2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    205

Bizim doktor ısrarla 6. Ayda mama sandalyesine oturacak dedi. Şu an dimdik tutmadan kucağımızda vs oturtabilirsiniz diyor. Bebek dünden razı oturmaya da doktor böyle diyince zorlamıyorum

İkisi de doktor ikisi de farklı görüşte
Bu akşam eski fotolara baktım ilk oğlumu 6.aya yakın mama sandalyesine koymuşum
Yavaş yavaş alistiririm

Benimki de çok kaba ama çocuk acisindan çok rahat
Arabaya koy kaldır çok zorlanıyorum
Arkadasimda Chicco Goody plus var tek tuşla kapatıyor yıllardır da kullanıyor çok memnun ondan bakıcam şimdi kasım indirimlerindeyken

Kızlar C creamole123 ben travel sistem büyük bebek arabalarından almadım hep dedim küçük kolay açılıp kapanan bişey alacam diye kraftin kabin boy pusetli bi arabasını aldık inanılmaz rahat basıyorum açılıyor basıyorum kapanıyor falan siz öyle pusetli teferruatlu seyelre bakmayın ama Kraft da çok güzel kabin boy bebek arabaları var bence Kasım indirimleri devam ederken alınabilir, ben cidden çok rahat ediyorum, Kraft bu konuda iyi ben oto koltuğunuda Kraft aldım

Bende Mamas papas urbo ve McLaren baston var. İkisinden de memnunum. Bence hemen kullanmayacak bile olsanız ilerisi için baston alabilirsiniz, çünkü büyüdükçe çocuklar için baston araba daha kolay oluyor. 2. El güzel iyi bir marka temiz olarak bakabilirsiniz. Ben ilk çocuğumda 2. El olarak almıştım ikisini de, hala kullanıyorum çok dayanıklılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…