Bende 2-3 haftadır var ağrı magnezyumda iyi gelmedi kasılma değilde oturup kalkarken eğilirken vs olan ağrıdanKızlar iki gündür yoruldum ondan mıdır alt kısımda acaip baskı hissediyorum yürürken sanki bebek çıkacak sizlerinde öyle mi büyümesiyle mi ilgili acaba ya da yoruldum diye mi yarın ayrıntılıda söylicem ama içime kurt düştü plesanta da yukarı çıkmıştı tekrar inmez herhalde güya tecrübeliyim ben de 9 sene olunca unutmusum her şeyi ya
Uygulaması yok eğer ana ekrana eklerseniz bildirimler geliyor. Whatsap grubuda yok. Aklımıza ne geliyorsa yazıyoruz sorularımızı paylaşıyoruzÇok karışık çözmeye çalışıyorum:) uygulama olarak var mı bu site ? Ya da whatsap grubu falan ?
Evet ben de magnezyum kullanıyorum kramplarım geçti sadece yarın sorup burdan da yazarım normal miymis değilmiymisBende 2-3 haftadır var ağrı magnezyumda iyi gelmedi kasılma değilde oturup kalkarken eğilirken vs olan ağrıdan
Kendini yorma bence mümkün olduğunca dinlenmeye çalış şu dönemde bebek hızlı büyüyor rahim genişlemesi ağrısıda olabilir doktora danışmakta fayda var
Uygulaması var web sayfasından kadınlar kulübüne girip üç noktadan ana ekrana ekle yazısına bas inmiş oluyor vatsap grubu yok bende açınca afaladim ama sonra çözünce kurdu oldum buranınÇok karışık çözmeye çalışıyorum:) uygulama olarak var mı bu site ? Ya da whatsap grubu falan ?
Bende 21+5 oluyorum çok heyecanlıyım güzel haberlerle gelelim inşallah ikimizdeSelamlar kızlar iyi akşamlar ben de yarun detaylıya gircem 21+1 oluyor hayırlısıyla güzel sonuçlar alırız hepimiz inşallah
Yani telefona indirebileceğimiz bi uygulama var m? Kadınlar klübü diye aratıyorum çıkmıyorUygulaması var web sayfasından kadınlar kulübüne girip üç noktadan ana ekrana ekle yazısına bas inmiş oluyor vatsap grubu yok bende açınca afaladim ama sonra çözünce kurdu oldum buranın
Kadınlar kulübü olarak googlede arat en üstte çıkacak gir sonrada 3 noktada ana ekrana ekle yazıyor oraya basıp indirebilirsin canım evet uygulama olarak var ama play Store'dan değil Google yada Chrome den indiriliyorYani telefona indirebileceğimiz bi uygulama var m? Kadınlar klübü diye aratıyorum çıkmıyor
Yani telefona indirebileceğimiz bi uygulama var m? Kadınlar klübü diye aratıyorum çıkmıyor
Ben dun gittim sata gore 19+2, boya gore 19+5 demislerdi. Her seyini gordu ama beyinde bi bolumu olcemedi, erken hafta gelmissiniz biraz alani gorebiliyorum ama bebek henuz kucuk oldugu icin olcemiyorum dedi 1 ay sonra tekrar cagirdi. Baska arkadaslarin da beyinle ilgili sorun olmamis ama kalple ilgili detaylari cok net goremedikleri olmus, oyle bi durum olunca yeniden cagiriyolar canim.Kizlar benimki 19+5 olacak detaylı erken mi acaba biraz geç tarihe mi alsam
Sıkıntı değilse sizin için biraz daha ileriye alın bence ben 22. Haftam için aldım daha net olsun her şey diyeKizlar benimki 19+5 olacak detaylı erken mi acaba biraz geç tarihe mi alsam
Benim de 10 sene geçti canım üstünden. Bir de her hamilelik aynı olmuyor. Bence yorgunlukla alakalıdır diye düşünüyorum. Bir daha inmez canım. Yarın güzel haberlerini bekliyoruz inşallah.Kızlar iki gündür yoruldum ondan mıdır alt kısımda acaip baskı hissediyorum yürürken sanki bebek çıkacak sizlerinde öyle mi büyümesiyle mi ilgili acaba ya da yoruldum diye mi yarın ayrıntılıda söylicem ama içime kurt düştü plesanta da yukarı çıkmıştı tekrar inmez herhalde güya tecrübeliyim ben de 9 sene olunca unutmusum her şeyi ya
Hayırlı haberler alırsınız inşallah. Bekliyoruz.Selamlar kızlar iyi akşamlar ben de yarun detaylıya gircem 21+1 oluyor hayırlısıyla güzel sonuçlar alırız hepimiz inşallah
Bana bir doktor lesin kız bir doktor yüksek ihtimalle erkek dedi anlıyordanız banada yorum yaparmısınızHâlâ beni etiket yapip cinsiyetleri ogrenip soylemenler var aliniyorum anneler
Evet yaşlandıkBenim de 10 sene geçti canım üstünden. Bir de her hamilelik aynı olmuyor. Bence yorgunlukla alakalıdır diye düşünüyorum. Bir daha inmez canım. Yarın güzel haberlerini bekliyoruz inşallah.
Korkutmak gibi olmasın da benim ilk kızım hep gece hareket ederdi doğduktan sonra da hep gececi oldu geç yattı geç kalktı ama insan ona da alışıyor öyle olursa bile geçiyor ki ben onca zorluğa rağmen 9 sene sonra ikinciye niyetlendim bu da ablası gibi gece tekmeleyip duruyor bakalım bizleri neler bekliyorDeneyimli anneler benim bebek geceleri hep aynı saatte hareket ediyor doğunca da o saatte uyanık olmaz demiDinlenme esnasında olmuyor yani o saat geldiyse ayakta da olsam vuruyor.
Yaa bakalımm hayırlısıKorkutmak gibi olmasın da benim ilk kızım hep gece hareket ederdi doğduktan sonra da hep gececi oldu geç yattı geç kalktı ama insan ona da alışıyor öyle olursa bile geçiyor ki ben onca zorluğa rağmen 9 sene sonra ikinciye niyetlendim bu da ablası gibi gece tekmeleyip duruyor bakalım bizleri neler bekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?