- 4 Mart 2025
- 1.071
- 1.497
- 48
Benimde karnın alt kısmı genitale yakın yerlerde oluşmuşBen de 30. haftaya kadar çatlağım yok sanıyordum. Bir sabah karnımda bir çizgi fark ettim. Eşime gösterdim. Pijama iz yapmıştır filan dedik. Ertesi gün bir çizgi, öbür gün başka bir çizgi derken minik minik çoğaldı maalesef. Halbuki Bioderma kullanıyordum üçüncü aydan bu yana. Doktorum kullanın ama çok etki etmez, çatlayacağı varsa çatlar demişti. Maalesef haklı çıktıBölge olarak benimkiler göbek deliği çevresinde az ama aşağıda daha yoğun. Bugün biriyle konuştum, onun da genital bölgesi çok çatlamış. Hiç duymamıştım öylesini Göğüsleri çatlayan tanıdıklarım da var. Benim göğüsler XS beden giydiğim zamanlarda bile kocaman olduğu için sanırım gebelikte fazla gerilmedi, çatlak olmadı. Ama işte karın bölgesi epey çatladı
Benimde aynı dediğiniz gibi. Kremde yağda kullanıyordum üstelik. Anladım ki olacaksa ne yaparsak yapalım oluyor maalesefBenimde karnın alt kısmı genitale yakın yerlerde oluşmuşhalbuki şişen gerilen yerler daha çok karnın üst kısmı
Kasık bölgesi daha dar ya herhalde o bölgenin genişleyebilmesi için daha çok gerilmesi gerekiyorBenimde karnın alt kısmı genitale yakın yerlerde oluşmuşhalbuki şişen gerilen yerler daha çok karnın üst kısmı
Canım bugün gördük çok şükür 100 gr daha almış 1600 olmuş kalbinde delik vardı kapanmış rabbime bin şükür cuma günü tentene temas edebileceğiz doktor önü açık giy dedi .15 güne çıkarız diye düşünüyorum bir aksilik olmazsa. Sizlerinde dualarını çok hissettim allah sizlerden razı olsun . Sağsalim yavrularınıza kavusun inşallahYagmuR_BereN canım durumunuz nasıl kuzumuz nasıl inşallah herşey yolundadır kilo alımı nefesi iyidir yavrumun
Maşallah kuzuma sağlıkla ilerlemeleri devam etsin inşallah eve geldiği müjdesini de almak nasip olsun sen hep pozitif ol bebeğine enerjini gönder teyzeleri de duacisi inşallah güçlü minik kızımız savaşçı olarak doğdu ömrü boyunca güçlü sağlıklı olacak kalben inanıyorumCanım bugün gördük çok şükür 100 gr daha almış 1600 olmuş kalbinde delik vardı kapanmış rabbime bin şükür cuma günü tentene temas edebileceğiz doktor önü açık giy dedi .15 güne çıkarız diye düşünüyorum bir aksilik olmazsa. Sizlerinde dualarını çok hissettim allah sizlerden razı olsun . Sağsalim yavrularınıza kavusun inşallah
Biraz da genetik sanırım. Yani annede çatlak yoksa kızında da olmuyor.Benimde aynı dediğiniz gibi. Kremde yağda kullanıyordum üstelik. Anladım ki olacaksa ne yaparsak yapalım oluyor maalesef
Aynı şeyi yaşıyorum sağ kalça üstü ağrıyo adımımı yan yan atıyorum bazenKızlar ya otururken kalkarken sağ kalça kemiğimde aşırı bir ağrı hissediyorum. Hatta oturup kalkamıyorum iki gündür. Hamilelikle ilgili bir şey mi yaşayan var mı
Maşallah canım. Dualarımız seninle... ve senin gibi yavrusuna kavuşmayı bekleyen tüm annelerle... güzel günler çok yakın canım.Canım bugün gördük çok şükür 100 gr daha almış 1600 olmuş kalbinde delik vardı kapanmış rabbime bin şükür cuma günü tentene temas edebileceğiz doktor önü açık giy dedi .15 güne çıkarız diye düşünüyorum bir aksilik olmazsa. Sizlerinde dualarını çok hissettim allah sizlerden razı olsun . Sağsalim yavrularınıza kavusun inşallah
