2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Ben neredeyse 38'im zaten :) koşullar olsa da imza karşılığı yapmayı kabul etmeleri gerekmiyor mu ? Benim dogurganligim, benim kararım neticede. Benim de şurada bir kaç gündür bilgi edinmeye çalıştığım bir konu ancak eşin ve kadının imzasi olursa her koşulda yapılıyor diye biliyorum.

Konudan bağımsız 4 hafta sonra çağırması normal mi ? Doğum zamanı gelmis oluyor neredeyse.

Anneannemiz hırka ve battaniyeyi de bitirmiş bı yelegimiz kalmış şimdi gösterdi teyzoşlarımızda görsün istedik

Eklentiler

• IMG_20250520_001350.webp
    58,5 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG_20250520_001247.webp
    52,8 KB · Görüntüleme: 38
Kızlar gece sağdan sol a ya da soldan sağ a dönerken daha az zorlanmak için önerebileceğiniz keşfettiğiniz bir yöntem var mı?
Emzirme yastıkları varya büyük olan yada normal yastık onu bacaklarım arasına koyuyorum destekli dönüyorum yvas yavas yada tam dalmadıysam eşimin kollarından destek alıom yani çekiştiriyorum ama yavaş dönünce zorlanmıyorum çok

Yeni bir operasyon olacsgi icin sonradan yapılinca ek ucret olmasi normal geldi. Laparoskopi ile oluyormus. Sezaryene dahilken ucret alirlar mi turkiyede onu bilmiyorum ama.

Gece gece sut ve biskuvi icirtip hareket kontrolu yaptirtti bebisim bana ailem uzak bir yere gidiyor is icin, ay umarim onlar burada yokken bir sorun olmaz, cok dert ettim.

Evet zaten baskıdan dolayı zoe oluyor

Gece gece sut ve biskuvi icirtip hareket kontrolu yaptirtti bebisim bana ailem uzak bir yere gidiyor is icin, ay umarim onlar burada yokken bir sorun olmaz, cok dert ettim.
Canın çekmiştir, olur öyle hiç üzülme, onlar yokken gelmez bebişin inşallah. Ama gelirse de onlara sürpriz olur çok çok uzun kalmayacaklarsa endişelenme

Afiyet olsun benimde akşam öyle idi yemediğim şey kalmadı. Şimdide uyutmuyor kaburgalarıma vuruyor resmen

Canın çekmiştir, olur öyle hiç üzülme, onlar yokken gelmez bebişin inşallah. Ama gelirse de onlara sürpriz olur çok çok uzun kalmayacaklarsa endişelenme
Hareket etsin diye son care yedim de cok sukur hareket etti onlar yokken olursa sok sok sok

İçimizi ferah tutalım iyi düşünelim iyi olsun

Kızlar peki ilk çocuğu olmasına rağmen spiral taktıran var mı? Ben 2. Çocığu düşünmüyorum, olur da düşünürsem bile 4 seneden önce düşünmem . Düşündüğüm zaman geri çıkartsam mantıklı mı? Ödüm kopuyor bu bebişten sonra bir daha hamile kalmaktan . Zaten ailelerimiz uzakta ücretsiz izin vs alcam sonra kreşe vereceğiz . 2. Çocuk için maddi maneviuzunca bir süre hazır olmayacsğıs ve bir sürpriz bizi üzer gibi. Bu konu benimde kafamı kurcalıyor

Ne desem bilemedim, bi dengeyi bulamadik
Şu sıralar nasılsın diye soranlara sadece çok zor çok zor diyesim geliyor ki normalde öyle çok nazlı değilimdir 8. Ayıma kadar hep çok güzel geçiyor dedim . Hatta hamilelik çok kolaymış falan diyordum kendi kendime . Ama cidden şuan zorluyor arkadaşlrın yazdığı gibi ağlamak istiyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…