- 29 Haziran 2022
- 4.366
- 2.476
- 83
- 32
Şu hesapta aradığın her şey varAy nerden yaptınız ben de ben de
Aa inceliyim hemen thank yuuuŞu hesapta aradığın her şey var
Ben şuan yaşıyorum aynısını benimki böyle çığlık sinir karışık kendini felan kaldırıyor bi anda garip garip şeyler yaşıyoruz ya uyumamasına bide bu eklendiKızlar bebeğim bir kaç kezdir çığlık şeklinde ağlayarak uykudan uyanıyor . 3 gün önce gece yaptı çok korktuk bi şey oldu sandık. Bugün akşama doğru yaptı bir de az önce yapto. Bu durumu yaşayan var mı? Korkar gibi çığlık atıyor aniden . Uykusuna devam ediyor
Benim uykuda yapıyor . Gidip elini tuttuğumda geri uyuyor. Korkuyor gibi bir çığlıkBen şuan yaşıyorum aynısını benimki böyle çığlık sinir karışık kendini felan kaldırıyor bi anda garip garip şeyler yaşıyoruz ya uyumamasına bide bu eklendi
Gaz olabilir mi? Keskin acı gibi giriyor bazen benim bebeğime de. Geçen çığlık attı başka odadaydım, eşim bir şey yaptı yanlışlıkla sandım nasıl koştum bilmiyorumBenim uykuda yapıyor . Gidip elini tuttuğumda geri uyuyor. Korkuyor gibi bir çığlık
Gaz mıydı sizinki? Diş sancısı da plabiliyormuş gaz da doğru söylüyorsunuz. Ama bana korku gibi geldi sankiGaz olabilir mi? Keskin acı gibi giriyor bazen benim bebeğime de. Geçen çığlık attı başka odadaydım, eşim bir şey yaptı yanlışlıkla sandım nasıl koştum bilmiyorum
Gazdı evet. Diş ani çığlık yapar mı bilemedim. Rüya da görmüş olabilir ama iki gün üst üste biraz düşündürdüGaz mıydı sizinki? Diş sancısı da plabiliyormuş gaz da doğru söylüyorsunuz. Ama bana korku gibi geldi sanki
Uzun süredir giremediğim için yeni görüyorumBenim oğlum da yemiyor, etli patates de yemez, kıymalıyı belki yiyebilir emin değilim. Yarına benim de mercimek çorbası yapmam lazım öğlen içsin sıcak sıcak.
Dolapta tavuk var, dedim tavuklu kremalı makarna yapsak, yanında çorba. Yeter ama sanki bi şey daha istiyo bu yemek.
Yeşil fasulyeden de gına geldi bana, çünkü bi tek ben yiyorum ama aslında biraz fasulye olsa güzel olur
5.5 kilo 12 damla kilosunun iki katı gibi dedi doktorumuz. Bir de grupta demir ilaçlarının dozajıyla ilgili bir şey paylaşılmıştı bulursan orada detaylı yazıyorKızlar ocean microfer kullanan varsa kaç damla kullanıyorsunuz?
Fethiye de oturuyorum ikisine de çok uzağımBizde kayınvalidem yapıp buzluğa koydu biraz, şimdi de annem gelmişti ona yaptırdım biraz. Sadece oğluma yediriyoruz biz yemiyoruz, öyle olunca yetiyor.
