hamile yastığı denediniz mi? benim de ayağa kalkarken kalçam üstten kilitleniyordu birkaç saniyelik. hamile yastığıyla uyumaya başlayınca çözüldü. etken o mudur bilmiyorum ama deneyebilirsiniz
bel desteğinden ziyade bacakların arasındaki destek daha önemli ve faydalı sanırım. bir süre bacak arama sıradan bir yastık koyarak biraz rahatlama sağlamıştım. ama gece hamile yastığıyla yatmaya başlayalı ağrılarım tamamen bitti.Bel desteği var sonuçta belki o işe yarar onu da deneyeyim. Teşekkür ederim
Ben de 3 yastıkla uyuyorum başından beri çok iyiydim de biri sırtımda biri bacaklarımın arasında. İki günde noldu anlamadım dayak yemiş gibiyimbel desteğinden ziyade bacakların arasındaki destek daha önemli ve faydalı sanırım. bir süre bacak arama sıradan bir yastık koyarak biraz rahatlama sağlamıştım. ama gece hamile yastığıyla yatmaya başlayalı ağrılarım tamamen bitti.
Ben aylardır öyleyim. Ne hamile yastığı ne başka bi şey. Sağ kalçam özellikle geceleri çıkacak gibi. Hergün aynı şiddettte değil. Bazı günler üstüne basamadım aksayarak yürüdüm. Bazı günler hissetmedim bile. Magnezyum kullanıyorsanız dozunu artırın, birde egzersizlerin iyi geldiğini söylediler ben başlayamadım bi türlü. Özellikle pilates topuyla olan.Ben de 3 yastıkla uyuyorum başından beri çok iyiydim de biri sırtımda biri bacaklarımın arasında. İki günde noldu anlamadım dayak yemiş gibiyim
Bu arada ilk kızımda da yaşamıştım aynısını. Doğumdan sonra direk geçiyor kalmıyor.Ben de 3 yastıkla uyuyorum başından beri çok iyiydim de biri sırtımda biri bacaklarımın arasında. İki günde noldu anlamadım dayak yemiş gibiyim
Bu arada ilk kızımda da yaşamıştım aynısını. Doğumdan sonra direk geçiyor kalmıyor.
O cis hissi bende de var maalesefYa arkadaşlar çok farklı, yeni bir şey söylemeyeceğim ama benim pek halim kalmadı gibi artık. Yorgunum, uykuluyum, iş güç beni bekliyor ama bende pek takat yok. İlk trimesterdaki halsizlik geri geldi sanki. Oturup kalkmam iyice zorlaştı, devamlı birinden beni kaldırmasını istiyorum. Yürüyüşüm zaten penguen gibi. Bebeğim iyice büyüdü sanırım, karnım kocaman oldu. Alttan baskı yapıyor, devamlı çişim var hissiyle yaşıyorum. Her tuvalete gittiğimde de mutlaka idrara çıkabiliyorum, bitmeyen bir idrar deposu... Üstten de baskı yapıyor, midemi çok sıkıştırıyor. İştahım açık, yiyorum, zaten çocuğun özellikle kemik gelişimi için kuvvetli beslenmeye çalışıyorum. Bu sefer midem sıkışıyor ve yediklerim huzursuzluk yaratıyor, çok afedersiniz yaşlı teyzeler gibi geğiriyorum. Az önce eşime de söyledim, 30 Nisan itibariyle Allah kurtarsınlık hale geldim dedim
Marka degil ama gumus ayari onemli olabilir diye düşünüyorum. Benimki en yuksek degil de bir altiydi. Silverette almistim. Cok buyuk memeler icin xl olcu almak da iyi olabilir.Kızlar gümüş kapakta sizce marka fark eder mi? E bebeğin kendi markasının var iyi midir acaba? Araştıran var mı?
Arkadaşımın önerisiyle ben kaplı atletlerden aldım. Bir tane emzirme atleti aldım nolur nolmaz diye ama arkadaşlarım hiç kullanmadıklarını söyledilerSütyen gibi emzirme atleti alip, memnun olan arkadasimiz var mi? Yazin sutyen giymeden emzirme atletimi giyip ciksam ama sutyen gibi de duzgun dursa, boyle kapli emzirme atletleri mi desem ya da daha toparlayici bir seyler?
Normal katli atlet mi aldiniz?Arkadaşımın önerisiyle ben kaplı atletlerden aldım. Bir tane emzirme atleti aldım nolur nolmaz diye ama arkadaşlarım hiç kullanmadıklarını söylediler
Benim göğüsler çok büyüdüğü ve akıntı başladığı için normal sütyen giyince yanma ağrı oluyor anne yarım aletlerine geçtim emzirme içinde iç giyimdeki çalışanlar ve çevremdeki anneler atlet önerdi daha rahat oluyormuş bı emzirme sütyeni aldim bikac tane de atlet alacam benSütyen gibi emzirme atleti alip, memnun olan arkadasimiz var mi? Yazin sutyen giymeden emzirme atletimi giyip ciksam ama sutyen gibi de duzgun dursa, boyle kapli emzirme atletleri mi desem ya da daha toparlayici bir seyler?
Yok elbette ayni yer degil ama idrara cikarken o bolgeyi de tamamen izole edemiyoruz sonucta, anatomik olarak cok yakin iki bolge maalesef idrar da yakici oldugu icin bu beni biraz huzursuz etti ama saniyorum hizli iyilesiyorHayır çünkü idrar çıkışı işe ilgili bir yerde olmuyor dikiş. Ama otururken kalkarken 1-2 gün biraz dikkat etmeniz icap ediyor haliyle. Ve doktorunuzun tavsiye ettiği şekilde 1-2 hafta boyunca günde en az bir kez taharetinizi batikonla yapıyorsunuz. O da dikişlerin hızlı iyileşmesini sağlıyor.
Heh aynen boyle bisey ariyorum tesekkur ederim. Demek ki anne yarim atlet deniyor. Belki uzunu da alirim, atlet giyiyorum cunku yaz kis :)Benim göğüsler çok büyüdüğü ve akıntı başladığı için normal sütyen giyince yanma ağrı oluyor anne yarım aletlerine geçtim emzirme içinde iç giyimdeki çalışanlar ve çevremdeki anneler atlet önerdi daha rahat oluyormuş bı emzirme sütyeni aldim bikac tane de atlet alacam ben
Şimdi giydigimde emzirmede kolay olur diye düşünüyorum resmini eklerim
Tahmin etmistim, olsun her iki turlu dogumda da bir hafta kadar huzursuzlugu olacak sanirim, saglikla kucagimiza alalim da hepsine degerBir hafta oturmak emzirmek tuvalete gitmek biraz ağrılı oluyor malessef
Geçmiş olsun. Magnezyumu 2 doza çıkarmak beni rahatlatmıştı. Tamamen geçmese de. Simge Duman, Elçin Demirel videolarındaki egzersizleri de yapabilirsiniz. Ben zaman ayıramadım henüz.Magnezyum pazartesi başladım sabah alıyordum ama akşam da alayım o zaman. Umarım çok daha çabuk geçer. Çok fenayım bacağımı kırdığımda hastaneye yürüyerek gitmiştim. Ne bel fıtığı ne kalça çatlağında böyle bir şey yaşamadım. Allah kimseye yaşatmasın
Evet evet pentiden almıştımNormal katli atlet mi aldiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?