2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Ya arkadaşlar çok farklı, yeni bir şey söylemeyeceğim ama benim pek halim kalmadı gibi artık. Yorgunum, uykuluyum, iş güç beni bekliyor ama bende pek takat yok. İlk trimesterdaki halsizlik geri geldi sanki. Oturup kalkmam iyice zorlaştı, devamlı birinden beni kaldırmasını istiyorum. Yürüyüşüm zaten penguen gibi. Bebeğim iyice büyüdü sanırım, karnım kocaman oldu. Alttan baskı yapıyor, devamlı çişim var hissiyle yaşıyorum. Her tuvalete gittiğimde de mutlaka idrara çıkabiliyorum, bitmeyen bir idrar deposu... Üstten de baskı yapıyor, midemi çok sıkıştırıyor. İştahım açık, yiyorum, zaten çocuğun özellikle kemik gelişimi için kuvvetli beslenmeye çalışıyorum. Bu sefer midem sıkışıyor ve yediklerim huzursuzluk yaratıyor, çok afedersiniz yaşlı teyzeler gibi geğiriyorum. Az önce eşime de söyledim, 30 Nisan itibariyle Allah kurtarsınlık hale geldim dedim

Benimde karnın alt kısmı genitale yakın yerlerde oluşmuş halbuki şişen gerilen yerler daha çok karnın üst kısmı

YagmuR_BereN canım durumunuz nasıl kuzumuz nasıl inşallah herşey yolundadır kilo alımı nefesi iyidir yavrumun
Canım bugün gördük çok şükür 100 gr daha almış 1600 olmuş kalbinde delik vardı kapanmış rabbime bin şükür cuma günü tentene temas edebileceğiz doktor önü açık giy dedi .15 güne çıkarız diye düşünüyorum bir aksilik olmazsa. Sizlerinde dualarını çok hissettim allah sizlerden razı olsun . Sağsalim yavrularınıza kavusun inşallah

Ben demiştim bünye ile alakalı çatlama istediğin kremi sür çatlamaz çatlamaz son haftalarda çatlar benimde ilk gebelikte 7.5 aydan sonra çatlamıştı ama ilerledi herşey şimdi iyileştikten sonra çatlak tedavisi alırsanız tazeyken çatlaklar derinleşmeden çok hafif kalacak şekilde gidiyor bir çoğu

Maşallah kuzuma sağlıkla ilerlemeleri devam etsin inşallah eve geldiği müjdesini de almak nasip olsun sen hep pozitif ol bebeğine enerjini gönder teyzeleri de duacisi inşallah güçlü minik kızımız savaşçı olarak doğdu ömrü boyunca güçlü sağlıklı olacak kalben inanıyorum

Maşallah canım. Dualarımız seninle... ve senin gibi yavrusuna kavuşmayı bekleyen tüm annelerle... güzel günler çok yakın canım.

Oyyyyy çok sevindim tatlım çok kısa sürede toparlasın inşallah, grubun ilk göz ağrısı o bal bal adını koydunuz mu

İki gündür aynıyız bir de kalça ağrısı eklendi bende. Son 5-6 hafta çok zor oluyor demişlerdi ama bu kadarını beklemiyordum ne diyeyim Allah hepimize güç kuvvet versin sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza ve hemen kendimize gelelim bol bol dua ediyorum bunun için

İnşallah canım moralim bugun biraz daha düzeldi . Çok tesekkür ederim destekleriniz için

Oyyyyy çok sevindim tatlım çok kısa sürede toparlasın inşallah, grubun ilk göz ağrısı o bal bal adını koydunuz mu
Çok sağol canım .inşallah böyle devam eder rabbim o kapılarda güzel haber bekleyen herkesin yüreğine ferahlık nasip etsin çok zor. İsmini Beril koyduk . ablası beren ona uysun istedik

Maşallah canım. Dualarımız seninle... ve senin gibi yavrusuna kavuşmayı bekleyen tüm annelerle... güzel günler çok yakın canım.
Amin canım cok tesekkür ederim . Allah dediğin gibi herkesi evladına sağ salim kavuştursun. 12 gündür ne çektiğimizi bir ben bilirim . Hep güzel haberler alalım grubumuzdan inşallah

Geceler haram oldu şarkısını söyleyerek, cin gibi bu saatte uyanık, pilates topu üzerinde zıplıyorum resmen, ben saat 12 yi göremeden uyuyan bir insandım ne oldu bir haftadır anlamıyorum, asla uyuyamıyorum yaaaa ağrım sızım da yok çok şükür enerji mi gelir son zamanlar öyle derler, enerjimi geldi ne oldu ki, var mı böyle uyuyamayan kızlar yaaa. Hayır yani sabahda erken uyanıyorum 8 9 arası uyanmış oluyorum

Yatınca kalkamıyorum ben de bıçak saplanıyor gibi oluyor. Bir çözüm bulabildiniz mi
hamile yastığı denediniz mi? benim de ayağa kalkarken kalçam üstten kilitleniyordu birkaç saniyelik. hamile yastığıyla uyumaya başlayınca çözüldü. etken o mudur bilmiyorum ama deneyebilirsiniz

Bir hafta oturmak emzirmek tuvalete gitmek biraz ağrılı oluyor malessef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…