• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    201
Oyyy kuzum kıyamam yaaa ona uygun bi biberon olmalı ama yaaa
Lansinoh yorumları hızlı aktığını söylüyor onu deneyelim bakalım inşallah mamanın kivamiyla normal seviyeye gelir de içerken yorulmaz çünkü içmek istiyor sık ama az içiyor yorulduğu için doğduğundan beri memede en fazla 5 dk duran oğlum biberonla doymadığı için memede 7 10 dk arası duruyor

Çok zordu. Simdi böyle kolay kolay yaziyorum ama kac geceler ağladım, uyuyamadim. Çünkü cocuk açtı. Aç uyudu gecelerce. Yine de kararli durdum. Evdeki yemeği görünce ağlamaya basliyordu ben bunu yemem diyordu. Her seferinde " başka yemek yok. Bunu yiyebilirsin ve ya kalkabilirsin" dedim. İlk günler zordu yemedi ama masadan da kalkmadi bizi izledi. Biz de afiyetle yedik yemegimizi. Oyle öyle derken hafiften cataliyla karistirmaya basladi. Sonra tadina bakmaya basladi. Sonra da yemeye başladı. Cok sabir gerektiriyor. Zaten zayifti iyice zayiflar, hasta olur diye cok endişeleniyordum. Geçti gitti. Düzeltmek çok zor olsa da o iştahsızlık sürecinde yasananlar daha zordu.
Yani kararli durup ne kadar aç kalsa da sabretmek lazim. Benim yemeği tatmayi geçtim görünce bile kusan çocuğum duzeldiyse her cocuk duzelir.
Bir de bu arada çinko kullaniyordum dönem dönem. Çinkosu degerin altinda çıkıyordu. İştahsızlık yaparmış.
Yoğunluktan girip bir bakamadım baya geriden geliyorum. Benim oğlumda ağzına zorla rica minnet koyuyorum. Ya tükürüyor ya da kendini kusturuyor. Yazdıklarımızı okuyunca umut doğdu bana.. Ayyy inşallah atlatırız sizin gibi.. gece 4-5 gibi kalkıp açıktım diyor. Sizde böyle oldu mu o süreçte olduysa ne yaptınız? Doktorada götüremiyorum çocuğu adla adımını atmıyor 😩

Kızlar buharlı temizleyici konusu vardı hangi marka kullanıldığı sorulmuştu takip edemedim cevap geldi mi trendyolda önüme çıktı da şuan benim evi bi o temizler gibi😅

Benim bebepim avm gürültüsü vs de gayet uyuyabiliyor ama ani ses olan yerlerde asla uyumuyor. Dün gündüz misafirliğe gittik mesela 2 yaşında bebeleri vardı. Dolayısıyla ani bağırma ani oyuncak fırlatma ani ağlama gibi durumları olduğu için bebeğim asla uyumadı. Ben uyuttukça gelen ses ile hemen uyandı. Bir yere gitmeye tövbe ettim ben artık🙁
Ben normal ev sesine alışmasını istiyorum. Bir süredir ailemin yanındayım uyuduktan 10 dakika sonra olan seslere uyanmıyor alıştı ama bizi görmek için gelen giden çok oluyor uykuya dalarkende sese alışmasını istiyorum 🙄
Skyler5 Skyler5 zihnimin içinden çık artık ben de soru sormak istiyorum arada sonra senin yorumları okuyup çıkmak zorunda kalıyorum yeter 🤣
Sen yorulma ben soruyorum beybiiii 😍🥰
Chatgpt birkaç taktik verdi bakalım işe yararsa söylerim 🤣
Bizim evin normal hali😩 hep bu sesin içindeydi ama hala uyanıyor yani Skyler5 Skyler5 çok çok uykusu olması lazım uyanmaması için. Pışpış sesi açıyorım işe yarıyor gibi etkilenmemesi için dış sesten. Gürültülü ortamda uyursa sorun olmuyor ama mesele ani ses0
4 aylık olduğu için ani sese uyanması normal diyor chatgpt ama uykuya dalarsa uyanmıyor benimki mesele seste uyutabilmek 😴
Gündüzleri oturma odasındaki beşiğinde yatiriyorum ben.Tv arkasına dönük sekilde uyumaya yakın hep tv sesi açtım ben .TV sesiyle uyutuyorum bende bahaneyle izlemiş oluyorum.Uyanıkken tv kapalı oluyor çünkü.
Valla tv açamam yarım saat açık kalsın benim başım ağrıyor onun sesine 😂

Biz evde hiçbir şey yapamazdık o uyuyunca, dizimin çıt sesine uyanırdı. Şimdi uyuturken süpürge sesi veya pışpış açıyorum hem de yüksek sesle o da sakinliyor hem de evdeki sesi maskelediği için duyup uyanmıyor
Ama sizin başınız ağrımıyor mu ben fön sesinden bıktım hergün parol içtiğim için fön sesini bıraktık artık 😔 atak dolayısıyla geçici diye katlandım

Ama sizin başınız ağrımıyor mu ben fön sesinden bıktım hergün parol içtiğim için fön sesini bıraktık artık 😔 atak dolayısıyla geçici diye katlandım
Evet biz de rahatsız oluyoruz maalesef, kapatınca bi sakinlik çöküyor. Onun yerine piş piş deneyebilirainiz veya soft bi müzik 😣

Biz evde hiçbir şey yapamazdık o uyuyunca, dizimin çıt sesine uyanırdı. Şimdi uyuturken süpürge sesi veya pışpış açıyorum hem de yüksek sesle o da sakinliyor hem de evdeki sesi maskelediği için duyup uyanmıyor
Biz sessiz sinema oynuyoruz evde uzun zamandan beridir 😂 ne tv izlerim ne çamaşır mak çalıştırırı ne başka bir şey uyurken. Uyanıkkende işte biraz oyalanırsa o işleri yapmaya çalışıyorum ya da eşim gelince bebeği ona bırakıp yapabiliyorum. Böyle sürdürülebilirliği yok ama bakalım ne yapacağım

Ben normal ev sesine alışmasını istiyorum. Bir süredir ailemin yanındayım uyuduktan 10 dakika sonra olan seslere uyanmıyor alıştı ama bizi görmek için gelen giden çok oluyor uykuya dalarkende sese alışmasını istiyorum 🙄

Sen yorulma ben soruyorum beybiiii 😍🥰
Chatgpt birkaç taktik verdi bakalım işe yararsa söylerim 🤣

4 aylık olduğu için ani sese uyanması normal diyor chatgpt ama uykuya dalarsa uyanmıyor benimki mesele seste uyutabilmek 😴

Valla tv açamam yarım saat açık kalsın benim başım ağrıyor onun sesine 😂
O sesi bastıracak bir müzik açabilirsiniz ya da pışpış sesi.

Biz sessiz sinema oynuyoruz evde uzun zamandan beridir 😂 ne tv izlerim ne çamaşır mak çalıştırırı ne başka bir şey uyurken. Uyanıkkende işte biraz oyalanırsa o işleri yapmaya çalışıyorum ya da eşim gelince bebeği ona bırakıp yapabiliyorum. Böyle sürdürülebilirliği yok ama bakalım ne yapacağım
Biz de öyleydik ama hiçbir şey yapılmıyor sahiden evin işini geçtim, bir çaya hasret kalmıştık ses çıkacak diye eşim bi köşede ben bi köşede ölü taklidi yapıyorduk😅 Böyle de kafamız şişiyor biraz ama sesi açıp odasına koyabildiysek ne ala, içerde özgür oluyoruz 😃

Back
X