyatlari hakkinda hiç bir bilgim olmadığından yüksek mi normal mi bilemedim.
Ortalama muayene fiyatlari ne kadar şu an ?
Tek seans 4000 TL, 12 aylık ise 35.000 TL.Istanbulda prof çocuk doktoru 5000 TL. Mesela güncelanne var doktor elif hanım, o daha kapsamlı değerlendiriyor. 7500 TL. GönülL ne kadarmış?
Uzaktan online değerlendirme için mi 7500 yaniIstanbulda prof çocuk doktoru 5000 TL. Mesela güncelanne var doktor elif hanım, o daha kapsamlı değerlendiriyor. 7500 TL. GönülL ne kadarmış?
Yok buyuk oglum kilo almayinca uzub zamandir goturdum istanbulda. 1 saatten fazla sürdüUzaktan online değerlendirme için mi 7500 yani
Fayda gördünüz mü peki? Elif Hanımı çok severim ama 7500 de napıyor sanki çok değil mi. Sorunu çözeceğinin de garantisi yoktur. Son paylaşımı bir tık güvenimi zedeledi benim. Sarımsaklı doğal tarifler öneren bir sayfaya gereksiz yüklendi. Yani çarpıttı bence.Yok buyuk oglum kilo almayinca uzub zamandir goturdum istanbulda. 1 saatten fazla sürdü
Bunlar nasıl paralar vay arkadaş. Ya da ben mi fakirimTek seans 4000 TL, 12 aylık ise 35.000 TL.
Mesajda görüşmenin verimli olması için bebeğin bakicisinin yaninda ve ya uyuyor olması gerekiyor yaziyordu. Ben o sebeple vazgeçtim.
Aslında artık muayenesi 5 dk süren doktorlar 2-3 bin alıyorBunlar nasıl paralar vay arkadaş. Ya da ben mi fakirim![]()
En son hamileyken kadın doğumcuma 900 ödüyordum, birde prof bi perinatologum vardı ona da 2 bin ödüyordum ama toplamda 4 kere falan gitmişimdir ona ve ilaç dozlarımı ayarlıyordu ve her gittiğimde detaylı ultrason bakıyordu. Hak ediyordu yani.Aslında artık muayenesi 5 dk süren doktorlar 2-3 bin alıyorçocuk branşı için tek söylemiyorum genel olarak sağlıkta ücretler çok uçuk artık. 2 dk lık kontrol için 4 bin ödediğimi biliyoeum
O paylaşımı görmedim, hangisi, bir bakim?Fayda gördünüz mü peki? Elif Hanımı çok severim ama 7500 de napıyor sanki çok değil mi. Sorunu çözeceğinin de garantisi yoktur. Son paylaşımı bir tık güvenimi zedeledi benim. Sarımsaklı doğal tarifler öneren bir sayfaya gereksiz yüklendi. Yani çarpıttı bence.
Sonuna kadar haklısınız bana da çok tuhaf geliyor artık bu ücretler. Benim mesleğimden ötürü sağlık sigortam var her şeyi kapsadığı için fiyata vs bakmadan gidiyorum her zaman. Ama kendim ödeseydim muhtemelen çok gerekli olmadığı sürece en azından çok uçta fiyat veren hastanelere gitmezdim. Çünkü dediğim gibi bazen oluyor 2 dk sürüyor gittiğim muayeneler. Bi kez afedersiniz basur için gittim doktor muayene bile etmeden “olabilir hamilelikte yapılacak bir şey yok “ diyip göndersi . Muayenesi 6 ay önce 3 bin idi .En son hamileyken kadın doğumcuma 900 ödüyordum, birde prof bi perinatologum vardı ona da 2 bin ödüyordum ama toplamda 4 kere falan gitmişimdir ona ve ilaç dozlarımı ayarlıyordu ve her gittiğimde detaylı ultrason bakıyordu. Hak ediyordu yani.
