2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    194
Ya ben de senelerdir gayet ideal kilomdaydım. Bi anda kilo aldım tam bu kiloları vermenin vakti derken hamile kaldım haha. Bende 5 kilo aldım 73 filan olmuşum. Ama beni korkutam artık iştahımı tutamıyorum
Gebe okulundaki hemşire de sık ve az ye dedi artık bebislere gittiği için yemeyeyim de diyemeyiz bişey olmaz doğumdan sonra sıkı bı diyet yapar kurtuluruz yürüyüşte tembellik yapıyordum onceden ama mecbur bebişin hava alması gerekiyor diye gazlayip yürüyüşle destekleriz gider kilolar

Kizalr merhaba oruç konusunda doktorlarımız sizler ne düşünüyorsunuz ben çok acikiyorm iştah tavan yapabilir miyim çocuğa zararı olurmu aceba diyorm

Acikmazsan da yoğurt meyve gibi ara öğünler yapmalısın muhakkak bebeğin beslenmesi gerekiyor kilo almamak için yemeyeyim derken bebiş beslenemeyecek zaten asıl kilo 7.ayda geliyormuş az ve sık yemeye dikkat et şuan bide şuan ne yersek ek gıdada çocuk reddetmez yemeyip eksik bıraktığımız şeyi yemez diye ben herşeyden yiyorum valla sonra nazlarini çekemem

Ay aynisini bikac gun once ben yasadim ben de 72yle kaldim 78 olmusum 6 kg almisim gecen bi komsum zayiflama artik yeter dedi, montumun onunu acip gobegimi gosterdim abla dedim ne zayiflamasi suratim oldu yuvarlak gobegim legen gibi, aaa hic gostermiyosun montunu acmasan fark etmemistim diyo ama montla da yarim dunyayim resmen sen beni guzel gormek istiyosun ondan dedim. Bi de gecen aksam karnim acikti, bugun cok bi sey yemedim ondan aciktim herhalde diye esime yediklerimi saymaya basladim baslamaz olaydim farkinda olmadan dolabi mideme gommusum protein agirlikli beslensek karnimiz da doyacak bu kadar yeme atagi yasamicaz ama hala tavuk balik kiyma vs kotu kokuyo bana

Bende de hiç şuana kadar tiksinme felan olmadı yiyorum her şeyi

Sık yiyorum ama az yeme kısmınds başarılı değilim ahah. Ben her gün yürüyorum yarım saat 40 dk ortalama 6-7 bin adım atıyorum. Ama işte belim ağrıyor çok yürüyünce de. Yapacsk bişey yok olduğu kadar haha

Kizalr merhaba oruç konusunda doktorlarımız sizler ne düşünüyorsunuz ben çok acikiyorm iştah tavan yapabilir miyim çocuğa zararı olurmu aceba diyorm
Siz bilirsiniz ama bence yapmayın. Tam gelişme döneminde besinini kesmeyin. Kaldı ki gün içinde bazen 3-4 saatlik açlığa tansiyonumuz kan şekerimiz düşüyor çok zorlar sizi. Hem ben hamile kadınlara düşmüyor diye biliyorum

Ya ben vejetaryenim bi de yumurtada yiyemiyorum tiksiniyorum homidi gırtlak karbonhidrat hahah

Kime le knussam ben tuttum falan diyor Allah yardım ediyor alışıyorsun falan diyen mi dersin insan kendini suçlu hissediyo

Pişerkenki kokularından bende çok yiyemiyorum ama yemem gerektiği için çift maskeyle piknik tüpünü balkona alıp pişiriyorum eksikliği olmasın diye ama pratik olsun diye dolabı gömmek daha mantıklı geliyor ne yapalım yuvarlanarak gideriz doğuma artık

Düşük tehlikem olduğu için hep yattım ben günde 1 saat eşle el ele yürüyün demişti hemşire ama hergun bu merdivenleri inersem şimdi doğururum
Onun için evde yapabildiğim kadar aktif olmaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…