OyyyyyCanım bugün gördük çok şükür 100 gr daha almış 1600 olmuş kalbinde delik vardı kapanmış rabbime bin şükür cuma günü tentene temas edebileceğiz doktor önü açık giy dedi .15 güne çıkarız diye düşünüyorum bir aksilik olmazsa. Sizlerinde dualarını çok hissettim allah sizlerden razı olsun . Sağsalim yavrularınıza kavusun inşallah
Yatınca kalkamıyorum ben de bıçak saplanıyor gibi oluyor. Bir çözüm bulabildiniz miAynı şeyi yaşıyorum sağ kalça üstü ağrıyo adımımı yan yan atıyorum bazen
İki gündür aynıyız bir de kalça ağrısı eklendi bende. Son 5-6 hafta çok zor oluyor demişlerdi ama bu kadarını beklemiyordum ne diyeyimYa arkadaşlar çok farklı, yeni bir şey söylemeyeceğim ama benim pek halim kalmadı gibi artık. Yorgunum, uykuluyum, iş güç beni bekliyor ama bende pek takat yok. İlk trimesterdaki halsizlik geri geldi sanki. Oturup kalkmam iyice zorlaştı, devamlı birinden beni kaldırmasını istiyorum. Yürüyüşüm zaten penguen gibi. Bebeğim iyice büyüdü sanırım, karnım kocaman oldu. Alttan baskı yapıyor, devamlı çişim var hissiyle yaşıyorum. Her tuvalete gittiğimde de mutlaka idrara çıkabiliyorum, bitmeyen bir idrar deposu... Üstten de baskı yapıyor, midemi çok sıkıştırıyor. İştahım açık, yiyorum, zaten çocuğun özellikle kemik gelişimi için kuvvetli beslenmeye çalışıyorum. Bu sefer midem sıkışıyor ve yediklerim huzursuzluk yaratıyor, çok afedersiniz yaşlı teyzeler gibi geğiriyorum. Az önce eşime de söyledim, 30 Nisan itibariyle Allah kurtarsınlık hale geldim dedim
İnşallah canım moralim bugun biraz daha düzeldi . Çok tesekkür ederim destekleriniz içinMaşallah kuzuma sağlıkla ilerlemeleri devam etsin inşallah eve geldiği müjdesini de almak nasip olsun sen hep pozitif ol bebeğine enerjini gönder teyzeleri de duacisi inşallah güçlü minik kızımız savaşçı olarak doğdu ömrü boyunca güçlü sağlıklı olacak kalben inanıyorum
Çok sağol canım .inşallah böyle devam eder rabbim o kapılarda güzel haber bekleyen herkesin yüreğine ferahlık nasip etsin çok zor. İsmini Beril koyduk . ablası beren ona uysun istedikOyyyyyçok sevindim tatlım çok kısa sürede toparlasın inşallah, grubun ilk göz ağrısı o bal bal adını koydunuz mu
Amin canım cok tesekkür ederim . Allah dediğin gibi herkesi evladına sağ salim kavuştursun. 12 gündür ne çektiğimizi bir ben bilirim . Hep güzel haberler alalım grubumuzdan inşallahMaşallah canım. Dualarımız seninle... ve senin gibi yavrusuna kavuşmayı bekleyen tüm annelerle... güzel günler çok yakın canım.
Amin inşallah. Çok güzelmiş ismi deÇok sağol canım .inşallah böyle devam eder rabbim o kapılarda güzel haber bekleyen herkesin yüreğine ferahlık nasip etsin çok zor. İsmini Beril koyduk . ablası beren ona uysun istedik
hamile yastığı denediniz mi? benim de ayağa kalkarken kalçam üstten kilitleniyordu birkaç saniyelik. hamile yastığıyla uyumaya başlayınca çözüldü. etken o mudur bilmiyorum ama deneyebilirsinizYatınca kalkamıyorum ben de bıçak saplanıyor gibi oluyor. Bir çözüm bulabildiniz mi
Bir hafta oturmak emzirmek tuvalete gitmek biraz ağrılı oluyor malessefsorumun cevabını aldım, boş yere sormuş olmayayım diye editliyorum
Bir diğer sorum daha önce normal doğum yapanlara. Doğum sonrası kesi vs olsa da olmasa da idrara çıkarken ağrı/sızı çok oluyor mu? Ordan ameliyat olmak gibi bir şey o sebeple hemen konfor alanına dönemiyoruzdur sanırım ne kadar sürede toparlanılır o anlamda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?