- 4 Mart 2025
- 1.079
- 1.504
- 48
Hep mi aynı olur ya... Herkes kendi analığını kutsama derdindeDoğum ne zaman diye sorandan değil de normal mi sezaryen mi diye sorandan usandım diyebilirim
Farklı yanıtları denedim her türlü moral bozucu anılarını anlatıp istemediğim tavsiyeleri veriyorlarbekarlar bile yengelerini anlatıyor gerçekten bıktırdılar beni iş yerinde odamdan çıkmak istemiyorum
Brn de set almıştım ama 3-5 kutu kullanmadım tabi, dediğiniz gibidirCilt bakımı çook uzun ve sabır gerektiren bi süreç 3-5 kutu bitirmişimdir 3-4 ay en az bende ama dediğim gibi o mu etki etti lekeye yoksa kendiliğinden mi geçti bilemiyorumbu arada seriyi set olarak kullandım serumu ve kremi S ssherife fiyatlı şeyler ya iyi araştırıp almakta fayda var bana yarayan size yaramaz falan ama acele etmeyin yine de
Canım bugun ilkkez gögsüme yatırdılar tarifsiz bir duygu çok küçük daha 2 haftamız var dedi doktor en az hala hortumla besleniyor ama rabbime bin şükür tek sorununuz kilomuz. Beren kardeşini hiç göremedi sokmadılar yasak diye. Çok meraklı bir o kadarda heyecanlı kavusacakları günü bekliyorum heyecanla. Sizlerde sağ salim zamanında kucagınıza alın inşallahBerilimiz nasil canim? Beren kardeşini bekliyordur heyecanla de mi?
Aynen valla bana da sayı vermiyor artık. Risk olduğu u biliyorum ama sayı vermeyince ve üstünde durmayınca daha mutlu hissediyorum.Kızlar bende bugün çalışabilir raporu aldım 6 hazirana kadar çalışabiliyormuşum doktorda çalışmam taraftarı hareketli olman bizim için daha iyi diyor
Kızımız ters dönmüş çok ayrıntı vermedi ama herşey yolunda haftasına uygun dedi sanırım sayı (bebeğin boyu, rahim ağzı uzunluğu vs) vermeyince daha rahat oluyor insan
İnşallah canım 2 kilo olunca demişti doktor ama bugun 1680 olmuş ben haftaya alırız herhalde dedim . 2 hafta dedi doktor. 2 kiloyu gecince anne bebek alıştırma süreci oluyormuş. Gazına ,vücut ısısına bakıyoruz dedi . Bu yeni doğan çetesi geliyor aklıma bosuna tutmasınlar yavrumu diyorum 2 kiloyu görsün bakacagım durumuna göre çok tedirginim canımbebiş kaç kilo olunca çıkartıyorlarmış? ne güzel haberler çok sevindim. sağlıkla evine de gelsin minnoş.
Amın canım inşallah çok teşekkür ederim. Çok sevindim senin adına. Ne güzeldir şimdi onun kokusu mis gibi.Canım bugun ilkkez gögsüme yatırdılar tarifsiz bir duygu çok küçük daha 2 haftamız var dedi doktor en az hala hortumla besleniyor ama rabbime bin şükür tek sorununuz kilomuz. Beren kardeşini hiç göremedi sokmadılar yasak diye. Çok meraklı bir o kadarda heyecanlı kavusacakları günü bekliyorum heyecanla. Sizlerde sağ salim zamanında kucagınıza alın inşallah
Gayet te güzel bir şey sağlıklı isen canım. Zaten ağrın çoğaldı mı epidural var sonrası su gibi geçer gider. Sonrasında da ağrı olmaz. Ben de tekrar istemiştim ama bebek pozisyonu uygun değil.Hep mi aynı olur ya... Herkes kendi analığını kutsama derdindeBenim son anda bir terslik olmazsa normal doğum olacak. En başından beri tercihim buydu, çok şükür bu konuda bir engelimiz olmadığını söyledi doktor. Bunu duyan bazı arkadaşlar hep olumsuz yanlarını anlattılar. İlla sezaryen ol der gibi... Hele bir tanesi dedi ki sen de eşin de uzun boylusunuz bak valla senin çocuğun zor çıkar Tövbe estağfurullah, lafa bakar mısınız?
Amaçları bence insanı soğutmakHep mi aynı olur ya... Herkes kendi analığını kutsama derdindeBenim son anda bir terslik olmazsa normal doğum olacak. En başından beri tercihim buydu, çok şükür bu konuda bir engelimiz olmadığını söyledi doktor. Bunu duyan bazı arkadaşlar hep olumsuz yanlarını anlattılar. İlla sezaryen ol der gibi... Hele bir tanesi dedi ki sen de eşin de uzun boylusunuz bak valla senin çocuğun zor çıkar Tövbe estağfurullah, lafa bakar mısınız?
Değerlerimizi sürekli araştırıp kendimizi tedirgin ediyoruz maalesef ama hamilelikte moral çok önemliAynen valla bana da sayı vermiyor artık. Risk olduğu u biliyorum ama sayı vermeyince ve üstünde durmayınca daha mutlu hissediyorum.
