2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Kızlar bebeğiniz kafasını bir yöne ağırlıklı tutuyor mu sizin de? Benimki genelde sola yatırıyor. İşine gelince sağa da çeviriyor ama sol daha çok
Tummy time yaparken bi ara öyleydi eşim sürekli diyordu bu niye kafasını tek o tarafa çeviriyor dediğin gibi keyfi yapıyordu ama yeni yeni düzeldi iki tarafı da kullanıyor gelişim aşamasıdır

Kızlar konulardan alakasız ama bir ara yemek muhabbeti olmultu. Akşama şunu deneyeceğim size de fikir olsun.

Bende paylaşacam demiştim unutmuşum arada atalım böyle
Beni bı hamaratlik tuttu bebeği aşı uykusu tutunca pizza ve ağlayan pasta yaptım yanına da biseyler uydururuz

Kızlar bebeğiniz kafasını bir yöne ağırlıklı tutuyor mu sizin de? Benimki genelde sola yatırıyor. İşine gelince sağa da çeviriyor ama sol daha çok
Doktorunuz aylık muayenede farkına varır muhtemelen, ama farketmezse siz söyleyin mutlaka. Bazen bebeklerde bir taraf öteki taraftan daha zayıf olabiliyor, doktor ona göre kas çalıştırması için günlük ödevler verir size, onları uygularsınız, o taraf da güçlenir inşaallah.

Ben daginin sutyeninde cok rahat ettim ama benim memelee cok buyuk degil. 80b galiba simdi aldigim. Evet kiyafete bagli eahat cikarmak, bazen ben de cok zorlaniyorum, ona gore giyinmeye calisiyorum

Penti hiç çamaşırı serisinden emzirme sütyeni aldım bir alana bir bedava vardı bir siyah bir ten rengi aldım bugün giydim kullanımı rahat yıkadıkça yıpranması nasıl olur bilemiyorum tabi standart penti kalitesi
Dagiler çok güzel onları evde giyiyorum pentide kap olduğu için uç belli olmuyor

Ohh ne güzel benimde kayınvalidemler geliyor mutfağı topladığım yok
Gece uyumayinca sinirden girdim bende yoksa her akşamın bulaşığı ertesi sabaha hatta akşama kalıyor

Gece uyumayinca sinirden girdim bende yoksa her akşamın bulaşığı ertesi sabaha hatta akşama kalıyor
Ha bu arada önceki akşamda dolma ve bisküvili pasta yapmıştım bu gidişle 100 kiloyu bulamadığım hamileliği oburluğumla bulacam

Sabah kalktığında hala ateşliydi. Öğlen saat 2 gibi ateş normal sınırlara indi .Calpol nasil hiç ise yaramadı şaşkınım.Gece bayağı zorladı.İrkilerek cok uyandigi oldu.Hic uyumadım diyebilirim.Neyseki atlattık çok şükür

Ben daginin sutyeninde cok rahat ettim ama benim memelee cok buyuk degil. 80b galiba simdi aldigim. Evet kiyafete bagli eahat cikarmak, bazen ben de cok zorlaniyorum, ona gore giyinmeye calisiyorum
Benimkide küçük 75b bile büyük gelirdi bana, çift dolgulu bile giysem küçücük kalıyordu buna güvenerek 80b almıştım H&M den. Ama şu an giyemiyorum dar geldi biraz da markaya göre kalıplar değişiyor. Lcw nin emzirme atleti çok rahat gelmişti ama evde rahatmış sadece dışarda olmadı o da şimdilik e bebeğinki iyi gibi. Dagiye de bi bakayım. Bulucam inş be emzirme bitmeden

Kaplı sütyenle zorlamadı mı?
İndirim olduğunda birbirimize haber versek ya kızlar. Özellikle bebe giyiminde

Yanına daha ne ister, maşallahınız var. afiyet olsun
Teşekkür ederim
Ben saat başı alarmlarla ölçtüm hep bı ara yükseldi uyumadım yine düştü çok şükür atlattık huysuzluğu var şimdi o da bı iki güne geçer inşallah

Kaplı sütyenle zorlamadı mı?
İndirim olduğunda birbirimize haber versek ya kızlar. Özellikle bebe giyiminde
Kapsızlar gibi rahat değil tabi ama dar bluzlar için bunun görünümünü daha çok beğendim
Evet ya giyim sürekli gerekiyor büyük yaş bile alabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…