2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Aynen ya benimde boğazım çok kuruyor . Ve uyandığımda 10 saat uyumuşum gibi zinde kalkıyorum. Dolayısıyla asla geri uyuyamkyorum. Ama sabaha doğru artık uykum geliyor , o zamanda iş zamanı geliyor
Bende uykusuzluk konusunda aynı şeyi yaşıyorum bebek doğunca uykusuz kalcaksın uyuyabildiğin kadar uyu diyorlar sinir oluyorum uyuyamıyorum çünkü. Dün saat 3 buçukta uyandım ve sanki 7-8 saat uyumuş gibi dinçtim ve geri uyuyamadım sabah 7 de uyudum tabi çalışmadığım için. Ama böyle oluncada düzenim bozuluyor bu seferde gün içinde keyifsiz bitkin hissediyorum planladığım şeyleri yapamıyorum. Bazı doktorlar vucut doğum sonrasına seni hazırlıyor diyor gece sık sık uyanacağımız için ama ne kadar doğrı bilemiyorum.

Hayirli haberler insallah saglikla gecsin sureciniz hem sizin hem bebisiniz icin

Evet bunu birkaç kişi daha önerdi alırsam sanırım bu markayı alırım aynen dediğiniz gibi inşallah gerek kalmaz tabi teşekkür ediyorum

Allah yar ve yardımcın olsun, senin ve bebeğin için her şey en güzel şekilde yolunda gitsin inşaallah önceki bebeğini de 34de kucağına almıştın diye aklımda kalmış, onu nasıl sağlıkla bakıp büyüttüysen bunda da aynısı olacak inşaallah çok tecrübelisin. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin.

ben yaşıyorum bunu, gözümü sıkı sıkı kapatırsam bazen geri uyuyabiliyorum yoksa 2-3 saat sürüyor dalmam

sağsalim bebeğine kavuşman dileğiyle, inşallah her şey sorunsuz tıkırında ilerleyecek.

Hoş geldin sayfa editöre değişmiş dedim nere gitti bu
yok sorun sıkıntı değil mi
Aslinda 1 ay 10 gun kadar kisa süreli girmemisim ama neden almislar
Yok yok canim,foruma girmek hiç aklima gelmedi arayada ramazan bayram vs girince birde bazen burada cok olumsuz konu okuyup etkilendigim için uzak kalmak istemiştim
Sen nasilsin

anladım geri sayım yapıyoruz kavuşmak için şükür sorun yok :)

Çok geçmiş olsun. Şu an ne durumdasınız?

Şu an o bütün iğneler ilaçlar bebeği sağ salim içerde tutmak için inşaallah. Sancıların kontrol altına alınıyordur. Açıklığının olmaması çok iyi. Ciğer geliştirici de olmuşsun zaten, inşaallah durabildiği kadar durur, vaktinde kavuşursun bebeğine. Allah yar ve yardımcın olsun.

Hay Allah üst üste gelmiş... Yine de hastanede olmanız çok önemli. Yatın, dinlenin. Sürecin iyi ilerleyeceğine odaklanın. Allah'ın izniyle emin ellerdesiniz

Kızlar hepinizin mesajlarını okudum tek tek dönemedim . Şuan bekliyor doktorum aç olarak bende bekliyorum. tansiyonum yüksek . sancılarım azaldı fakat adet olacak gibi belimden kasıklarıma agrım var . Bekletebildiği kadar bekletme taraftarı doktor riske atmadan. Bebeğim 1870 grammış. Herkese tesekkr ederim dualarınız için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…