2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Hiç strese girme sakin ol Allah'ın izniyle başlayınca herşey rayına oturup bitiriyor en azından bebiş hazırlıkları için öyle diyebilirim ben bgn bitirdim 3 gündür kıyafet yıka kurula bütün ütüyü bgne bıraktım saolsun arkadasimda yardım etti yerleştirdik bile odasını

Evet ateş hem tehlikeli bebek içinde o yüzden hemen gitmek lazım, ben kışın 40 derece ateslendim evde düşürüyoruz yarım saat sonra tekrar 39 40 oluyor, 16 haftalık hamileydim sanırım gece acile gittik ama nöbetçi kadın doğumcu olması lazım hastanede, yoksa serum takmiyorlar, serum resmen 5 dakika da düşürdü 40 derece ateşimi şok olduk

Bende bugün 32 oldum biraz tedirginlik yüklendi 1,5 ay filan kaldı
Ne güzel işte çok az kaldı bebislerimize kavuşmaya tabiki endişelerimiz çok ama sürece teslim olmak en güzeli bence, zorlanacagimiz çok şey olacak ama yep yeni bir dünyaya uyum sağlayacaz yavrularımızla, bazen isyan edicez belki ama elimizden gelenin en iyisini yapacaz bunu bilmek bile harika rabbim hepimize kolaylıklar versin, çiçekler sersin yollarimiza

Gönlümüze göre olsun istediğimiz herşey inşallah

Oyyyyy inşallah beklerler, sağlıkla gelsinler dünyaya rabbim sizi korusun

Ya benim çok şükür ağrım sancım olmuyor ama cidden uyumak çok zor bu hafta özellikle rahat yatamadigim için uyuyamıyorum sanırım, dün gece sinir oldum hatta dedim kendi kendime bu kadar mı rahatina düşkündün be Melek pilates topundaki esneme hareketlerini yaptım kalkıp sakinleştirici bi müzik açıp sonra yattım tekrar uyumuşum sabaha kadar deliksiz çok şükür

Kızlar ya otururken kalkarken sağ kalça kemiğimde aşırı bir ağrı hissediyorum. Hatta oturup kalkamıyorum iki gündür. Hamilelikle ilgili bir şey mi yaşayan var mı

Amin canım inşallah. Kolaylık ve güzellikle olsun herşey inşallah.

Ya teşekkür ederim deneyeyim inş

Kızlar ya otururken kalkarken sağ kalça kemiğimde aşırı bir ağrı hissediyorum. Hatta oturup kalkamıyorum iki gündür. Hamilelikle ilgili bir şey mi yaşayan var mı
Yaşamadım ama sanki pelvik bölge ağrılarının kalçada da hissedilebildiğini okumuştum. Teyide muhtaç tabii yine.

Hayır çünkü idrar çıkışı işe ilgili bir yerde olmuyor dikiş. Ama otururken kalkarken 1-2 gün biraz dikkat etmeniz icap ediyor haliyle. Ve doktorunuzun tavsiye ettiği şekilde 1-2 hafta boyunca günde en az bir kez taharetinizi batikonla yapıyorsunuz. O da dikişlerin hızlı iyileşmesini sağlıyor.

Ben de 30. haftaya kadar çatlağım yok sanıyordum. Bir sabah karnımda bir çizgi fark ettim. Eşime gösterdim. Pijama iz yapmıştır filan dedik. Ertesi gün bir çizgi, öbür gün başka bir çizgi derken minik minik çoğaldı maalesef. Halbuki Bioderma kullanıyordum üçüncü aydan bu yana. Doktorum kullanın ama çok etki etmez, çatlayacağı varsa çatlar demişti. Maalesef haklı çıktı Bölge olarak benimkiler göbek deliği çevresinde az ama aşağıda daha yoğun. Bugün biriyle konuştum, onun da genital bölgesi çok çatlamış. Hiç duymamıştım öylesini Göğüsleri çatlayan tanıdıklarım da var. Benim göğüsler XS beden giydiğim zamanlarda bile kocaman olduğu için sanırım gebelikte fazla gerilmedi, çatlak olmadı. Ama işte karın bölgesi epey çatladı

Yaşamadım ama sanki pelvik bölge ağrılarının kalçada da hissedilebildiğini okumuştum. Teyide muhtaç tabii yine.
E esraaa07 ChatGPT şöyle bir özet verdi:

Gebelikte sağ kalça kemiğinde ağrı genellikle hormonlar, rahim baskısı ve kas zorlanmalarıyla ilişkilidir.
Eğer şiddetli, sürekli, bacağa yayılan bir ağrı varsa ya da hareketi ciddi kısıtlıyorsa, doktorunuza danışmanız iyi olur.
Ancak çoğu durumda duruş düzeltmeleri, pozisyon değişimi ve sıcak uygulama ile rahatlama sağlanır.

Daha detaylı anlatımı da var. Dilerseniz gönderebilirim.

Ya çok teşekkür ederim. Bana da duruşumla alakalı gibi geliyor gönderebilirseniz çok sevinirim

Kızlar gümüş kapakta sizce marka fark eder mi? E bebeğin kendi markasının var iyi midir acaba? Araştıran var mı?

Kaç kez yazdım bende gnital bölgesinde olması normal mi diye çünkü genitali catlayanlardan biride benim
Böbrek ustlerimde bir yandan diğer yana komple çizikler var genitale bacaklara kadar uzayan göbek üstü de öyle ama alttakiler daha koyu renkli ve derin mosmor siyahımsı şekilde çatlakların fotosunu çekmeye çalıştım kendim çekemedim atamadım

YagmuR_BereN canım durumunuz nasıl kuzumuz nasıl inşallah herşey yolundadır kilo alımı nefesi iyidir yavrumun

Doğumdan sonra o çatlakların bir kısmı görünmez olacaktır diye tahmin ediyorum. Kalanlar için de lazere gidersiniz. Ben öyle yapacağım. Onca derdimizin içinde bir de bunu düşünmeyelim. Kiminin memesi, kimin karnı, kiminin bacakları, kimin genitali, hepimiz bir şekilde çatlıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…