Ben büyüğü de profa götürüyorum kalp için özel muayenesi 600 alıyor en son eylülde küçüğü götürdüm kontrol amaçlı, üstelik bulunduğum ildeki en iyisi ve uzun uzun muayene ediyor çok ilgili. Ayrıca çok mütevazi ve müteasıp harika bi doktor. Allah razı olsun ondan. Her gittiğimizde dua ederiz.
Hani çok özel bir durum varsa tabiki verilir de rutin muayeneler için gereksiz pahalı buldum. Bence iyi bir doktor bulunca devlet özel farkı yok. ilk çocukta devlete güvenemiyordum hep özele götürüyordum. Sonra özeldeki bi gün canımı sıktı bi bıraktım. Meğer boşa para ödüyormuşum.
Memur maaşıyla geçiniyoruz nihayetinde.
Bunlar nasıl paralar vay arkadaş. Ya da ben mi fakirim![]()
Evet çok haklısınız işin bir de o yönü var. Bende hamileyken bir kaç defa devlete gittim. Her gittiğimde pişman ettiler. Cihazları da kötüydü korkuttular. Şans birazda sanırım. Ya da bilip gitmek lazım doktoru.Sonuna kadar haklısınız bana da çok tuhaf geliyor artık bu ücretler. Benim mesleğimden ötürü sağlık sigortam var her şeyi kapsadığı için fiyata vs bakmadan gidiyorum her zaman. Ama kendim ödeseydim muhtemelen çok gerekli olmadığı sürece en azından çok uçta fiyat veren hastanelere gitmezdim. Çünkü dediğim gibi bazen oluyor 2 dk sürüyor gittiğim muayeneler. Bi kez afedersiniz basur için gittim doktor muayene bile etmeden “olabilir hamilelikte yapılacak bir şey yok “ diyip göndersi . Muayenesi 6 ay önce 3 bin idi .
Fakat olayın şöyle de bir boyutu var her devlet hastanesi ve her devlet hastanesi sağlık çalışanları da aynı olmuyor . Mesela siz gidip memnun kalırsınız ama bir başkası tövbe eder gitmeyr. Doktorları evet iyi hiç şüphem yok fskat sana gösterilen muamele bazen çok kötü oluyor . Sinirli bir şekilde verilen cevaplar vs . Çok açmak istemiyorum ama çok kötü muamele de görülebiliyor . Özel hastaneye sırf sana insan gibi davranılsın diye giden çok insan var , işin sağlık boyutundan öte .
Mesela ben genelde acıbademe gidiyorum . Doktorundan memnun olduğumda oldu hiç memnun kalmadığımda oldu fakat gösterilen muameleden her zaman memnun kaldım. Bir kan alınırken bile o kadar ilgiyle alıyorlar ki .
Ama yine de dediğim gibi kendim ödeseydim gitmezdim çünkğ fiyatlar uçlarda . Sünnet için 35 bin tl dendi mesela ama sonradan öğrendim ki istanbul acıbademde 60-70 bin civarıymış şok olmuştum![]()
Evet haklısınız . Özellikle önemli meselelerde en az 2-3 doktor görüşü almakta fayda varEvet çok haklısınız işin bir de o yönü var. Bende hamileyken bir kaç defa devlete gittim. Her gittiğimde pişman ettiler. Cihazları da kötüydü korkuttular. Şans birazda sanırım. Ya da bilip gitmek lazım doktoru.
Kardeşiminde özel sağlık sigortası var siz gibi o da hep özele gider. Bazı laboratuvar testlerini ödemediğinden bahsetmişti. Geçen ay istanbul acıbademde bir ameliyat için 500 bin ücret çıkardılar özel sağlık sigortası olmasa 900 imiş. Tabi ödeyemeyeceği için devlette bi hocaya gitti. O da şimdilik ameliyata gerek yok takip edelim demiş. Yani özele çok da güven olmaz mutlaka ek görüş almak lazım aklınızda olsun. Gittiği doktor da isim yapmış bir doktordu.