2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    201
Anladım şimdi :) bizim doktorumuz kilodan böyle yaşına doğru çıkacaktır dedi. Ama sizin söylediklerinizi anladım uygulayacağım.
Bilemiyorum demek ki masaj yapılmasa da çok sıkıntılı bir durum değil, ama bizim doktorumuz da bu masajı mutlaka yapın demişti. Çocuktan çocuğa değişen bir durum da değil çünkü çevremde çok tanıdığımın bebeği aynı doktora yaptırdı hepsine aynı masajı vermiş doktor. Masajın bebeğe bir zararı yok zaten bence yapsanız iyi olur.

Tabii tabii zaten ben çıkarıp temizliyorum. Yaparım çok teşekkür ederim

Gecemiz en son kaka şovla taçlandı Sırtına kadar, yarınlar yokmuşçasına Sabah ola hayrola

Uyanış;05.50
Uyku saatlerini gözden geçirmeliyim sanırım kaç gündğr böyle

Emzirmek için yanıma alıyorum komple üst değiştiriyoruz her gün nevresim yıkıyorum çarşaf ütülemekten belime ağrılar girdi artık

o konu bama ağır gelir açma skyler

Mekik çekme pozisyonundayız hep. Sadece gece beslenmeleri düzgün kusmadan gidiyor az önce yine yaşandı kusma seansı 🫩🫩

Ben de her şeyi alerjiye bağlıyorum ama fışkırır gibi bir kusma da alerji olabilir bizde çok kusma vardı mesela

Ben de her şeyi alerjiye bağlıyorum ama fışkırır gibi bir kusma da alerji olabilir bizde çok kusma vardı mesela
Bizim fışkırma değil bir anda böeh diye bırakıyor ve mutlu olmaya devam ediyor artık öğrendi sanki kendi üstüne pek gelmiyor hepsi benim üstüme

Kızlar uyku eğitimi veren oldu mu aranızda ben istemiyor gibiydim ama artık böyle olmayacak gibi

Geçmiş olsun evet bazı doktorlar önemsemiyor benim ilk gittiğim alerji doktoruda kendi avucunun dolusu kan görmeden alerji demem dedi ama bence çok yanlış çünkü çocuk çok huzursuz ve sürekli ishal olması vitamin kaybına sebep olur diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…