Benim annemde aynı şekilde babaanne nasıl olunur zamanında gördüm sayesinde o yüzden bişe yapmamaları tuhaf geliyorBizim anneler gelinlerine yaptı amaabilerimin eşlerinin annesi yapmadı hicbisey annem kızlarına yaptığı herşeyi onlara da yaptı örgüsünden yataklarına kıyafetine takisina kadar bizim gördüğümüz normal bu olduğu için bize yapilmayinca tuhaf hissediyoruz belki de
Ay gerçekten neden boyleler yaHep aynı şeyleri yaşıyoruz... Benim annem, babam ve erkek kardeşim hepsi ayrı ayrı takılarını hazırlamışlar. Bana ayrı, bebeğe ayrıAldıkları kıyafetleri, oyuncakları, bilimum eşyayı söylemiyorum bile. Kv ve kp de kendi memleketlerinde lohusa takısı, mevlütü gibi adetlerin olmadığını söylüyorlar bir şey beklemeyelim diye Koca Türkiye'de olan adet bir tek sizde yok yani, çok enteresan gerçekten dedim En ufak utanma, gücenme, kırılma olmadı suratlarında. Pes
Ben yaklaşık 2 senedir kullanıyorum canım ben gayet memnunum normal büyük elektrikli supurgem de var sadece büyük temizliklerde kullaniyorum onu elim ayağım oldu benim bı de biraz hor kullandim defalarca kez yere düştü etti maşallah bı şeyi yok :)
Güle güle sağlıkla kullanın inş. İyi yapmışsınız.Aldık biz ebebekden eşim çok heves ettiği için de ben kendim taşımam eşim taşır diye düşünüyordum
Ayyy bu da ayrı bir dertmiş gerçektenAy gerçekten neden boyleler yabenimki de aşırı eskici ucuzcu yeni bı şey alcak diye odu kopar kayınvalidem çok zayıf 48-49 kilo benim hamilelikten önceki kilom 60 zaten ısrarla kendi eski hamilelik kıyafetlerini geceliklerini getirip durdu dalga geçer gibi onun 9 ay hamile hali benim normal halimle eş değer onun yerine desene kızım varsa ihtiyacın olan pijama kıyafet alalım diye ya da dalga geçer gibi kendi eskilerini bari getirme nerde kendisinin görüncemin eskileri var onları getirip duruyo
Ayy işinize karışmak gibi olmasın ama giydirmeyin o bazanın altından getirdiklerini. İstifçi tam!Ay al benden de o kadar ben son çocuğum annemle babam 70 yaşında kayinvalidemler 52 yaşında falan dediğiniz gibi ilk torun çok istediler bı de hep torun torun dediler evlendigimiz günden beri annemlerin 4.torunu olcak hep tam tersi olur diye bekledim ki kayinvalidemlerin durumu benim annemlere göre çok çok daha iyi eve 3 maas giriyo+ kira geliyo kira odemiyolar ev sahibiler bı de eşim aralık ayından beri işsiz ben çalışıyorum sadece ona rağmen tık yok ortada annemler odasını aldı bir sürü kıyafet her gittiğimde elime para sıkıştırmaya çalıştılar bı şey görürsün alırsın diye kayinvalidemlere zorla bı bebek arabasi aldirdik :) bı de 90 li yıllardan kalma tee esime bebek hediyesi getirilen ucuz ucuz takımları bazanin altından çıkarmış getirmiş lekeleri bile var ama sorsan heyecandan deliriyolar bende takmamaya çalışıyorum ama valla çok sinir oluyorum tutamıyorum kendimi bı de hep elalemi konuşurlar evlerine şu kadar maaş giriyo bı şey yapmamışlar etmemişler diye azıcık aynaya bakması lazım insanin bı sormaz mi bı şeye ihtiyaciniz var mı yok mu diye kuru kuruya heyecanlansan ne olur
Tansiyon aletiniz varsa birkaç saatte bir düzenli ölçüm yapın bakalım. Bir ara ben de öyleydim, kalbim ağzımda atıyordu resmen. Ferinject yapıldı, çarpıntılar düzeldi. Tabii akşamları çay içmeyi kesmemin de etkisi olmuştur illa.Kızlar merhaba bir sorum olucak sizde de sabahları çarpıntı halsizlik oluyormu? Benim kulağım sanki su dolmuş gibi çınlıyor ve başım da yanma oluyor. Kan değerlerim bakıldı hemoglobin 104. Kanda protein ve kreatin düşük. Yarın kontrolüm var.
Değildir ya talihsizliktir olsa olsaKızlar acaba cidden adet bu mu?yani yazılanlara göre kimsenin ailesinde erkek tarafı almıyor, hep kız tarafı alıyor. O zaman demek ki bu normal bir durum.
