Ağzımla istediğim için geliyorKızlarr doğum hediyesi geliyo mu kocalardannnn
Maşaallah inşaallah benim de 3 kg olmuştur bu hafta. Geçen hafta aşırı az almıştı 100 gr mı ne, bakalım bu hafta ne olacak.Kontrolden çıktım yatış beklerken eve dönüyorumgeçen hafta 2600 dü kilosu bu hafta 3100 olmuş ben şok tek sevindirici haber bu oldu
Ya beklentimiz maddiyat değil ki düşünülmek benim kp ve ailesine kızdığım tek şey kardeşime ev dizdim yeğenime bunu taktım diye övünmeleri bana yapılmayan şeyle kıskandırmak istiyorlar gibi hissediyorum yoksa maddi durumlarının olmadığını biliyorum iki güzel sözle bizden gelen bu bizi biliyorsun diyip bı sıcaklıkla gelseler öpüp başıma koyacam hepimizi kızdıran kurnazlık sanırımBu arada şöyle bir şey eklemem lazım. Ben neden bilezik almıyorlar, bana altınlar taksınlar, beni ihya etsinler gibi bir yerden bakmıyorum. Çok şükür benim kendi başıma da halim vaktim yerinde. Eşim zaten üstüme titrer, maddi manevi güç verir. Bu insanların minik kurnazlıkları canımı sıkıyor benim. Bizde öyle bir adet yok demek yerine, kızım sen en güzeline layıksın ama biz bu kadarını alabildik deseler ben tamamım. Lütfen kendinizi zorlamayın, duanız yeter der geçerim. Hatta saf tarafıma denk gelirse üzülürüm bile alacak durumu yok diye. Ama durumu gayet yerinde, mal varlığını açıklamayayım şimdi buradan. E örf adetleri de biliyoruz, memleketlerinde gayet de geçerli bu adetler. Yani beni herhalde oralı değilim diye kandırmaya çalışıyorlar. Beni bu köylü kurnazlıkları kızdırıyor. Bu kadar mesele edip konuşmamın sebebi bu. Yoksa işte anlattığım gibi, 6 bileziği gözümü kırpmadan peçeteye sarıp elden çıkardım. Hiç tenezzül etmem.
Maşallah gözünüz aydınKontrolden çıktım yatış beklerken eve dönüyorumgeçen hafta 2600 dü kilosu bu hafta 3100 olmuş ben şok tek sevindirici haber bu oldu
Haftanız kaçtı?Kontrolden çıktım yatış beklerken eve dönüyorumgeçen hafta 2600 dü kilosu bu hafta 3100 olmuş ben şok tek sevindirici haber bu oldu
Maşallahh ne yediniz öyle bende yiyeyim ya haftanız kaç bu arada bende merak ediyorum doğuma kadar ne kadar olucak diyeKontrolden çıktım yatış beklerken eve dönüyorumgeçen hafta 2600 dü kilosu bu hafta 3100 olmuş ben şok tek sevindirici haber bu oldu yedinizz öyle bende yiyeyim haftanız kaç
İnsanın en temel ihtiyacı sevilmek, kabul görmek, kucaklanmak. Bunların karşılandığını hisseden hiçbir kadın altın maltın umursamaz. Biz burada kadın kadına içimizi dökerken altın gibi somut şeylerden örnek veriyoruz ama dediğiniz gibi hepimizin derdi iyi niyetle kabul görmek, kucaklanmak. Beni toplumumuzdaki gelin algısı rahatsız ediyor. Gelin zehirli sarmaşık sanki. Hep bir dış kapının dış mandalı. Hep bir yabancı. Benim kvdem hiç öyle değil diyenler çıkacaktır. Ne mutlu, sizlerin adına çok sevindik, aferin, harika, süper. Ama bizim karşılaştığımız model daha yaygın, üzgünüm.Ya beklentimiz maddiyat değil ki düşünülmek benim kp ve ailesine kızdığım tek şey kardeşime ev dizdim yeğenime bunu taktım diye övünmeleri bana yapılmayan şeyle kıskandırmak istiyorlar gibi hissediyorum yoksa maddi durumlarının olmadığını biliyorum iki güzel sözle bizden gelen bu bizi biliyorsun diyip bı sıcaklıkla gelseler öpüp başıma koyacam hepimizi kızdıran kurnazlık sanırım
Bilmiyorum yanlış ölçülmemiştir inşallah bir haftada bu kadar almasına bende şaşırdım sizde şaşırıp sevinirsiniz inşallahMaşaallah inşaallah benim de 3 kg olmuştur bu hafta. Geçen hafta aşırı az almıştı 100 gr mı ne, bakalım bu hafta ne olacak.
Muz yedim bol bol avakado ekledim hiç yemiyodum bide çiğ kuruyemiş ekledim geçen haftadan farklı olarakMaşallah gözünüz aydınne yediniz ne içtiniz bende yiyim ya
Yaygın model bizimkiler maalesef annemde bazen o modelden olası tutuyor kızları olarak biz sirkeliyoruz biz çektik gelinlerimiz çekmesin diyerektenİnsanın en temel ihtiyacı sevilmek, kabul görmek, kucaklanmak. Bunların karşılandığını hisseden hiçbir kadın altın maltın umursamaz. Biz burada kadın kadına içimizi dökerken altın gibi somut şeylerden örnek veriyoruz ama dediğiniz gibi hepimizin derdi iyi niyetle kabul görmek, kucaklanmak. Beni toplumumuzdaki gelin algısı rahatsız ediyor. Gelin zehirli sarmaşık sanki. Hep bir dış kapının dış mandalı. Hep bir yabancı. Benim kvdem hiç öyle değil diyenler çıkacaktır. Ne mutlu, sizlerin adına çok sevindik, aferin, harika, süper. Ama bizim karşılaştığımız model daha yaygın, üzgünüm.
Yaa kıyamam keşke olsaymış çiçeksepeti biz gönderirdik mutlu ederdik seniBen doğumda çiçeği çok seviyorum saksıda birsürü çiçek gelsin ama ilçede oturuyorum çiçeksepeti yokVe gurbetteyiz eşimin haricinde kimse alamayacağı için üzgünüm
38+1 im muz avakado ve çiğ kuruyemiş ekledim geçen haftalardan farklı olarak bide porsiyonlarımı da biraz büyüttüm galiba normal yemeklerdeMaşallahh ne yediniz öyle bende yiyeyim ya haftanız kaç bu arada bende merak ediyorum doğuma kadar ne kadar olucak diye
38+1 bugünHaftanız kaçtı?
Aynadaki yansimamiz. Maalesef öyle oluyor. Hiç heyecanı yokBenim eşim de sürpriz bilmem ne istiyorsan alayım der hep. Doğuö günü gelir 1 hafta önceden başlar sana ne alayım ne istiyorsan alayım demeye başlar 1 hafta her gün söyler . Ama maalesef benim için bu durumun bir keyfi olmuyorçünkü zatem çalıştığım için , bana şunu al diyene kadar kendim 10 kez alırım . Zaten iki kişi bi evde çalıştın mı her şry gibi para da ortak oluyor. Yani ha ben ona bana şunu al demişim ha kendim almışım benim için bir şey değişmiyor. Çalışan kadın kaderi mi benim kaderim mi bilmiyorum
Teşekkür ederimm düşünmeniz yeterYaa kıyamam keşke olsaymış çiçeksepeti biz gönderirdik mutlu ederdik seni
Maşallah, epey ilerlemişsiniz38+1 bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?