- 29 Haziran 2022
- 4.375
- 2.485
- 83
- 32
Selam . Bizde de sargı yoktu. Bardakta kullanmadık. 1 krem kullandık günde 2 kez dedi doktorumuz. O da 5 günde bitti bir daha onu da kullanmadık . Sünnet esnasında tanımadıpı insanları etrsfında görünce korkup çok ağladı. Ama odaya çıktıktan sonra bi daha ağlamadı . İlk idrarında da ağlamado. Eve geldiğimizde gülüp oynuyordu . Bizim için biraz zordu pipisinin şişik kırmızı olması biraz üzdü beni ama bebeğimde herhangi bir huzursuzluk olmadı. Bende sık sık bezini değiştiedim kaka yaparsa anında değiştirdim bezini pipisine değmesin diye . Ağrısı olursa carpol önermişti doktorumuz gerek kalmadı . 3 günde şişliği ve kızarıklığı hafifledi . Ama tamamen iyileşmesi bizde maalesef çok uzun sürdü ben çok ufak bir şey sanıyordum sünnet işini ama öyle olmadı . Şusn 6 hafta oldu tamamen iyileşti diyemeyecem şekli hala tam oturmadı . Ama bize ya da bebişe bir külfeti yok şuan normal hayatımızdayız . İlk 1 hafta sadece pipisinden tutmamaya özen gösterdik çok dikkatli davrandık. Sonrasında normal rutine döndül.Bizde sargı yok ki
Hastanede cikardi sargıyı
Bardak koyuyoruz şuan
Iki tane krem verdi karistirarak sürün diye bu akşam sürdüm (günde 3 kez dedi yarın devam edicem)
Çarşamba banyo yapsın dedi perşembe getirin dedi
Ya varya ne zormuş inş yarına toparlanır![]()
Merak etmeyin bi kaç güne görüntüsü düzelecek ve gözünüzde alışacsk. Geçmiş olsun