Bende aynı durumdayım. Su içmek çok zor. Açık çay içiyorum. Zencefilli gazoz içiyorum arada, soğuk soğuk hararetimi alıyor. Sağlıklı olmadığını biliyorum ama artık kar zarar hesabı sıvı girsin vücuduma diye. İçeriği nispeten diğerlerine göre daha iyi. Arada serum taktırıyorum zaten ilaçlı, kusma sayım çok arttığında. Çünkü ilaçlarımı da tutamıyorum içimde.Bende hiç ilaçlı ya da ilaçsız olmadı sık idrara çıkma ama su içemiyorum sıvı alamıyorum çok belki o yüzden de olabilirr
Merhaba çok geçmiş olsun. Bu şekilde hamilelik geçiren tanıdıklarım vardı. Genelde tuzlu çubuk kraker yiyip suyu yudum yudum ara vererek içiyorlardı. 12-14 hafta arası da geçiyor genellikle bu durum. Çok zor. Alla sabır versinSelam arkadaşlar. Bugün itibariyle 10.hafta bitmiş oldu. 2 haftadır hastanedeyim serumlarla ayakta duruyorum. Bulantı ve kusma çok aşırı oldu. Ne yesem ne içsem çıkarıyorum. 2 yudum su içemez oldum. İlginç ki kimsenin durumu kimseyi de tutmuyor. Bu hafta azalır mi acaba bilmiyorum. Dua ederseniz sevinirim.
Gazoz yerine soda içebilirsiniz. Çok faydalı bebeğim kemik gelişimi içinde. Ben doğuma kadar içmiştim. Ebemiz şok geçirmişti kızımın başını tutuyordu ve çok güçlüydü kemikleri. İçerisine limon falan sıkarsanız bulantınızı azaltır belkiBende aynı durumdayım. Su içmek çok zor. Açık çay içiyorum. Zencefilli gazoz içiyorum arada, soğuk soğuk hararetimi alıyor. Sağlıklı olmadığını biliyorum ama artık kar zarar hesabı sıvı girsin vücuduma diye. İçeriği nispeten diğerlerine göre daha iyi. Arada serum taktırıyorum zaten ilaçlı, kusma sayım çok arttığında. Çünkü ilaçlarımı da tutamıyorum içimde.
Bende var o sabah 5:30 ya da 6:30 bir uyanıyorum cin gibiyim akşam 9da da yatsam 12de de yatsam aynı . Gündüzde uyuyamıyorum hiç zaten sadece dinleniyorum.Kızlar sizde de oluyor mu ben gecenin bir yarısı uyanıyorum ve geri asla uyuyamıyorum. 4-5 saat uyku yetmiş gibi gözlerim full açık kalıyorum. Gündüz çok uykum gelmesine rağmen uyumuyorum gece uyuyayım diye birde çocuk olduğu için. Normal zamanımda günde en az 8 saat uyuyan ben, hamileliğimde uyku sorunu yaşıyorum şaka gibi. Ya vitaminlerin etkisi ya da raporluyum evde yatıyorum tüm gün yorulmuyorum diye.
O saatlere yine razıyım zaten 6 da kalkıyorum çocuğu okula yollamak için. Gece 2,5- 3 gibi falan uyanıyorum, sanırım uykusuzluğa hazırlık yapıyor vücutBende var o sabah 5:30 ya da 6:30 bir uyanıyorum cin gibiyim akşam 9da da yatsam 12de de yatsam aynı . Gündüzde uyuyamıyorum hiç zaten sadece dinleniyorum.
Bende oglene kadar yatardim ama artik gece 3 yatsamda 7 gibi uyaniyorum wc gidip zor uyuyorum 1 2 saat daha, gece boyu hep uyur uyanik haldeyimKızlar sizde de oluyor mu ben gecenin bir yarısı uyanıyorum ve geri asla uyuyamıyorum. 4-5 saat uyku yetmiş gibi gözlerim full açık kalıyorum. Gündüz çok uykum gelmesine rağmen uyumuyorum gece uyuyayım diye birde çocuk olduğu için. Normal zamanımda günde en az 8 saat uyuyan ben, hamileliğimde uyku sorunu yaşıyorum şaka gibi. Ya vitaminlerin etkisi ya da raporluyum evde yatıyorum tüm gün yorulmuyorum diye.
