- 1 Mart 2021
- 573
- 683
- 53
Yenidoğan akışı bile oldukça hızlı koyu kıvamlıysa doğru bir tercih olabilir tabii:)Şuan mamajoo kullanıyorum onun da başlığı biberonla aynı foyata olunca ve mamamız buğulu izler bırakınca komple değiştireyim dedim aventte bakayım bı ama sanırım lansinoh daha iyi olacak akışı hızlıysa koyu kıvamda normal olur
Evet canim normal mama ölçüsü gibi ama koyu kıvamlı değil. Aynı mamayi kullanıyoruz. Ben denemek için verdim dün akşam. Mamanın tadı cazip gelmiyor o yüzden içmek istemiyor olabilir mi?Como tomo ve lansinoh baktım bende güzel görünüyordular ama deneyim daha önemli
Bizimde evolvia rp1 pirinç proteini içerikli olan 2 ölçeğe 60cc suyla yapıyorum üstünde nasıl yapılması gerektiği yazmıyor klasik mama ölçüsüyle devam ettim bende ama pirinç unu maması gibi koyu kıvamlı oluyor bende mi mamada mi sorun çözemedim
Bir arkadaşım pilates bandıyla ayak koyma yeri yapmıştı kendisi hani aklınızda bulunsun modelinize uymazsaEvet ama her modele uyumlu değiller ebebek‘ten aldık biz
Cnm bu fiyat Osman Gönülalın mi bir arkadaşım götürmek istiyor da bu arada ben İstanbul'da muayene ücretleri be kadar hiç bilmiyorum bizim kızın sınırsız haklı özel sağlık sigortası var eşimin iş yerinden yapılıyorTek seans 4000 TL, 12 aylık ise 35.000 TL.
Mesajda görüşmenin verimli olması için bebeğin bakicisinin yaninda ve ya uyuyor olması gerekiyor yaziyordu. Ben o sebeple vazgeçtim.
Bu basitti ama o konuda biraz ünüm vardırStalker deyince de sen yaniiii
Ben beyaz sabunla yıkıyorum kolay oluyor sanki yaaa atma bacım israfKızlar kaka bulaşmış kıyafetleri elde yıkayıp sonra makinada yıkıyorum yoksa lekeler geçmiykr. Ama artık sıkıldım bu durumdanne yspılabilir. Ben yavaş yavaş bulaşanı çöpe atma moduna girmek üzereyim
Evet sütü ve diğer mamaları rahat içiyordu bu mamayı önce tabakta yapıyorum sonra biberona boşaltıyorum birde çünkü topak kalıyor erimiyor ve kalıntı bırakıyor biberonda tadını sevdi içmek istiyor ama icemiyorEvet canim normal mama ölçüsü gibi ama koyu kıvamlı değil. Aynı mamayi kullanıyoruz. Ben denemek için verdim dün akşam. Mamanın tadı cazip gelmiyor o yüzden içmek istemiyor olabilir mi?
Sütünü sagip birde o şekilde biberonla vermeyi denedin mi hiç?
Biz evde hiçbir şey yapamazdık o uyuyunca, dizimin çıt sesine uyanırdı. Şimdi uyuturken süpürge sesi veya pışpış açıyorum hem de yüksek sesle o da sakinliyor hem de evdeki sesi maskelediği için duyup uyanmıyorBebeleri gürültüde uyumaya nasıl alıştırırız bu konuda fikri deneyimi olan var mı acaba
Oyyy kuzum kıyamam yaaa ona uygun bi biberon olmalı ama yaaaEvet sütü ve diğer mamaları rahat içiyordu bu mamayı önce tabakta yapıyorum sonra biberona boşaltıyorum birde çünkü topak kalıyor erimiyor ve kalıntı bırakıyor biberonda tadını sevdi içmek istiyor ama icemiyor
Ayyy evet benim kızda çıt sesine uyanıyo yaaa dışarda uyuması cok zor yani onun için uyusa bile çok çabuk uyanıyoBebeleri gürültüde uyumaya nasıl alıştırırız bu konuda fikri deneyimi olan var mı acaba
Ayyyy ama bilinçaltı ilk uykuya geçtiğimiz 15 20 dka sürekli kayıtta Allah bilir ne saçmalıklar döner TV de onları boş yere kaydedip ilerde sıkıntı çıkaracak çocuğuma ben hiç açmıyorum o yüzdenGündüzleri oturma odasındaki beşiğinde yatiriyorum ben.Tv arkasına dönük sekilde uyumaya yakın hep tv sesi açtım ben .TV sesiyle uyutuyorum bende bahaneyle izlemiş oluyorum.Uyanıkken tv kapalı oluyor çünkü.
