2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Bende bayramda doktorum olmicak ve başka doktorda olmak istemiyorum. Bayramdan soneaya bırakırsak ya bayramda doğum başlarsa diye karaeaız kaldım
Benim de tam bayramın 1.gunune gelio sizle bi gün aramız ama dr dedi burdayım. Yine de ben istemiyorum arefe bile ok 38+0 bile ok yani bekleyelim dese de riske girmek istemem ama nst ile karar verio dr da

Biraz ovun, yürüyüş filan yapın, geçiyor mu bir bakın. Sertleşme toparlanma yaşıyor musunuz şu an? Belki gaz olabilir, üşütmüş olabilirsiniz, ütüyle havluyu ısıtıp koyabilirsiniz. Gerçek sancı regl hissiyatıyla hemen hemen aynıdır, sırt, bel, kasıklarda hissedilir ama regl olmaktan az biraz daha şiddetli olur, ama asla aşırı değil dayanılabilecek bir şey. Uzun süreli olmaz gelip geçen bir şeydir, ennn fazla 1 dk sürer ya da çok daha az yarım dk filan, sonra geçer, hiçbir şey olmamış gibi ağrı biter. İlk başta hemen 5 dk da bir diye başlamaz. Önce 1 saat arayla yarım dakikalık sancı olur mesela, sonra aralık kısalır bir sonraki sancı 45 dk sonra gelir, bir sonraki sancı yarım saat sonra gelir, sonraki 20 dk sonra gelir, derken derken böyle en sonunda doğuma az kala 5 dk da bir gelir. Yani hep bir boşluk olur. Bir müddet daha böyle 5 dk da bir kısa kısa geldikten sonra doğumun tam olacağı zaman hiç aralıksız sancı 5 dk filan sürer ve o 5 dk nın sonunda hemen doğum gerçekleşir zaten. Eğer ilk 5 dk sonunda doğum olmazsa yine bir 5 dk aralıktan sonra yine 5 dk aralıksız sancı olur ve doğum gerçekleşir. Daha fazla uzayan bir şey değil. Bu kadar bitiyor.

Ben yazmadan geçemedim çünkü okuyunca rhatlıo insan ben de başka hikayeleri yani ilk hamilelikte karartılar bölgesel çoook oldu koltuk altı genital diz arkası bende de varisler oldu dedim eyvah kesin kalcak napicam falan doğumdan sonra kendliğinden açıldı hamilelikte oluyor diye okudum sonra. Leke de oldu o da geçti açıldı yani yok denecek kadae ama ona caudalie vinoperfect serum kullandım biodermanın beyazlatıcı yüz yıkama jelini kullandım çok etki ettimi bilmem ama sorunum kalkmıştı ortadan bazen akışında çözülüyor olaylar çok stres yapmadan müdahele ederek inşallah kalmaz böyle problerimiz de doğum sonrası L Leyla_99

Benim de tam bayramın 1.gunune gelio sizle bi gün aramız ama dr dedi burdayım. Yine de ben istemiyorum arefe bile ok 38+0 bile ok yani bekleyelim dese de riske girmek istemem ama nst ile karar verio dr da
Bende tamamen doktora bıraktım . Ama istiyorsan bayramdan öncede alabiliriz derse hemen tamma derim benim bayram öncesi 38+4 oluyor. Bayram araya girerse 39+3 te doktorum dönüyor. Risk e atasım gelmiyor

Çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için. İştem eve yeni geldim uzanıp dinleneceğim bakalım durum ne olcak. Yarın doktor ramdevum var zaten . Bu geceyi rahat atlatırsam yatın nst de sancım var mı yok mu bakılır için rahat eder .

Bende tamamen doktora bıraktım . Ama istiyorsan bayramdan öncede alabiliriz derse hemen tamma derim benim bayram öncesi 38+4 oluyor. Bayram araya girerse 39+3 te doktorum dönüyor. Risk e atasım gelmiyor
Ay gün doğurcaz gibi his geldi arefe de alsınlar işte rahatlayalım

Kızlar bende bugün çalışabilir raporu aldım 6 hazirana kadar çalışabiliyormuşum doktorda çalışmam taraftarı hareketli olman bizim için daha iyi diyor
Kızımız ters dönmüş çok ayrıntı vermedi ama herşey yolunda haftasına uygun dedi sanırım sayı (bebeğin boyu, rahim ağzı uzunluğu vs) vermeyince daha rahat oluyor insan

Gözünüz aydın, çok sevindim Kolajen ağırlıklı beslenmek lazım. Ben de dikkat ediyorum. Kesinlikle çocuğa hemen etki ediyor

Çok iyi geldi anlatımınız. Yüreklendirdiniz, sağ olun

Ben de gün hesabı, haftalık ileri ya da geri olması, rahim ağzı uzunluğu filan hiç duymadım doktorumdan. Sadece bu seferki kontrolü bebeğin hareketsizliğinden korkup bir gün öne çekince bir tık rahatlatmak istedi sanırım. Siz merak etmeyin, ben bakılması gereken her şeye bakıyorum dedi. Bu benim için yeterli. İki hafta önce baş aşağı duruyordu çocuk, bu hafta ne halde sormadım bile O da söylemedi zaten Doğum ne zaman olur diye sordum en son çıkmadan. 23 Haziran'a kadar kendi ayaklarıyla gelmesini bekleriz dedi. Başka da bir açıklama yapmadı Bana ve babasına çekerse Haziran başı gelir. Doğum ne zaman diye soranlara Haziran'ın herhangi bir günü diyorum

İşte arefede olursa öteki gün bayramda doktorum yok kontrole gelemez o yüzden ben arefeden önceki günü gözüme kestirdim
Kontrol etcek bişey olmuyo pek zannetmeyin sürekli gelip sizi kontrol etcek nerde öyle dr ilgisi, talimat verio zaten hemşirelere onlar daha çok ilgilenio ilk gün en çok da, benimki çıkış günü gelmedi bile başka dr unu yolladı gayet iyisiniz çıkabilirsiniz diye

Doğum ne zaman diye sorandan değil de normal mi sezaryen mi diye sorandan usandım diyebilirim
Farklı yanıtları denedim her türlü moral bozucu anılarını anlatıp istemediğim tavsiyeleri veriyorlar bekarlar bile yengelerini anlatıyor gerçekten bıktırdılar beni iş yerinde odamdan çıkmak istemiyorum

İnşallah geçer benim de
Yazdığın Serumdan bende alayım en iyisi yorumları filan bayabi iyi

Caudalie baya bi ürün kullandım bende malesef hiç etki etmedi
Cilt bakımı çook uzun ve sabır gerektiren bi süreç 3-5 kutu bitirmişimdir 3-4 ay en az bende ama dediğim gibi o mu etki etti lekeye yoksa kendiliğinden mi geçti bilemiyorum bu arada seriyi set olarak kullandım serumu ve kremi S ssherife fiyatlı şeyler ya iyi araştırıp almakta fayda var bana yarayan size yaramaz falan ama acele etmeyin yine de

Az kaldı diye olabilir canım. Belki bana da öyle diyebilir. Senin de bu ay Sonu mu doğum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…