Tabiki herşey beyinde bitiyor. O yüzden akışa bırakmak daha iyi.Değerlerimizi sürekli araştırıp kendimizi tedirgin ediyoruz maalesef ama hamilelikte moral çok önemli
İnşallah dediğiniz gibi deneyimlerim ben deGayet te güzel bir şey sağlıklı isen canım. Zaten ağrın çoğaldı mı epidural var sonrası su gibi geçer gider. Sonrasında da ağrı olmaz. Ben de tekrar istemiştim ama bebek pozisyonu uygun değil.
Senin pek bilgin yok galiba canım vajinal daraltma yaptırırım olur biter deyin siz onlaraAmaçları bence insanı soğutmak
Normal doğurcam diyorum afedersiniz genişleme olur cinsel ilişkiden zevk alamazsın diyen bile oldusezaryen olucam diyorum aman 1 hafta kendine gelemezsin diyorlar yani ben ne yapayım iki seçenek var zaten.. bütün dertleri insanın moralini bozmak artık gülüyorum
Zaten ilk çocuğum olacak endişeleniyor insan bide bu ayarsızlar yüzünden asosyal olcam
Caudalie baya bi ürün kullandım bende malesef hiç etki etmedi
Cilt bakımı çook uzun ve sabır gerektiren bi süreç 3-5 kutu bitirmişimdir 3-4 ay en az bende ama dediğim gibi o mu etki etti lekeye yoksa kendiliğinden mi geçti bilemiyorumbu arada seriyi set olarak kullandım serumu ve kremi S ssherife fiyatlı şeyler ya iyi araştırıp almakta fayda var bana yarayan size yaramaz falan ama acele etmeyin yine de
İnsanlar seni de kendi yanlarına çekmek isterler hep ama eskiden ninelerimiz annelerimiz normal doğum yapardı hep. Ki o zaman epidural yoktu. Onlar yaptı ise biz çok rahat yaparız zaten. Herkes ne isterse onu yapsın ama insanlar bumu nedense anlamıyor. Evet ben de isterdim ama kısmet tabi ki. Hangisi hayırlısı ise o olsun diyorum. En kolayından en güzelinden olsun inşallah.İnşallah dediğiniz gibi deneyimlerim ben deBen aslında daha önce karın bölgesinden ameliyat geçirdiğim için bir kez daha o bölgeden ameliyat olmak istemiyordum. O sebeple gönlümden hep normal doğum geçiyordu. Doktor da ben bu doğumu normal planlıyorum ama siz ne dersiniz diye sorunca hiç itiraz etmedim. Ama insanların sırf kendileri sezaryen doğum yaptılar diye ona ikna etmeye çalışmaları, normal doğuma laf etmeleri, göz korkutmaları da hiç iyi niyetli gelmiyor bana. Neyse ki sizin gibi yüreklendirici insanlar var Siz de keşke daha önceden tecrübe ettiğiniz gibi, gönlünüze göre normal doğum yapabilseydiniz ama işte iyi ki sezaryen var diyoruz böyle durumlarda. Gerçekten hayat kurtarıcı. Belki benim de doğumum öyle olacak, son ana kadar bizi neler beklediğini bilemiyoruz
Hangi marka kullandınız? Ne zaman başladınız? Krem sürdünüz mü sadece gümüş kapakla mı önlediniz? İnş bende fayda görürümBenim elim ayağımdı gümüş kapak. Ben çok memnun kaldım. Çıkardığım an hemen hassasiyet oluşurdu. Hiç ciddi yaram olmadı bu sayede ki gece gündüz saat başı emzirdim. Tabi yine de kişisel bişey, bazen memnun kalmayanları okuyorum şaşırsam da
Bende olmuyorKızlar sizinde yan yattığınızda kasıklarınıza bıçak saplanır gibi bir ağrı girdiği oluyor mu? O an hareket edemiyorum öyle bir acı. Birwz bekliyorum bir süre sonra geçiyor. Ama bazen gerçekten hiç rahat yatamıyorum bu ağrılardan. Her zaman olmuyor.
Ben sağdan sola ya da soldan sağa dönerken çok zorlanıyorum. Döndükten sonra rahatım. Ama dönmek tam bir işkenceKızlar sizinde yan yattığınızda kasıklarınıza bıçak saplanır gibi bir ağrı girdiği oluyor mu? O an hareket edemiyorum öyle bir acı. Birwz bekliyorum bir süre sonra geçiyor. Ama bazen gerçekten hiç rahat yatamıyorum bu ağrılardan. Her zaman olmuyor.
Teşekkür ederizzHerkese merhaba uzun zamandir mayis annelerini takip ediyorum nirmalde benimde 3 haziran dogm ama planli sezeryan olacagi icin 23 mayista olucak keyifler yerindedir insallah doğum yapan arkadaslar var gordum saglikla buyusunler bebisleriniz tebrik ediyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?