2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    201
Kızlar bebeğim bir kaç kezdir çığlık şeklinde ağlayarak uykudan uyanıyor . 3 gün önce gece yaptı çok korktuk bi şey oldu sandık. Bugün akşama doğru yaptı bir de az önce yapto. Bu durumu yaşayan var mı? Korkar gibi çığlık atıyor aniden . Uykusuna devam ediyor

Ben şuan yaşıyorum aynısını benimki böyle çığlık sinir karışık kendini felan kaldırıyor bi anda garip garip şeyler yaşıyoruz ya uyumamasına bide bu eklendi

Benim uykuda yapıyor . Gidip elini tuttuğumda geri uyuyor. Korkuyor gibi bir çığlık
Gaz olabilir mi? Keskin acı gibi giriyor bazen benim bebeğime de. Geçen çığlık attı başka odadaydım, eşim bir şey yaptı yanlışlıkla sandım nasıl koştum bilmiyorum

Gaz olabilir mi? Keskin acı gibi giriyor bazen benim bebeğime de. Geçen çığlık attı başka odadaydım, eşim bir şey yaptı yanlışlıkla sandım nasıl koştum bilmiyorum
Gaz mıydı sizinki? Diş sancısı da plabiliyormuş gaz da doğru söylüyorsunuz. Ama bana korku gibi geldi sanki

Uzun süredir giremediğim için yeni görüyorum Ne yapıcaz bu oğlanları valla bilemiyorum. Yemedim mi heyheyler geliyor bana.. Gün boyu ne yapsam yer diye düşünmekten yoruluyorum. Yeşil fasulyeye bayılıyorum kendi suyu ile salçasız zeytinyağlı yapıyorum. Misss gibi yesene oğlum sende geçenlerde taze barbunya yaptım küçükken severdi. Direkt ilk lokmada kustu

Fethiye de oturuyorum ikisine de çok uzağım İstanbul’da ailemden birileri var. En azından İstanbul’a gidince kaldığımız süre boyunca seçenek olur bana

Kadın doğumcumdan ziyade aslında oğlumun çocuk doktoru çok iyi. Bahsettiğim takviyeleri o önerdi. Elenatal 3 tek başına asla yetmez diyen oydu. Allah razı olsun kendisinden
Ne güzel çocuk doktorunun müdahele etmesi.. Çocuk doktorundan yanada çok avantajlı değil bulunduğum bölge.. Ankara da oğlumun çocuk doktoru ile mesaj yoluyla kızım için konuluyoruz süt ve süt ürünleri diyeti yapmamı söyledi ve kalsiyumsuz kalmayayım diye takviye önerdi. Bizim Burdaki her ay muayene olduğumuz diyet bile önermedi. Diyet yaptığımı söyledim. Hiç takviye vs kullan bile demedi

biraz önce duşu yarım bırakıp çıktım o çığlıklar yüzünden ama bir nedeni yoktu emince uyudu hemen. Tabii hiç acımadı üstüme de kustu o ayrı

Geçmiş olsun öncelikle. Umarım bebeğiniz daha iyidir. Geceniz nasıl geçti?

Bizim doktorumuz bu aşıyı 5. ayda yapacağını söyledi. Buradaki deneyimleri okuyunca çok geriliyorum
Biraz geç cvp veriyorum ama bakıp geçmek istemedim. 3,5 yaş oğlumda bu aşıyı doktor deyince ilk kez duymuştum. Ağır vs vs diye.. 3. Ayda yapalım dedi ama etrafımda yaptıran çok yoktu. Korktum çocuğum çok küçük geldi gözüme yaptırmadım. Hatta doktor o zaman hastalığın kendisi olmasındansa aşı ateş yapsın daha iyi demişti bana.. 2. Çocuğumda 3. Ayda direkt yaptırdım. Hatta doktor ateş olucaksa bile neyin yapacağını biliyoruz dedi. Evet ateş yaptı, halsizlikte yaptı. Gözettik, ateş düşürücü verdik. O yüzden endişeni çok iyi anlıyorum

Sizde de mi kanlı kaka var Ne yaptınız acaba süreç nasıl ilerledi? birde rota aşısı oldunuz mu?

Bizde de mukuslu kanlı kaka var. Burda gittiğimiz çocuk doktoru çok önemsemedi. Ne bir diyet ne bir tavsiye verdi. Ankara’da daha önceleri oğlumu götürdüğüm bir doktorumuz vardı. Ona yazdım oda bana önce süt ve süt ürünleri diyeti yapmamı söyledi. Her hafta kaka fotosu atıp değerlendirme yapıyoruz. Bu arada paketli gıda bende yemiyorum. İçinde süt türevi olabilir diye..

Kızlar demir ilaçlarını ne zaman veriyorsunuz? Sütle beraber verilmemesi gerekiyor, arada 1 saat olmalı sanırım. Ama olmuyor ki, aaati ayarlayamıyorum beceremiyorum. 10 gün oldu nerdeyse doktorun ilacı vereli ama bir kere bile veremedim, vaktini ayarlayamadığım için. Zaten önceki çocuklarımda da veremiyordum, bir gün versem ertesi gün kalıyordu filan… Ben gündüz saat başı emziriyor gibi bir şeyim. O yüzden ayarlayamıyorum sanırım. Şimdi niye saat başı emziriyorsun diyebilirsiniz. Çünkü şu sıralar aşırı iştahsız, 5 dk bile emmiyor, azıcık aldıktan sonra hemen bırakıyor. E öyle olunca 1 saatte bir ağlıyor acıkıyor mecbur yine veriyorum. 2-3 saatte bir emziriyor olsam, emzirdikten 1 saat sonrasına alarm koyarım içirirm, sonra tekrar 1 saat aç durur sonra emziririm. Sabah yapamadım öğlen yaparım diyorum, yine denk getiremiyorum, akşam yaparım diyorum yine olmuyor. Bir türlü beceremedim gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…