Çok üzüldüm. Ama kısa sürede geçer inşaallah endişe etmeyin. Evet ıslak mendil zaten kötü, ama pamuk bile tahriş ediyor bazen. Ben hiçbir şey kullanmıyorum, sadece kaka yaptığında yıkıyorum o kadar. Eğer pişiği uzun süre geçmezse Madecassol merhem öneririm. Önceki bebeğimde kanamalı denecek kadar feci pişik olmuştu bu ilacı kullandım hep 1 haftada geçti tamamen.Ay şok oldum ya tertemizdi bebeğimin poposunda hiçbir şey yoktu
Resmen kremden sonra oldu.
Allah beni kahretmesin durduk yere çocuğu pişik ettim hem de öyle böyle değil pütürlü oldu
Yarın pamukla da silmem sadece yıkarım
Ya bebeğim bebek arabasında durmuyor . Korkudan markete bile çıkamıyorum. Hem bebeği hem de arabayı taşımak zorunda kalıyorum sonrasında. Çok zorlanıyorum.Artik buyuduker bu aylarda kanguru kullanisli olur mu emin degilim
Şimdi nasıl?Bizimde günde 1-2 kere kaka yapıyor. Dün kontrole gittik ama hiç aklıma gelmedi neyse bir problem yoktur diye umuyorum
Menenjit aşıları olduk ve fena durumdayız 24 saat meme ağzında olacak sanırımilk dozda hiç yan etki olmamıştı tedbiren ağrısı vardır diye calpol vermiştim ama bu doz baya etkiledi
Bugün başladık nihayetDaha becwremwdi elinde yemeyi elinden kayıyor ağzına götürene kadar , götürse de ısıramıyo yalıyor falanne yaptın cnm başladın mı tadımlara
Bu sabah daha iyi uyandık 2 günü yaşanmamış sayıyorumŞimdi nasıl?Biz Bexsero ikinci dozu bir gün ateşle atlattık. Nimenrix ikinci doz yarın
Bebek arabasında nasıl duruyor benimki pusette durmuyordu yatış pozisyonunda diye sonra normal bebek arabasına geçtik orada dik oturuyor diye duruyor bizde öyleydik başta arabayı boş sürüyordukYa bebeğim bebek arabasında durmuyor . Korkudan markete bile çıkamıyorum. Hem bebeği hem de arabayı taşımak zorunda kalıyorum sonrasında. Çok zorlanıyorum.
Unutmak istediğimiz günler, gecelerBu sabah daha iyi uyandık 2 günü yaşanmamış sayıyorumneyseki bir yaşına kadar bir daha yok bexsero kabusu
Çok üzüldüm. Ama kısa sürede geçer inşaallah endişe etmeyin. Evet ıslak mendil zaten kötü, ama pamuk bile tahriş ediyor bazen. Ben hiçbir şey kullanmıyorum, sadece kaka yaptığında yıkıyorum o kadar. Eğer pişiği uzun süre geçmezse Madecassol merhem öneririm. Önceki bebeğimde kanamalı denecek kadar feci pişik olmuştu bu ilacı kullandım hep 1 haftada geçti tamamen.
Biz bir aydir patates, havuc, yogurt ve kabak yiyoruz. Kakanin hem rengi hem kokusu degisiyor malesefHemen bir dipnot: Azıcık havuçla bile kakanın kokusu değişti
Yine mi ceza aldın kaçırmışım ben oraları :)Selam kızlar , herkes iyidir umarım?
Benim cezam bir tıııııık uzun sürdü ama her şey gibi o da bitti
En son burda 4. Ay atağı hakkında söyleniyordum, şimdi 6. Ay atağına geçiş yapacağım
Evet biz menenjite rota 2.dozdan 1 hafta sonra başladık ama ikisi de 5.ayda oldu yani, normalde birlikte de yapılıyorEvet menenjitin 1. Dozlarıyla rota 2. Doz aynı anda yapıldı 5 Ayda. Sizin de mi öyle oldu?
Çok şükür bizde de ciddi ateş olmadı. Biraz mızmızdı ama her zaman öyle benim bebeğimO şekilde şartlamayın kendinizi. Yan etki olmayabilir belki. Ya da hafif atlatırsınız. Bizim aşıdan 6 saat kadar sonra çok az ateşi artmaya başladı ama 37,5 u geçmedi, doktor 38den önce vermeyin dedi diye ateş düşürücü vermedim. Gece ateşi daha fazla artmasın diye tek kat giydirdim. Gece uyandığı zamanlarda uykuya geri dönmesi zor oldu biraz ama karnını doyurduktan sonra beyaz gürültü ve ayakta sallamayla iyi atlattık. Sabahına çok neşeli uyandı. Hiçbir şeyi kalmamıştı. İnşaallah sizin de zorlu geçmez.
Kremi internetten mi almıştınız? Acaba bozuk/sahte miydi?Çok teşekkür ederim hamaten surup yatirmistim gecirmemis
Yıkadım az önce tertemiz kurutmuş orayı o pütürler kupkuru olmus ins soyulmaz
Bu nasıl pisik kremi ya
Dediğiniz kreme bakayım
Kremi internetten mi almıştınız? Acaba bozuk/sahte miydi?
Benim gözlerim sizi aradı vallaSelam kızlar , herkes iyidir umarım?
Benim cezam bir tıııııık uzun sürdü ama her şey gibi o da bitti
En son burda 4. Ay atağı hakkında söyleniyordum, şimdi 6. Ay atağına geçiş yapacağım
Benim oğlan sürekli yapıyor o hareketiKızlar bebeğim iki gündür sürekli olmuyor ama uykuya geçerken yani mesela çok sıkışmış uykuya emiyor gözleri kapandığında elleri istemsiz titriyor normal midir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?