2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    201
Kızlar arada yeşilimsi kaka yapması normal mi bebeklerin ? Yeşil bir şey yemedim bu arada . Yemyeşil değil ama normal her zamanki sarı da değil .
Yeşil kakaya normal deniliyor. Genellikle ön süt fazla almışsa oluyor. Memenin birini boşaltana kadar emmesine müsade edilmesi gerekiyor. En az arka arkaya iki emzirmede aynı memeyi vermen lazım. Bazen üşürsede oluyor sanırım.

Kızlar ocean microfer kullanan varsa kaç damla kullanıyorsunuz?
Ben yeni başladım henüz alıştırma dozlarını veriyorum 4-5 falan. Yavaş yavaş artıracağım. Doktorumuz 8 damla dedi ama burdan birisi instagramdan bir doktorun gönderisimi paylaştı ona göre 16 damla vermem lazım. Bilmiyorum bakalım

Bizim Burdaki çocuk doktoru 4. Ay kontrolünde oturtmayın daha dedi. Ama biz zaten göbek üstü oturtmaya başlamıştık yavaş yavaş.. Sanırı. Osman gönülalandan bahsediyorsunuz 3. Ayı doldurmuş bebişler eğer kafalarını tam tutabiliyorlarsa vs vs destekli oturtmaya başlanabilir diye birkaç şey yazmıştı sanırım.

Buna göre verecek olsak kimse veremez bence denk getirmek çok zor çünkü. Ben bunu doktora sorduğumda gerek yok direk verebilirsin bir şey olmaz dedi. Belki emdikten yarım saat sonra verilebilir sizin durumunuzda. Hiç verememektense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…