2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Ç
Benim bebe uyuyor ama bu yakarcalsr yüzünden uyuyamıyorum. Bu sene ilk demişim ama 2017 de konu açmışım o zaman da olmuş oda değiştirdik gece biraz azaldı.
Bizimde normalde yatak odasında olurdu salonda yatıyorum klima var diye buraya gelmişler şimdi de

Benim de bir kakası olmuştu sadece, biraz okudum normal dedi ama çok kez olursa bilemedim. Aldığı takviyelerden veya sizin sütünüzle geçen vitamin mineralden olabiliyormuş farklı bi takviye aldınız mı? Ben lactamil içmiştim ona bağladım

Ben üniversitedeyim. Asistanım. Rektörlüğü arayıp sordum bugün. Malesef varmış. Ama diyor ki kurum amirinin insiyatifinde. Benim kurum amiri asla böyle bi topa girmez. Korkar. Ki bugün arayıp söyledi de zaten

Aaa üniversite, en zor yer. Sen direkt dekanlığa bağlısın o zaman. Allah yardımcın olsun, orda çalışmak, iş yükü vs tahmin ediyorum canım

Eğer imkanın varsa ve ayrılabiliyorsan en kısa sürede ayrılmanı dilerim.

Bi de bebişle okula gidersen sana daha çabuk izin verebilirler, psikolojik baskı

Geçen gün benim komşularım dedi, sen bi şey yapma biz birer çeşit yapıp gelcez, beyler de gelmesin hani sen ne zaman müsait olursun dedi. Dedim yavrum valla ben hiç müsait değilim, siz beni beklemeyin gelin asla müsait olamam çünkü, bi şekilde gelcekler
2 yaşından sonra azcık müsait olunabilir

Ya bu kakanın rengi normalde ne renk valla unuttum. Benimki yeşil yapıyodu, 5 günün üstüne bi kaka yaptı sarı. Ben de onu dedim eşime kakanın rengi değişmiş diye
Sanırım yeşil de sarı da normal

Mentol bebeklere onerilmiyor, nane konusunda aklima o geldi sadece

Yesil bir sey yediniz mi hemen etkiliyor ya da basit bir usutme de olabilir

Takviyeyi değiştirdim ama baya oldu 4-5 gün kadar, ondan değil bence. Yediklerimden de olamaz herhalde yeşilliği biraz artırdım bu hafta ama kulağa saçma geliyor biraz

Şöyle söyliyim işler asla mesai saatlerinde bitmiyor asla. Bebişle okula gitmeyi bende düşündüm, yapıcam sanırım

Ya bu kakanın rengi normalde ne renk valla unuttum. Benimki yeşil yapıyodu, 5 günün üstüne bi kaka yaptı sarı. Ben de onu dedim eşime kakanın rengi değişmiş diye
Sanırım yeşil de sarı da normal
Normali sarı. Hardal sarısı. Yeşile de normal diyor bazı doktorlar ama benimki ilk defa yeşil yapınca bir değişiklik var belli diye endişelendim.

Aslında cezalık bir durum değildi mesela grup kurmak farklı bir şey burayla bağı koparabilir ama o şahsi bir şey için destek istedi ve kadınlar kulübü olarak destek güzel bir şey olmalıydı
Ahsencim sen değilmiydin bizim ınstagram grubumuza gelen sonrada bizi partizanlıkla suçlayıp gruptan çıkan falan ki o ınstagram grubu hala duruyor çok güzel arkadaşlıklar edinildi ben burayı hala yazmasamda takip ediyorum bebek bilgileri için bu yazdığına çok şaşırdım :)

Hayırlı cumalar kızlar okulların açılmasına son haftalar günler geçmiyor sanki çok yıprandım bu yaz ben yaşlandım beş yaş falan sağlıklı olsunlar da diye geziyorum valla ama huni kafamda

Ben yanlış ya da şaşırılıcak bir şey yazdığımı düşünmüyorum ayrıca suçlama gibi bir şey olmadı hoşlanmadığımı belirtip yazmadım ve yazmadığım halde dalga geçilince arkamdan çıktım gruptan gayet yerinde saygısızlık olmadan bir ayrılıştı şahsen dalga geçmek vesaire çok hoş bir davranış değildi Arkadaşlık edinebildiyseniz ne mutlu sizee daim olsun

İsmini öğrenmiş olduk Ahsencim ne grubu bu ya şu çok daha önce ceza alanlar mı?

Pencere balkon gibi yerlerde kuş yuvası var mı?
Kuzenimde bişey göremiyoruz ama delice kaşınıyoruz diyodu penceresinin altına kumrular yuva yapmış yavrularına bakıp uçmuşlar bı tanesi ölünce ondan ve yuvadan kalan bit/yakarcalar eve bulaşmış kız kardeşi akşam karanlıkta ışıkları söndürüp telefonun flaşıyla baza altına ve bebeğinin beşiğinin altına bakmış ki tuz serpmişcesine dolu dolu bitler gündüz ve ışıklı ortamda görünmesi imkansız küçüklükteymiş, onlar herşeyi kaynatıp evi ilaclayarak kurtuldu ve bol çamaşır suyuyla, inşallah sizde öyle değildir bende arada kaşınıyor gibi oluyorum hemen oğluma kollu patikli tulum giydirip klimayı ve pencereleri açıyorum sırf ısırmasın bişey diye ama bir iki kez sivrisinek ısırığı buldum bacağında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…