- 3 Eylül 2024
- 293
- 364
- 18
Ben neredeyse 38'im zaten :) koşullar olsa da imza karşılığı yapmayı kabul etmeleri gerekmiyor mu ? Benim dogurganligim, benim kararım neticede. Benim de şurada bir kaç gündür bilgi edinmeye çalıştığım bir konu ancak eşin ve kadının imzasi olursa her koşulda yapılıyor diye biliyorum.Bazı şartları varmış sanırım.Bende gidince sorucam ama benim doktorum 4 hafta sonra çağırdı :/ duyduğum kadarıyla 35 yaş üzeri olmak en az 1 kız 1 erkek çocuk sahibi olmak gibi ne kadar doğru bilmiyorum ama kulaktan duyma bilgiler bunlar
Güle güle giysinAnneannemiz hırka ve battaniyeyi de bitirmiş bı yelegimiz kalmışşimdi gösterdi teyzoşlarımızda görsün istedik
Anneannemiz hırka ve battaniyeyi de bitirmiş bı yelegimiz kalmışşimdi gösterdi teyzoşlarımızda görsün istedik
Yaa henüz ütülemedim kenarları kıvrık birazBattaniyenin modeline bayıldımgüle güle kullansın bebiş
Emzirme yastıkları varya büyük olan yada normal yastık onu bacaklarım arasına koyuyorum destekli dönüyorum yvas yavas yada tam dalmadıysam eşimin kollarından destek alıom yani çekiştiriyorumKızlar gece sağdan sol a ya da soldan sağ a dönerken daha az zorlanmak için önerebileceğiniz keşfettiğiniz bir yöntem var mı?
Allah razı olsun canım benim bende hepinize dua edecegimMaşallah. Valla annemle sana çok dua ettik. Anneciğime dua et diyorum hepimize dua ediyor. Rabbim sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin.
Yeni bir operasyon olacsgi icin sonradan yapılinca ek ucret olmasi normal geldi. Laparoskopi ile oluyormus. Sezaryene dahilken ucret alirlar mi turkiyede onu bilmiyorum ama.Evet, kontrol için kliniğe kadin doktoruna gidiyoruz o rutin kontrolleri yapiyor. Doğum için ise civardaki hastanelerden seçip kayit yaptiriyoruz. Doğumu farklı doktor yapmış oluyor. Kayıt esnasinda soylemek lazimdi. Ama unuttum. Ama hazir ameliyat olurken cikarmam lazim aradan.
Bir de mesela Türkiye'de de öyle midir bilmiyorum ama sezeryan dogum esnasinda tüpleri bağladıklarinda para almiyorlar ama sonradan ekstra gidip yaptirirsam 400 eur kadar ücreti varmış
Aynı tarafa yatınca kolum bacağım çok fena uyuşuyor yaMecburiyet yoksa dönmemek
Eşimi de uyandırdığım oluyor tabii
Evet zaten baskıdan dolayı zoe oluyorMaalesef yok yatakta şekilden şekile giriyorum bide benim yatağım gereksiz yüksek zorlanıyorum karnım çok büyük olmamasina rağmen zorlanıyorum bide sizde de oluyor mu vajina da baskı mesela dönerken ya da oturur durumdan kalkarken falan baya vajinamda baskı hissediyorum ben
Canın çekmiştir, olur öyleGece gece sut ve biskuvi icirtip hareket kontrolu yaptirtti bebisim banaailem uzak bir yere gidiyor is icin, ay umarim onlar burada yokken bir sorun olmaz, cok dert ettim.
Afiyet olsun benimde akşam öyle idi yemediğim şey kalmadı. Şimdide uyutmuyor kaburgalarıma vuruyor resmenGece gece sut ve biskuvi icirtip hareket kontrolu yaptirtti bebisim banaailem uzak bir yere gidiyor is icin, ay umarim onlar burada yokken bir sorun olmaz, cok dert ettim.
Hareket etsin diye son care yedim de cok sukur hareket ettiCanın çekmiştir, olur öylehiç üzülme, onlar yokken gelmez bebişin inşallah. Ama gelirse de onlara sürpriz olur çok çok uzun kalmayacaklarsa endişelenme
Aynı tarafa yatınca kolum bacağım çok fena uyuşuyor ya
Ne desem bilemedim, bi dengeyi bulamadikAfiyet olsun benimde akşam öyle idi yemediğim şey kalmadı. Şimdide uyutmuyor kaburgalarıma vuruyor resmen
Gece gece sut ve biskuvi icirtip hareket kontrolu yaptirtti bebisim banaailem uzak bir yere gidiyor is icin, ay umarim onlar burada yokken bir sorun olmaz, cok dert ettim.
Şu sıralar nasılsın diye soranlara sadece çok zor çok zor diyesim geliyorNe desem bilemedim, bi dengeyi bulamadik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?