Normal merak etmeyin. Bebek evde sizinle sessiz sakin. Bizim iki numara ilk günden kaosa alıştıBende dün onu düşündüm ya. Evde başka çocuğu olanlar ne yspıyor acaba alışıyorlar mı dedim. Yani dün 2 yaşındaki bebek ağladı diye benim bebeğim aplama krizine girdi. Ben susturdukça karşo tarafın ağlama sesine tekrar ağladı tekrar ağladı ve asla yatıştıramadım.
Dünden beri bunu düşünüyorum bende tüm bebekler mi böyle yoksa benim bebeğim mi böyle diyebiri ağlarsa o da ağlıyor. Biri bağırırsa ağlıyor. Yüksek sese ağlıyor . Normal bir durum mu bilmiyorum kontrolde doktorumuza sormayı düşünüyorum. Yani çocuklu bir eve asla gidemez olduk . Ben alışsın insan görmeye dedikçe her seferinde pişmanlıkla dönüyorum eve .
Benim bebeğim de öyle cnm yüksek sese, ağlama sesine ağlıyor ama alisacaklar dün dışarda caminin yanından geçerken ezan okunmaya başladı o kadar Korktu ki kıyamam hemen kucağıma aldım pusetten ama böyle böyle alisacaklar sıfır ses ortam bulamayız onlara ,böyle böyle hayata hazırlanıyorlar veee maalesef çoğumuz büyük şehirlerde yaşıyoruz gürültü hat safhadaBende dün onu düşündüm ya. Evde başka çocuğu olanlar ne yspıyor acaba alışıyorlar mı dedim. Yani dün 2 yaşındaki bebek ağladı diye benim bebeğim aplama krizine girdi. Ben susturdukça karşo tarafın ağlama sesine tekrar ağladı tekrar ağladı ve asla yatıştıramadım.
Dünden beri bunu düşünüyorum bende tüm bebekler mi böyle yoksa benim bebeğim mi böyle diyebiri ağlarsa o da ağlıyor. Biri bağırırsa ağlıyor. Yüksek sese ağlıyor . Normal bir durum mu bilmiyorum kontrolde doktorumuza sormayı düşünüyorum. Yani çocuklu bir eve asla gidemez olduk . Ben alışsın insan görmeye dedikçe her seferinde pişmanlıkla dönüyorum eve .
Benimkide süpürge sesi ile uyuyor ama geceleri biz rahatsız olmaya başladık diye bırakmaya çalışıyorum. 1 aylıktan beri açıyoruz onunda zihni yoruluyordur gibi geliyor artık banaBiz evde hiçbir şey yapamazdık o uyuyunca, dizimin çıt sesine uyanırdı. Şimdi uyuturken süpürge sesi veya pışpış açıyorum hem de yüksek sesle o da sakinliyor hem de evdeki sesi maskelediği için duyup uyanmıyor
Emerken uyuyakalıyorAyyyy ama bilinçaltı ilk uykuya geçtiğimiz 15 20 dka sürekli kayıtta Allah bilir ne saçmalıklar döner TV de onları boş yere kaydedip ilerde sıkıntı çıkaracak çocuğuma ben hiç açmıyorum o yüzden
Bol bol konuşun iş yaparken bile, müzik açın, birlikte söyleyin. Temas edin sonra bol bol. Onemli olan göz teması kurup konuşmak, ilgi vermek. Sizin kafa dağıtmak istemeniz de normalKızlar benim eşim 24 saat nöbete gidiyor sonra iki gün evde oluyor. Ben o olmadığı zaman bebeğe bakarken artık bir yerden sonra yoruluyorum ve sadece vakit geçsin diye bakıyorum yani o uyanıkken durmayacak kadar ağlayana kadar iş felan yapıp kafamı dağıtıyorum. Eşim evdeyken oyun felan oynatıyor. Ben oynatmadığın için bazen vicdan yapıyorum ama içimden gelmiyor yani 24 saat bebekle çok zor çünkü. Oyun oynatmasak bir şey olur mu ki
Evet diğer mamalar gibi hemen çözülmüyor malesef.Evet sütü ve diğer mamaları rahat içiyordu bu mamayı önce tabakta yapıyorum sonra biberona boşaltıyorum birde çünkü topak kalıyor erimiyor ve kalıntı bırakıyor biberonda tadını sevdi içmek istiyor ama icemiyor
Bende evi süpürüyorsam korkmasın diye felan da konuşuyorum gülüyorum sürekli. Oyundaki amaç onlarsa yapıyorum içim rahatladı şimdi birazBol bol konuşun iş yaparken bile, müzik açın, birlikte söyleyin. Temas edin sonra bol bol. Onemli olan göz teması kurup konuşmak, ilgi vermek. Sizin kafa dağıtmak istemeniz de normalben de bazen anakucağına koyuyorum, o sırada konuşmaya çalışıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?