Ben de alerjik cildim yüzünden her şeyi Bioderma kullanıyorum çok da memnunum aslında ama eşim öyle uygun gördü. İyi de araştırır o yüzden karışmadım hiçBahsettiğiniz markaları da görüyorum. Onun dışında Ecowell, Hipp, Incia, Ecolatier, Sebamed'i de kaydetmişim alınabilir diye. Asıl Bioderma'nın ürünlerini severim, gebelikte çatlak yağımı Bioderma kullandım hep. Ama onun da dört ürünlü yenidoğan bakım seti 2500 lira civarında. Bu işin piyasası bu mu? Bilenler yardım etsin
Ben 6 7 ay kullanmak için çok da para vermek istemediğim için merfbaby nin ana kucağını aldım henüz kullanmadık tabi ki ama kullananlar çok memnun çok pahalı markalara gerek olmadığını söylüyorlar umarım benim bebiş de severGünaydın kızlar park yatak aldım. günlük kullanmak için de ana kucağı almak istiyorum gündüz yatırmak yemek yaparken yanımda koymak icin pier Cardin pulume ana kucağı nasıl cokmu dik sanki rahat olur mu kullanan var mı onu yada o tarz ana kucağı
Tansiyonum 10/6 çok fazla yükselip düştüğü yok canım.Tansiyon aletiniz varsa birkaç saatte bir düzenli ölçüm yapın bakalım. Bir ara ben de öyleydim, kalbim ağzımda atıyordu resmen. Ferinject yapıldı, çarpıntılar düzeldi. Tabii akşamları çay içmeyi kesmemin de etkisi olmuştur illa.
Bir faydası olmadığı gibi bir de kendini ağırlatmış... Benimki de öyle. Bayramda geldiler. Hep ben yaptım yemekleri. Eşime sözüm geçiyor, zorlandığım yerde ondan destek aldım. Evi zaten robot süpürüyor. Valla kv kendisinin bir lira katkısının olmadığı özel yapım koltuklarımın üstünde bağdaş kurup oturdu, sabahtan akşama televizyon izledi ve bağıra bağıra konuştuKızlar daha bombası hamile olduğumu duyunca annemler hayırlı olsuna geldi bir hafta kaldı inanın yerimden kalkıp tabak bile kaldırmadım çayımı yemeğimi herşeyimi annem yaptı pazar alışverişimizi getirdiler yoğurduna kadar mayalamış getirmiş allah ondan razı olsun inşallah kızıma onun gibi bir anne olabilirim
Kayınvalidemlerde iki gün geldiler dışardan yemek söyledik hazır pasta aldık vsgenelde eşit davrandım tatillerde vs annemde kaldığım kadar orda da kaldım ama artık içimden gelmez sanmıyorum insan hamilelikte yaşadığını unutmaz dedikleri çok doğru
Ben de aynısını düşünmüyor değilimBen de alerjik cildim yüzünden her şeyi Bioderma kullanıyorum çok da memnunum aslında ama eşim öyle uygun gördü. İyi de araştırır o yüzden karışmadım hiçfiyatları da yüksek bayağı ne bileyim bizi dalinle büyüttüler. bazen biz mi abartıyoruz acaba diye düşünmüyorum desem yalan olur
Benim de öyle. 10'a 6 çıkar. Fakat nabıza bakın. Bir ara benim 105 atıyordu gün içinde. Dediğim gibi demir serumuyla düzeldi.Tansiyonum 10/6 çok fazla yükselip düştüğü yok canım.
Evet lütfen tatlım seni ve bebeğini merak ediyoruz bize de haber ver, arada gel buralara yaz, kafanı dağıtalım burda. Biz senin yanında değiliz belki ama kalben hissediyoruz seni. Kocaman kucaklıyorum seni canım, iyi olacaksınız sadece biraz sabırCanım çok tesekkür ederim . Gerçekten bu grup çok iyi geliyor. Sizleri takip ediyorum haber aldıkca yazarım size . Hurma rahim toparlansın diye annem yedirmedi ama bugun baslayım . İyiki varsınız
Ne dalini yaaaaBen de alerjik cildim yüzünden her şeyi Bioderma kullanıyorum çok da memnunum aslında ama eşim öyle uygun gördü. İyi de araştırır o yüzden karışmadım hiçfiyatları da yüksek bayağı ne bileyim bizi dalinle büyüttüler. bazen biz mi abartıyoruz acaba diye düşünmüyorum desem yalan olur
Aslında demir ilacımı düzenli içemedim midemi kötü yaptı. En iyisi serum yarın doktora soracağım bende.Benim de öyle. 10'a 6 çıkar. Fakat nabıza bakın. Bir ara benim 105 atıyordu gün içinde. Dediğim gibi demir serumuyla düzeldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?