- 28 Eylül 2024
- 114
- 57
- 13
- 30
Yani ama bu sizle ilgili birşey değil ki burda bebek de var yani etkilenen. Suçluluk duymayın siz hamilesiniz. Ben az önce yürüyüşe gittim geldim gerçekten yemek saati gelsin diye bekliyorum biraz geç yersem elim syağım titriyor. Kendinize hiç eziyet etmeyin başkalarının deneyimi bizi ilgilendirmez. Suçluluk duyacak hiiiç bişey yok.Kime le knussam ben tuttum falan diyor Allah yardım ediyor alışıyorsun falan diyen mi dersin insan kendini suçlu hissediyo
Ya böyle leslie filan var ya öyle bişi yapabilirsiniz. Ben hamile yogası da yapmak istiyorum ama belimde fıtık olduğu için korkuyorum evde tek başıma yapmaya.Düşük tehlikem olduğu için hep yattım ben günde 1 saat eşle el ele yürüyün demişti hemşire ama hergun bu merdivenleri inersem şimdi doğururum
Onun için evde yapabildiğim kadar aktif olmaya çalışıyorum
Kime le knussam ben tuttum falan diyor Allah yardım ediyor alışıyorsun falan diyen mi dersin insan kendini suçlu hissediyo
Bı gün dene istersen ama benim kazalarda vardı kaldılar hemen bulantı baş dönmesi yaptı açlık herkesin bünyesi aynı değil çevremdeki kimsede tutmadı çünkü tam bebeğin beslenecegi büyüyeceği aylar hamile kadına da sonradan tutma şartıyla düşmüyor diye biliyorum insanların abartilari ve sanki büyük bişey başarmışlar gibi anlatmalarını ben hiç hoş bulmuyorum orucu tuttun tamam farz olan bişey sevap ama hamileye kolaylık tanınırken kendine ve bebeğe eziyet etmekte günah bunu da düşünmek gerekKime le knussam ben tuttum falan diyor Allah yardım ediyor alışıyorsun falan diyen mi dersin insan kendini suçlu hissediyo
Benimde fıtığım var zorlamayacak şekilde biseyler yaparım artık en olmadık kegel egzersizlerine başlarım kaslar doğuma hazırlanmış olur sancilardan çok etkilenmem belkiYa böyle leslie filan var ya öyle bişi yapabilirsiniz. Ben hamile yogası da yapmak istiyorum ama belimde fıtık olduğu için korkuyorum evde tek başıma yapmaya.
Youtubeda biraz bel fıtığını etkilemeyecek hem rahim kaslarına iyi gelen bi kaç yoga akışı bakcam bugün bulursam paylaşırım sizinle deBenimde fıtığım var zorlamayacak şekilde biseyler yaparım artık en olmadık kegel egzersizlerine başlarım kaslar doğuma hazırlanmış olur sancilardan çok etkilenmem belki
Tutarsınız tutmasına dayanırsınız da ama bebek etkilenebilir diye düşünüyorum. Çok uzun saatler aç kalıp bir anda yemek yiceksiniz. Bebek beslenmesi açısından bence sağlıklı değil ama sorarsınız doktorunuzaKime le knussam ben tuttum falan diyor Allah yardım ediyor alışıyorsun falan diyen mi dersin insan kendini suçlu hissediyo
Olabilir belki de öyledirYaa ben hiç bilmiyorum belki doğumdan sonra hastanede kalma sürecinden bahsediyorlardır .
Kendine göre ayarlarsın onu canım bende mesela denemek istiyorum kötü olursam tutmam tabiki ama sürecim normal ilerliyorsa tutarken sorun yaşamıyorsam tutarım ama bu tamamen senin karar verebilceğin bir şey. Kaynaklarda da bize bırakılmış bir şey , hatta okursan tutamamaları halinde de demiyor korkmaları halinde diyorKime le knussam ben tuttum falan diyor Allah yardım ediyor alışıyorsun falan diyen mi dersin insan kendini suçlu hissediyo
Evet palmiye hastahanesi ertan aydın a siz
Benim henüz takipli doktorum yok hep farklu gittimEvet palmiye hastahanesi ertan aydın a siz
E nabizdan değilde mhrsden oluşturuluyor istediğin polikliniği doktoru falan giriyorsun bulunamadı diyince talep oluştur diyor öyle oluşturuyorsunKızlar e nabızdan randevu talebi nasıl oluşturuluyor
Genelde doktorlar tutmayın diyor, ve dinimizde de yolcuların ve hastaların oruç tutmamalarına izin verilmiştir. Hasta kategorisinin içine hamile ve emziren kadınlar da dahil edilir. Tabii ki sonra oruçların kazalarını hesap edip aynı miktarda istediğimiz vakitte tutmak şartıyla Allah kabul eder. Hiç içinizde bir eksiklik kalmasın. Bu Allah tarafından bize verilmiş bir pozitif ayrımcılık, bir nimet. O şekilde bakın. Bebeğimiz ek gıda dönemine geçtiğinde emzirmeyi de kısmen azaltmış olacağımız için günlerin de kısa olduğu günlerde sonradan kazalarımızı tutacağız inşaallah.Kime le knussam ben tuttum falan diyor Allah yardım ediyor alışıyorsun falan diyen mi dersin insan kendini suçlu hissediyo
istediğiniz mesajları direkt konuda paylaşabilirsiniz:) başka mesajlara yanıt vermek isterseniz mesajın altındaki alıntıla seçeneğinden yanıt verebilirsiniz.Kızlar merhaba, bende gruba katılmak istiyorum. Ama lütfen bana açıklar mısınız ? Çok karışık göründü gözüme
Çok karışık çözmeye çalışıyorum:) uygulama olarak var mı bu site ? Ya da whatsap grubu falan ?istediğiniz mesajları direkt konuda paylaşabilirsiniz:) başka mesajlara yanıt vermek isterseniz mesajın altındaki alıntıla seçeneğinden yanıt verebilirsiniz.
llk sayfada bilgilerimiz yazılı. Paylaşmak isterseniz konunun ilk başındaki arkadaşı etiketleyerek (@üyeismi yazarak) paylaşabilirsiniz. Hayırlı olsun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?