Ne çok aynı şeyleri yaşayan varmış sosyal medyada herkesin hamileliği mükemmel gözüküyor özeniyordum ama değil demekkiBende aynı durumdayım. Su içmek çok zor. Açık çay içiyorum. Zencefilli gazoz içiyorum arada, soğuk soğuk hararetimi alıyor. Sağlıklı olmadığını biliyorum ama artık kar zarar hesabı sıvı girsin vücuduma diye. İçeriği nispeten diğerlerine göre daha iyi. Arada serum taktırıyorum zaten ilaçlı, kusma sayım çok arttığında. Çünkü ilaçlarımı da tutamıyorum içimde.
Ben de aynı durumdayım. Gece çok geç yatsam bile sabah erkenden uyanıyorum ve bir daha uyuyamıyorum. Hamile olmadan önce en az 8 saat kesintisiz uyurdum. Normalde de gebeliklerde çok sık uyku durumu olurmuş. Ya ben o levela henüz gelmedim yada gerçekten kişiye göre değişiyorKızlar sizde de oluyor mu ben gecenin bir yarısı uyanıyorum ve geri asla uyuyamıyorum. 4-5 saat uyku yetmiş gibi gözlerim full açık kalıyorum. Gündüz çok uykum gelmesine rağmen uyumuyorum gece uyuyayım diye birde çocuk olduğu için. Normal zamanımda günde en az 8 saat uyuyan ben, hamileliğimde uyku sorunu yaşıyorum şaka gibi. Ya vitaminlerin etkisi ya da raporluyum evde yatıyorum tüm gün yorulmuyorum diye.
Merhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 15-06-2025
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
ANNE ADI YAŞ KAÇINCI ÇOCUK SAT KESE KALP ATIŞI TAHMİNİ CİNSİYET CİNSİYET TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ BEBEĞİN İSMİ
Ben kıza benzettimMerhaba kızlar daha çok küçük ama cinsiyet tahmini yapabilir misinizEki Görüntüle 3506859
Benim gönlümden de öyle geçiyor teşekkür ederimBen kıza benzettim
oyumu kızdan yana kullanıyorumMerhaba kızlar daha çok küçük ama cinsiyet tahmini yapabilir misinizEki Görüntüle 3506859
Ben de bazen öyle uyanıp asla geri uyuyamıyorum. Zaten birikmiş bir uykusuzluğum da var ilk çocuğumdan dolayı. Epey yorgun hissediyorumKızlar sizde de oluyor mu ben gecenin bir yarısı uyanıyorum ve geri asla uyuyamıyorum. 4-5 saat uyku yetmiş gibi gözlerim full açık kalıyorum. Gündüz çok uykum gelmesine rağmen uyumuyorum gece uyuyayım diye birde çocuk olduğu için. Normal zamanımda günde en az 8 saat uyuyan ben, hamileliğimde uyku sorunu yaşıyorum şaka gibi. Ya vitaminlerin etkisi ya da raporluyum evde yatıyorum tüm gün yorulmuyorum diye.
Benim etrafımda da yok benim gibi olan. Anlatıyorum kimse inanmıyordu. En yakın arkadaşım bile abarttığımı düşünüyordu. Bende kustum ne var diyordu. Normal bi kusma değil ki. Etrafımdaki gebeler sabah kusuyor sonra mis gibi yemeğini yiyip suyunu içip makyajını yapıp geziyor. Ben sabun kokusundan iğrendiğim için elimi yıkayamıylrum, banyoyu geciktiriyorum ki kendi kokuma tahammül edemeyinceye kadar. Evde oda değiştirince bile midem bulanıyor, öğürüyorum, hepsinin kokusu farklı. Bunu yaşamayan anlamıyor ama malesef. Ben ilk gebeliğimde çok zorlandım psikolojim bozuldu resmen. O zamanlar desteğim de yoktu. Eşimin de elinden gelmez pek. 9 yıl sonra cesaret edebildim ikinciye. Başıma gelecekleri bildiğim için. Ama bu sefer başıma gelecekleri bildiğimden ve kaynanamla oturduğumdan (sağolsun yemeği onun evinde yiyoruz hep çok destek oluyor) birde rapor aldım evdeyim ilkinde yaptığım salaklığı yapmadım, o halde gitmedim. Nispeten daha rahatım. Kendimi teselli ediyorum, güzel bir şey için ve geçici diye. Hasta insanları düşünüyorum kemoterapi alanları hemde genç yaşta. Dilerim bu süreci sağlıkla atlatırız ve biran önce geçerNe çok aynı şeyleri yaşayan varmış sosyal medyada herkesin hamileliği mükemmel gözüküyor özeniyordum ama değil demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?