2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
hamile yastığı denediniz mi? benim de ayağa kalkarken kalçam üstten kilitleniyordu birkaç saniyelik. hamile yastığıyla uyumaya başlayınca çözüldü. etken o mudur bilmiyorum ama deneyebilirsiniz

Bel desteği var sonuçta belki o işe yarar onu da deneyeyim. Teşekkür ederim

Bel desteği var sonuçta belki o işe yarar onu da deneyeyim. Teşekkür ederim
bel desteğinden ziyade bacakların arasındaki destek daha önemli ve faydalı sanırım. bir süre bacak arama sıradan bir yastık koyarak biraz rahatlama sağlamıştım. ama gece hamile yastığıyla yatmaya başlayalı ağrılarım tamamen bitti.

Ben de 3 yastıkla uyuyorum başından beri çok iyiydim de biri sırtımda biri bacaklarımın arasında. İki günde noldu anlamadım dayak yemiş gibiyim

Ben de 3 yastıkla uyuyorum başından beri çok iyiydim de biri sırtımda biri bacaklarımın arasında. İki günde noldu anlamadım dayak yemiş gibiyim
Ben aylardır öyleyim. Ne hamile yastığı ne başka bi şey. Sağ kalçam özellikle geceleri çıkacak gibi. Hergün aynı şiddettte değil. Bazı günler üstüne basamadım aksayarak yürüdüm. Bazı günler hissetmedim bile. Magnezyum kullanıyorsanız dozunu artırın, birde egzersizlerin iyi geldiğini söylediler ben başlayamadım bi türlü. Özellikle pilates topuyla olan.

Bu arada ilk kızımda da yaşamıştım aynısını. Doğumdan sonra direk geçiyor kalmıyor.

Bu arada ilk kızımda da yaşamıştım aynısını. Doğumdan sonra direk geçiyor kalmıyor.

Magnezyum pazartesi başladım sabah alıyordum ama akşam da alayım o zaman. Umarım çok daha çabuk geçer. Çok fenayım bacağımı kırdığımda hastaneye yürüyerek gitmiştim. Ne bel fıtığı ne kalça çatlağında böyle bir şey yaşamadım. Allah kimseye yaşatmasın

O cis hissi bende de var maalesef sayili gun cabuk gecer, bu gunler de gececek bol bol uyuyun uyuyabiliyorsaniz, dinlenin. Yeri geldiginde bir hafif turk kahvesi icip kendinize gelin, islere bakin. Limonlu kimyonlu cay bana cok iyi geliyor (yine az kimyonlu), hicbir sey icemezden limonlu sicak su iciyorum, yine mideme iyi geliyor. Öğlen proteini Iyi yersem gun icinde aclik hissim daha az oluyor. Kisa da olsa yuruyus yapmak da cok iyi geliyor, imkaniniz varsa 10-15 dk da olsa penguen gibi de olsa yuruyun derim evin cevresinde.

Kızlar gümüş kapakta sizce marka fark eder mi? E bebeğin kendi markasının var iyi midir acaba? Araştıran var mı?
Marka degil ama gumus ayari onemli olabilir diye düşünüyorum. Benimki en yuksek degil de bir altiydi. Silverette almistim. Cok buyuk memeler icin xl olcu almak da iyi olabilir.

Sütyen gibi emzirme atleti alip, memnun olan arkadasimiz var mi? Yazin sutyen giymeden emzirme atletimi giyip ciksam ama sutyen gibi de duzgun dursa, boyle kapli emzirme atletleri mi desem ya da daha toparlayici bir seyler?

Sütyen gibi emzirme atleti alip, memnun olan arkadasimiz var mi? Yazin sutyen giymeden emzirme atletimi giyip ciksam ama sutyen gibi de duzgun dursa, boyle kapli emzirme atletleri mi desem ya da daha toparlayici bir seyler?
Arkadaşımın önerisiyle ben kaplı atletlerden aldım. Bir tane emzirme atleti aldım nolur nolmaz diye ama arkadaşlarım hiç kullanmadıklarını söylediler

Uyuyamayanlar kulübü ben ayak ağrılarım sızlamalar karnım gergin büyüyor çatlıyor acısı ayrı kızlar . Dün aile hekiminde tahlil verdim hgb de 10.3 çıkmış sanırım kansızlıktan oluyor bu ağrılar . Bakalım doktorum ne önerecek meme uçları da ayrı açıyor baktım çatlamaya başlamış .

Bnmde sol kalçama kramp giriyor kitleniyor geçene kadr ölüyorum ilaçlarıda dizenli kullanmıyorum be folik asit ne magnezyum hep aksattım yine başlim

Benim göğüsler çok büyüdüğü ve akıntı başladığı için normal sütyen giyince yanma ağrı oluyor anne yarım aletlerine geçtim emzirme içinde iç giyimdeki çalışanlar ve çevremdeki anneler atlet önerdi daha rahat oluyormuş bı emzirme sütyeni aldim bikac tane de atlet alacam ben
Şimdi giydigimde emzirmede kolay olur diye düşünüyorum resmini eklerim

Eklentiler

• Screenshot_2025-05-01-11-53-43-014_com.android.chrome.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 31
Yok elbette ayni yer degil ama idrara cikarken o bolgeyi de tamamen izole edemiyoruz sonucta, anatomik olarak cok yakin iki bolge maalesef idrar da yakici oldugu icin bu beni biraz huzursuz etti ama saniyorum hizli iyilesiyor

Cok tesekkurler cevap icin

Heh aynen boyle bisey ariyorum tesekkur ederim. Demek ki anne yarim atlet deniyor. Belki uzunu da alirim, atlet giyiyorum cunku yaz kis :)

Bir hafta oturmak emzirmek tuvalete gitmek biraz ağrılı oluyor malessef
Tahmin etmistim, olsun her iki turlu dogumda da bir hafta kadar huzursuzlugu olacak sanirim, saglikla kucagimiza alalim da hepsine deger Ben de kendimi hazirlamis olacagim simdi

Cok tesekkurler cevap icin

Geçmiş olsun. Magnezyumu 2 doza çıkarmak beni rahatlatmıştı. Tamamen geçmese de. Simge Duman, Elçin Demirel videolarındaki egzersizleri de yapabilirsiniz. Ben zaman ayıramadım henüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…