2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Ya beklentimiz maddiyat değil ki düşünülmek benim kp ve ailesine kızdığım tek şey kardeşime ev dizdim yeğenime bunu taktım diye övünmeleri bana yapılmayan şeyle kıskandırmak istiyorlar gibi hissediyorum yoksa maddi durumlarının olmadığını biliyorum iki güzel sözle bizden gelen bu bizi biliyorsun diyip bı sıcaklıkla gelseler öpüp başıma koyacam hepimizi kızdıran kurnazlık sanırım

Kontrolden çıktım yatış beklerken eve dönüyorum geçen hafta 2600 dü kilosu bu hafta 3100 olmuş ben şok tek sevindirici haber bu oldu yedinizz öyle bende yiyeyim haftanız kaç
Maşallahh ne yediniz öyle bende yiyeyim ya haftanız kaç bu arada bende merak ediyorum doğuma kadar ne kadar olucak diye

Gelecekte kaynana olacağım dank etti kafama Ay ben susayım kınadığım herşey başıma geliyor bari bu gelmesin
Eşim şimdiden ev alalım yatırım yapalım bize yapılmadı biz çocuğumuza bişey bırakalım diye çırpınıyor garibim bana takıyı kendisi yapıyor ama sonra bozdurup eve arsaya yatıracağını söylemeyi de ihmal etmiyor maksat hevesimi alayım

İnsanın en temel ihtiyacı sevilmek, kabul görmek, kucaklanmak. Bunların karşılandığını hisseden hiçbir kadın altın maltın umursamaz. Biz burada kadın kadına içimizi dökerken altın gibi somut şeylerden örnek veriyoruz ama dediğiniz gibi hepimizin derdi iyi niyetle kabul görmek, kucaklanmak. Beni toplumumuzdaki gelin algısı rahatsız ediyor. Gelin zehirli sarmaşık sanki. Hep bir dış kapının dış mandalı. Hep bir yabancı. Benim kvdem hiç öyle değil diyenler çıkacaktır. Ne mutlu, sizlerin adına çok sevindik, aferin, harika, süper. Ama bizim karşılaştığımız model daha yaygın, üzgünüm.

Maşaallah inşaallah benim de 3 kg olmuştur bu hafta. Geçen hafta aşırı az almıştı 100 gr mı ne, bakalım bu hafta ne olacak.
Bilmiyorum yanlış ölçülmemiştir inşallah bir haftada bu kadar almasına bende şaşırdım sizde şaşırıp sevinirsiniz inşallah

Son düzenleme:
Yaygın model bizimkiler maalesef annemde bazen o modelden olası tutuyor kızları olarak biz sirkeliyoruz biz çektik gelinlerimiz çekmesin diyerekten
Gerçekten öyle olmayan kv tebrik ediyorum Allah sayılarını kat kat artırsın bize nasip olmadı bari bizden sonrakilere nasip olsun

Ben doğumda çiçeği çok seviyorum saksıda birsürü çiçek gelsin ama ilçede oturuyorum çiçeksepeti yok Ve gurbetteyiz eşimin haricinde kimse alamayacağı için üzgünüm
Yaa kıyamam keşke olsaymış çiçeksepeti biz gönderirdik mutlu ederdik seni

Aynadaki yansimamiz. Maalesef öyle oluyor. Hiç heyecanı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…