2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Aynı mantıkla ben taktırmayı düşünüyorum

Ben papatya buharı yapmıştım geçici de olsa biraz rahatlamıştı evin nemi 50 bin üzerinde olsun özellikle uyurken bide tuzlu karbonatlı su ile sabah öğle akşam yikamistim.hatta bazı geceler nane yağı burun kenarlarima sürmüştüm.Nane yağını kimseye sormadım doktora yani kendi başıma kullandım onu sorun isterseniz bide papatya buharını sormadım doktora.Ama evin nemi ve tuzlu su doktor tavsiyesiydi.Gecmis olsun.

Spiral i neden düşünmüyosunuz hiçbişeyin tabi ki yüzde yüz koruyuculuğu yok ama çevremde herkes bu şekilde korunuyor bir sıkıntı yaşayan olmadı henüz yani ihtimalleri düşürüyor en azından en yakın örneğim 2 ablam bu arada çok şükür bir sıkıntı yaşamadılar, istediğinz zamanda çıkartır denersiniz çocuk için hormonlu spiralde var ekstra koruyuculu ama ne kadar sağlıjlı olduğu tartışılır onu da yaptıran arkadaşım hiç mutlu değildi sonra normalle değiştirdi

Bana da en yakın seçenek spiral geldi . Acaba işlem acılı bir işlem mi sonrasında hissediliyor mu vs kadın olmak ne zor üf

Günde 1 defa alıyolar yoğun bakıma görüş için 1 kere emzirebiliyorum. Zaten 1 bebişim anne yanıydı emme refleksi gelişemediği ve beslenemediği için aldılar kuveze. Sadece birini emzirmeyi deniyorum hergün 1 kere. İnşallah diğerinin de solunum problemi geçtiğinde onu da emzirmeye başlayacağım umarım çoğalır o zamana. Mamaya da bugün başlayacağız sanırım.

Teşekkür ederim yazdıklarınızı deneyeceğim

sanki kayar falan sorun olur gibi geliyor, tamamen kulak dolması duyduğum şeylere göre.

Ben de spiral taktıracağım büyük ihtimalle. Haplar bende müthiş baş ağrısı yapıyor, yıllarca doğru düzgün kullanamadım. Spiral zahmetsiz. Çıkarttırmak da kolay. Gerçi bir arkadaşımın annesi boşandıktan sonra unutmuş o işleri, çıkarttırmamış. 20 sene durmuş spiral. Sonra epey uğraştırmıştı kadını

Yine hamilelik gibi olmaz heralde değil mi
Çok yoruldum ben En azından oturup kalkmak daha rahat olacak o bile yeter modundayım

Kızlarr doğum hediyesi geliyo mu kocalardannnn
Kocanin 6 yıldır beynini kemirip bebeğimiz olursa o altın kolyeyi istiyorum diye cingenelik ettiğim için hem bilezik hem kolye geliyor
Annem babam ablam abimler çocuğa hazırlık yapmışlar bana yok
Kaynana gillerden de sadece huzur ve hayatımdan uzaklık istiyorum henüz çorap alma teklifi bile gelmedi ve ben bundan çok memnunum

Siz hangi yöntemi tercih edeceksiniz acaba. Ben asla karar veremiyorum ilaç kullanma taraftarı değilim pek. Diğer yöntemler de garanti değil .
Ablam yıllardır ilaç kullanıyor olan ona oldu hormonlar adetler alt üst oldular ilacı kesin istemiyorum spiral kaydı olayları ailede yaşandığı için ondan da bı tık korkuyorum eşime sen korun dedim şimdilik kabul etti ama bakarsam kurnazlık yapıyor hemen spiral takarım tüp baglatmadan en korunaklı yöntem o gibi duruyor

Benim iki haftadır geçmiyor burun tıkanıklığım ikisi birden tıkanıyor asla nefes alamıyorum daha önce bi hasta olduğunda illiadin burun spreyi kullanabilirsin demişti doktorum ben onu kullanıyorum ama 2 hafta oldu çok kullanmak da iyi değil diyorlar ama öyle kötü oluyorum ki nefes alamayıp kalıyorum öylece ağızdan aldığım da yetmiyor zaten hala kullanıyorum illiadin

Aaa kv muhabbetleri açılmış yine, lütfen cahillik yapmayalım

Aaa kv muhabbetleri açılmış yine, lütfen cahillik yapmayalım
Pardon elimden kaçtı
Olmazlarsa da olur mis gibi oğullarını aldım hiç eksikliklerini hissettirmiyor kraliçeler gibi davranıyor diye iyimserleştirirmişim

Bana kbb sana trimester dasın sana şu an sadece bebek gibi muamele edebiliriz deyip , sadece nazal yıkama önermişti,5 kez olur birkaç saatte bir olur diye eklemişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…