• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    201
Emerek uyumuştu 40 dakika filan uyudu bezini değiştirirken hepsini kustu 🙄 çökelek gibi ama normal mi böyle süre geçmesine rağmen kusması. Hala reflü yatağında yatırıyorum sığmıyorda 🤷🏼‍♀️
Ana yanı beşiğin içindeki yatağın alt tarafına çarşafı katlı koyarak kafa kısmına eğim yaptık. Doktor böyle yatsın reflü olmaz dedi. Bir ara bizimki de kustu baya böyle yaptığımızdan beri kusmuyor çok.

Kızlar bebeği izleyin diyorlar ya uyku için. Esneme göz ovuşturma felan. Benim bebeğim uyandıktan 30-40 dakika sonra esnemeye başlıyor o zaman uyutsam günde 4-5 ten fazla uyumuş olucak ben en azından 1 saat 15-20 dakika bekletiyorum bu seferde ya direniyor ya ağlayarak uyuyor. Siz nasıl yapıyorsunuz ?

Kızlar bebeği izleyin diyorlar ya uyku için. Esneme göz ovuşturma felan. Benim bebeğim uyandıktan 30-40 dakika sonra esnemeye başlıyor o zaman uyutsam günde 4-5 ten fazla uyumuş olucak ben en azından 1 saat 15-20 dakika bekletiyorum bu seferde ya direniyor ya ağlayarak uyuyor. Siz nasıl yapıyorsunuz ?
Ben huckleberry kullanıyorum, uygulama ve cok memnunum, tavsiye ederim. Uyuttuktan sonra veri giriyorsunuz ve ne zaman tekrar uyuması gerektigini size bildiriyor. Bebek bazen uykudan uyandıktan kisa sure sonra da esneyebiliyor veya meme sonrasi ama bunlar uyutacağımız anlamına gelmiyor. İşaretler yaniltabiliyor(ya da benim ilk çocuğum oldugu için tam anlayamıyorum belki😅). Benim kızım haftaya 5 aylık olacak, su anda uyanıklık süreleri sabah uyandiktan sonra ortalama 1.45, 2, 2.15, 2.30 saat gibi. Uygulamada haftalık aylık grafikler de çıkıyor, uyku düzenini takip ediyorsunuz. Ücretsiz de paralı da kullanabiliyorsunuz bu arada uygulamayı.

Önceki bebeklerimde de dökülmüştü o zaman ben de hu kadar vitamin almıyordum sadece demir alıyordum çok dökülmüştü yine. Bu sefer dökülmez mi acaba diye düşünürken yine kurtaramadık saçları.

Benim ilkinde hiç dökülmemişti. Şimdi saçımın yarısı gitti heralde
Saçımı topuz yaptığımda, telde görüntülü konuşurken bakıyorum da sadece koca parlak bir alın gözüküyor, saç yok 🤣
Ben tiroid ilacını unutup, birden kesmiş oldum. Ondan şüpheleniyorum.

Kızlar bebeğinizde kusma devam ediyor mu? Beslendiğinin yarısını kusuyor gibi geliyor 🙄 ne zaman bitecek acaba
30 saniye önce uyudu üstümdeki kusmukları temizlerken okudum, sesli gülüp uyandırmamal için kendimi dışarı attım 😅😅 sinirlerim bozuldu yaaa

30 saniye önce uyudu üstümdeki kusmukları temizlerken okudum, sesli gülüp uyandırmamal için kendimi dışarı attım 😅😅 sinirlerim bozuldu yaaa
Hem kendinin hem benim temiz kıyafetim kalmadı ya 😂 saat başı üst değiştiriyoruz
Eşimde diyorki artık düz yatıralım alışsın bu şartlar altında ne düz yatması bu erkeklerin durup dururken ortaya bir laf atmaları yok mu 🥲🥲

Ben huckleberry kullanıyorum, uygulama ve cok memnunum, tavsiye ederim. Uyuttuktan sonra veri giriyorsunuz ve ne zaman tekrar uyuması gerektigini size bildiriyor. Bebek bazen uykudan uyandıktan kisa sure sonra da esneyebiliyor veya meme sonrasi ama bunlar uyutacağımız anlamına gelmiyor. İşaretler yaniltabiliyor(ya da benim ilk çocuğum oldugu için tam anlayamıyorum belki😅). Benim kızım haftaya 5 aylık olacak, su anda uyanıklık süreleri sabah uyandiktan sonra ortalama 1.45, 2, 2.15, 2.30 saat gibi. Uygulamada haftalık aylık grafikler de çıkıyor, uyku düzenini takip ediyorsunuz. Ücretsiz de paralı da kullanabiliyorsunuz bu arada uygulamayı.
Benimki hiç o kadar uyanık kalmıyor yani ağlıyor en fazla 1 buçuk saat duruyor geçerse kıyamet kopuyor 4 ay 5 günlük ama o süreler artmadı bizde niye acaba 🤔

Back
X