2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    194
Bende 2-3 haftadır var ağrı magnezyumda iyi gelmedi kasılma değilde oturup kalkarken eğilirken vs olan ağrıdan
Kendini yorma bence mümkün olduğunca dinlenmeye çalış şu dönemde bebek hızlı büyüyor rahim genişlemesi ağrısıda olabilir doktora danışmakta fayda var

Çok karışık çözmeye çalışıyorum:) uygulama olarak var mı bu site ? Ya da whatsap grubu falan ?
Uygulaması yok eğer ana ekrana eklerseniz bildirimler geliyor. Whatsap grubuda yok. Aklımıza ne geliyorsa yazıyoruz sorularımızı paylaşıyoruz

Evet ben de magnezyum kullanıyorum kramplarım geçti sadece yarın sorup burdan da yazarım normal miymis değilmiymis

Çok karışık çözmeye çalışıyorum:) uygulama olarak var mı bu site ? Ya da whatsap grubu falan ?
Uygulaması var web sayfasından kadınlar kulübüne girip üç noktadan ana ekrana ekle yazısına bas inmiş oluyor vatsap grubu yok bende açınca afaladim ama sonra çözünce kurdu oldum buranın

Uygulaması var web sayfasından kadınlar kulübüne girip üç noktadan ana ekrana ekle yazısına bas inmiş oluyor vatsap grubu yok bende açınca afaladim ama sonra çözünce kurdu oldum buranın
Yani telefona indirebileceğimiz bi uygulama var m? Kadınlar klübü diye aratıyorum çıkmıyor

Yani telefona indirebileceğimiz bi uygulama var m? Kadınlar klübü diye aratıyorum çıkmıyor
Kadınlar kulübü olarak googlede arat en üstte çıkacak gir sonrada 3 noktada ana ekrana ekle yazıyor oraya basıp indirebilirsin canım evet uygulama olarak var ama play Store'dan değil Google yada Chrome den indiriliyor

Kizlar benimki 19+5 olacak detaylı erken mi acaba biraz geç tarihe mi alsam
Ben dun gittim sata gore 19+2, boya gore 19+5 demislerdi. Her seyini gordu ama beyinde bi bolumu olcemedi, erken hafta gelmissiniz biraz alani gorebiliyorum ama bebek henuz kucuk oldugu icin olcemiyorum dedi 1 ay sonra tekrar cagirdi. Baska arkadaslarin da beyinle ilgili sorun olmamis ama kalple ilgili detaylari cok net goremedikleri olmus, oyle bi durum olunca yeniden cagiriyolar canim.

Deneyimli anneler benim bebek geceleri hep aynı saatte hareket ediyor doğunca da o saatte uyanık olmaz demi Dinlenme esnasında olmuyor yani o saat geldiyse ayakta da olsam vuruyor.

Benim de 10 sene geçti canım üstünden. Bir de her hamilelik aynı olmuyor. Bence yorgunlukla alakalıdır diye düşünüyorum. Bir daha inmez canım. Yarın güzel haberlerini bekliyoruz inşallah.

Deneyimli anneler benim bebek geceleri hep aynı saatte hareket ediyor doğunca da o saatte uyanık olmaz demi Dinlenme esnasında olmuyor yani o saat geldiyse ayakta da olsam vuruyor.
Korkutmak gibi olmasın da benim ilk kızım hep gece hareket ederdi doğduktan sonra da hep gececi oldu geç yattı geç kalktı ama insan ona da alışıyor öyle olursa bile geçiyor ki ben onca zorluğa rağmen 9 sene sonra ikinciye niyetlendim bu da ablası gibi gece tekmeleyip duruyor bakalım bizleri neler bekliyor

Kızlar bilen var mı şu ayrıntılı ultrason raporundaki CXL ne demek?
Bulamadım Google'dan bilen aydınlatabilir mi

Yaa bakalımm hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…