2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Tamam canim tesekkur ederiz. Hoşaf yapalım kısmet ise. Ben de kabızlık vardi hamilelik ile çoğaldı.

Berilimiz nasil canim? Beren kardeşini bekliyordur heyecanla de mi?

Maşallah canim. Benim de ayni yatış devam. Belki son hafta izin verir çıkmaya da bir kuaföre gideriz hazirlanma fırsatımız. Olur belki. Senin dogum tarihi için bir sey dedi mi?

Maşallah canim. Benim de ayni yatış devam. Belki son hafta izin verir çıkmaya da bir kuaföre gideriz hazirlanma fırsatımız. Olur belki. Senin dogum tarihi için bir sey dedi mi?
Çok çok sağ ol canım. Bugün senin kontrol var mıydı? Her şey yolundadır inşaallah.

Bana doğum için ultrason cihazı 12 Haziran gösterdi bugün, doktor da ama o zamana kalmaz erken gelir bence dedi. O zaman sordum bir hafta öncesi de bayram oluyor, bayramda burada mısınız dedim. Evet bayramda da buradayım belki bayramdan sonra 1-2 gün olmazsam olmam, daha planlamadım ama en fazla o şekilde olur, zaten haber veririm öncesinde dedi. Bilmiyorum eğer her şey yolunda giderse ya bayramdan önce mayıs sonu 37+ olmuş oluyorum ya öyle olur gibi geliyor bana, ya da 38+ olsa tam bayramda olabilir, adını da İsmail koyarız artık kurban bebek. dahaaaa da durursa artık bilmiyorum durur mu o kadar ama o zaman da tam cihazın söylediği gibi 12,13 Haziran olabilir. Eşim de diyor bayramda gitmeyelim doktora şimdi ilaç suni verelim der bir şey yapar filan, ya öncesinde olsun ya bayramdan sonra olsun diyor. Tabi ne kadar durursa o kadar kar ama bizim dememizle olmuyor tabii ki vakti zamanı ne zaman gelecek bakalım. İyiyi düşünelim iyi olsun inşaallah.

Amin canım inşallah. En hayirli zamanda doğsunlar inşallah canım. Benim de herhalde bayramdan önce olacak kismet ise. Tabi hersey yolun da gider ise. Dedigin gibi güzel düşünelim guzel olsun inşallah.
Benim kontrolüm haftaya Cuma canim. Zaman yaklaştıkça kaygı ve korku basladi ama çok dusunmemek lazim tabi. Dua edip Allaha bırakmak en güzeli.

Kızlar 32 hafta da servikal uzunluğu sizde kaç mm çıktı? Benim 35 mm ,doğuma yakın kaç mm olması gerek
Şu an hiçbir sıkıntınız yok her şey yolunda içiniz rahat olsun. 30dan aşağısı temkinli olmak gerekiyor, 25den aşağısına zaten doktor direkt tüm gün yatış veriyor.
Amin amin inşaallah. Beni her hafta çağırıyor artık, muayene öncesinde de Nst ye giriyorum.

Kızlar bugün 33+4’teyim. Kontrolüm vardı
Ecoprini kesti. Demir takviyesine devam

Bebeğimiz 2 küsur kilo olmuş. Boyunu da söyledi ama unuttum. Bunların dışında kordon kanı kanlanması, suyum vs güzelmiş.

‘Bebek biraz geriden gelir diye düşünüyordum ama beklediğimden çok çok iyi durumda’ dedi. Çok mutlu oldum. Neden böyle dedi gerçi bilmiyorum

Bu sefer doğum şekli ile ilgili biraz sohbet etme şansı bulduk. Ben sezaryen ile ilerleyeceğim. Benim psikolojik ve fizyolojik olarak kaldırabileceğim bir şey değil ne yazık ki vajinal doğum. Çok istiyorum ama Allahım sağlıklı bir şekilde süreçlerimize yardımcı olsun inşallah

Bayramda burada değilim dedi doktorum :) Biraz tarihlere baktı. 9 haziran gibi, her şey Allahın izniyle yolunda giderse doğum olabilir. Ama kesin değil şu an. Doktorum merak etme ben seni doğurtturucam dedi :) o olmazsa gerçekten kendimi kötü hissederim

Son olarak nst ye girdim. Bir sorun yok. 2 hafta sonra tekrar kontrole çağırdı

Bizde durumlar böyle :)

Çok sevindim canım güzel haberlerle gelmene. Doğum tarihine bakınca çok geç değil mi sezaryen için, sancın başlayabilir.

Kızlarrr hafif regl sancısı gibi ağrım var yaşayan var mı? Ben hala doğum sancısı nasıl olur bilmiyorum . Şuan yaşadoğım tehlikeli mi ? Doğum için insanlar 5 dk da bir sancı girerse vs tarzı şeyler konuşuyoe ben onu anlayamadım . Benim yarım saat bi saattir hafif regl sancısı gibi ağrım var. Öyle 5 dı da bir girip çıkan bi ağrı değil. Hof

Bazen benim de oluyor regl sancısı gibi.

benim de oluyor sonra gaz sıkışması olduğuna karar veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…