İstanbulda oturuyorsan önerebileceğim biri var, Sivas'ta oturuyorsan da var
Ne güzel çocuk doktorunun müdahele etmesi.. Çocuk doktorundan yanada çok avantajlı değil bulunduğum bölge.. Ankara da oğlumun çocuk doktoru ile mesaj yoluyla kızım için konuluyoruz süt ve süt ürünleri diyeti yapmamı söyledi ve kalsiyumsuz kalmayayım diye takviye önerdi. Bizim Burdaki her ay muayene olduğumuz diyet bile önermedi. Diyet yaptığımı söyledim. Hiç takviye vs kullan bile demediKadın doğumcumdan ziyade aslında oğlumun çocuk doktoru çok iyi. Bahsettiğim takviyeleri o önerdi. Elenatal 3 tek başına asla yetmez diyen oydu. Allah razı olsun kendisinden
biraz önce duşu yarım bırakıp çıktım o çığlıklar yüzünden ama bir nedeni yoktu emince uyudu hemen. Tabii hiç acımadı üstüme de kustu o ayrıKızlar bebeğim bir kaç kezdir çığlık şeklinde ağlayarak uykudan uyanıyor . 3 gün önce gece yaptı çok korktuk bi şey oldu sandık. Bugün akşama doğru yaptı bir de az önce yapto. Bu durumu yaşayan var mı? Korkar gibi çığlık atıyor aniden . Uykusuna devam ediyor
Biraz geç cvp veriyorum ama bakıp geçmek istemedim. 3,5 yaş oğlumda bu aşıyı doktor deyince ilk kez duymuştum. Ağır vs vs diye.. 3. Ayda yapalım dedi ama etrafımda yaptıran çok yoktu. Korktum çocuğum çok küçük geldi gözüme yaptırmadım. Hatta doktor o zaman hastalığın kendisi olmasındansa aşı ateş yapsın daha iyi demişti bana.. 2. Çocuğumda 3. Ayda direkt yaptırdım. Hatta doktor ateş olucaksa bile neyin yapacağını biliyoruz dedi. Evet ateş yaptı, halsizlikte yaptı. Gözettik, ateş düşürücü verdik. O yüzden endişeni çok iyi anlıyorumGeçmiş olsun öncelikle. Umarım bebeğiniz daha iyidir. Geceniz nasıl geçti?
Bizim doktorumuz bu aşıyı 5. ayda yapacağını söyledi. Buradaki deneyimleri okuyunca çok geriliyorum
Sen nerdesinHepppinzi buldum hepiniziii abahah
Sizde de mi kanlı kaka varBende gittim yeni alerji doktoruna Trabzon da bana avuç dolusu kan görmezsem alerji demem dedibenim kızımda uzun süredir ishal sancıları aşırı arttı hiç durmuyor çocuğum hep ağlıyor günde 7 beze kaka yapiydu mukuslu ve rengi turuncu bende diyete girdim kaka sayısı 1 e düştü rengi düzelmeye başlamıştı mukus vok çok çok az kalmıştı doktor bana boz dedi diyeti direk mi bozmayın dedim evet dedi tabi ben korktum çay kaşığınin ucuyla peynir yedim gece ile birlikte 10 beze kaka yaptı 7.bezde kan geldi relactaz diye bir damla verdi bide laktoz u sindirmedigi için ishaldir dedi ama ben öyle olduğunu düşünmüyorum testlerinde doğruluk payı çok yok bu alerjide gözlemlemek en doğru sonucu verir bence.
Bizde de mukuslu kanlı kaka var. Burda gittiğimiz çocuk doktoru çok önemsemedi. Ne bir diyet ne bir tavsiye verdi. Ankara’da daha önceleri oğlumu götürdüğüm bir doktorumuz vardı. Ona yazdım oda bana önce süt ve süt ürünleri diyeti yapmamı söyledi. Her hafta kaka fotosu atıp değerlendirme yapıyoruz. Bu arada paketli gıda bende yemiyorum. İçinde süt türevi olabilir diye..İlk zamanki kakasiyla kiyasliyorun ben 40 na kadar hardal sarısı ve püre kivamindaydi ama simdikler su gibi geliyor süt ürünleri tuketince birden kaka sayısı artıyordu.ilk zamanlar bazı günler kaka yapardı bazı günler yapmazdı ama zaman ilerledikce kaka sayısı artmaya başladı huzursuzluğu artmaya başladı hiç durmuyor hep kendini geriye doğru atarak ağlıyor meme tutmuyor kesinlikle uyurken emziriyorum başka türlü almıyor.Ben diyeti süt ürünleri paketli gıda ve et yumurta bunları tuketmedim.Normlde 2 haftada en erken iyileşme gösterilmiş ama bizde 6.gunde tek Kakaya düştü.Ve mukuslu kakası baya azalmıştı yok kadar yani.tesekkur ederim sizede geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?