Bilemiyorum demek ki masaj yapılmasa da çok sıkıntılı bir durum değil, ama bizim doktorumuz da bu masajı mutlaka yapın demişti. Çocuktan çocuğa değişen bir durum da değil çünkü çevremde çok tanıdığımın bebeği aynı doktora yaptırdı hepsine aynı masajı vermiş doktor. Masajın bebeğe bir zararı yok zaten bence yapsanız iyi olur.Anladım şimdi :) bizim doktorumuz kilodan böyle yaşına doğru çıkacaktır dedi. Ama sizin söylediklerinizi anladım uygulayacağım.
Tabii tabii zaten ben çıkarıp temizliyorum. Yaparım çok teşekkür ederimBilemiyorum demek ki masaj yapılmasa da çok sıkıntılı bir durum değil, ama bizim doktorumuz da bu masajı mutlaka yapın demişti. Çocuktan çocuğa değişen bir durum da değil çünkü çevremde çok tanıdığımın bebeği aynı doktora yaptırdı hepsine aynı masajı vermiş doktor. Masajın bebeğe bir zararı yok zaten bence yapsanız iyi olur.
Rica ederimTabii tabii zaten ben çıkarıp temizliyorum. Yaparım çok teşekkür ederim
Bak çocuk da uyumadı zaten üzmen beniAcaba kim oynadık da çıkmadı
Biz de çok kusuyoruz. Reflüsü yok, alerjik bir durum da yok. Fizyolojik kusma herhalde. @Hazel9 çok daha iyi anlatır bu konuyu. Cidden travma oldu artık. Emziriyorum, sonra çocuğu oklava yutmuş gibi dimdik tutmaya çalışıyorum kucağımda. Tabii durmuyor. Yatırınca zaten hemen ayaklarını kendine çekip ağzına götürüyor, mide iki büklüm olunca yine kusuyor. Bazen emerken uyuyor, 45 dk sonra uyanıp peynir kesiği gibi kusuyor. Saçma sapan kusuyor işte
o konu bama ağır gelir açma skylerHem kendinin hem benim temiz kıyafetim kalmadı yasaat başı üst değiştiriyoruz
Eşimde diyorki artık düz yatıralım alışsın bu şartlar altında ne düz yatması bu erkeklerin durup dururken ortaya bir laf atmaları yok mu
Mekik çekme pozisyonundayız hep. Sadece gece beslenmeleri düzgün kusmadan gidiyorEvet evet çok hareketlendiler, kendilerini kusturacak her şeyi yapıyorlar. Oturmak için kendini yerden kaldırıyor, karnını kasıyor böyle yavrum fitness yapar gibiTabii aynen o anda gelen ses bööehh Bir de elleri 4 parmak şeklinde ağzında hep. O da kusturuyor onu. Geçen doktorun yanında kustu. Lavaboyu kullanabilir miyim dedim, son derece sakin adımlarla gittim lavaboda saçlarımı yıkadım çünkü kusmuklu kusmuklu devam etmek istemedim konuşmaya
Öfff sinirim bozuldu ya hepsi mi aynı olurMekik çekme pozisyonundayız hep. Sadece gece beslenmeleri düzgün kusmadan gidiyoraz önce yine yaşandı kusma seansı
Gece emzirmeleri bunun için varEmzirmek için yanıma alıyorum komple üst değiştiriyoruz her gün nevresim yıkıyorum çarşaf ütülemekten belime ağrılar girdi artık
Değil miGece emzirmeleri bunun için var
Bizim fışkırma değil bir anda böeh diye bırakıyor ve mutlu olmaya devam ediyorBen de her şeyi alerjiye bağlıyorum ama fışkırır gibi bir kusma da alerji olabilir bizde çok kusma vardı mesela
Sıvamalı şov yapmayınca üzülürüz zannediyorlarGecemiz en son kaka şovla taçlandıSırtına kadar, yarınlar yokmuşçasına Sabah ola hayrola
Oglumda ben de kullanirdim cok memnundum. Premium uyelik mi aldiniz? Bu sefer oyle anladim ustune dusmedim ben de.
Plus üyelikle kullaniyorum ben premiuma geçmedim bu yeterli oldu.Oglumda ben de kullanirdim cok memnundum. Premium uyelik mi aldiniz? Bu sefer oyle anladim ustune dusmedim ben de.
Geçmiş olsun evet bazı doktorlar önemsemiyor benim ilk gittiğim alerji doktoruda kendi avucunun dolusu kan görmeden alerji demem dediBizde de mukuslu kanlı kaka var. Burda gittiğimiz çocuk doktoru çok önemsemedi. Ne bir diyet ne bir tavsiye verdi. Ankara’da daha önceleri oğlumu götürdüğüm bir doktorumuz vardı. Ona yazdım oda bana önce süt ve süt ürünleri diyeti yapmamı söyledi. Her hafta kaka fotosu atıp değerlendirme yapıyoruz. Bu arada paketli gıda bende yemiyorum. İçinde süt türevi olabilir diye..
Bizim kaka 3 gündür düzelmeye başladıSizde de mi kanlı kaka varNe yaptınız acaba süreç nasıl ilerledi? birde rota aşısı oldunuz mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?