- 29 Haziran 2022
- 3.762
- 2.131
- 83
- 32
4030 gr doğdu evet sonrasındaki alımı normal aslında çoğu bebek gibi ilk iki ayDoğum kilonuz neydi bence birazda ona bağlı
Maşallah sizin doğum kilonuz iyi zaten doktorlar bulundupu kiloya değilde doğum kilosuna göre aldığı kiloya göre değerlendiriyor . Kendimizden örnek vereyim 2800 doğdu 3. Gün 2500 e indi ödemler gidince . İlk ay 1400 ikinci ay 1400 kg aldı ve 2. Ay kontrolünde 5.300 idi. Doktorumuz aldığı kilonun normalin üstünde olduğunu ama gayet iyi olduğunu aynı şekilde beslememe devam etmemi istedi. Yani bir sorun teşkil etmiyormuş şuan için bu şekilde kilo alması . Doktorlar anne sütüne pek bir kısıtlama getirmiyor ama mama ile beslenen bebeklerde aşırı bir kilo artışı olursa o zaman porsiyonları azaltıyormuş .4030 gr doğdu evet sonrasındaki alımı normal aslında çoğu bebek gibi ilk iki ay
Neyse tek seferde olsun bitsin, öyle bakacaksın artıkRotayı başka gün yaptırmak istiyordum aslında bir anda ebe alın gelin yapalım dedi yaptırdık hayırlısı
Haftaya ikinciye olmam gerekiyor benim de. Olursam söylerimRegl olan arkadaşlar. Regl ler tam tarihinde düzenli mi ilerleyecek acaba ? Hala içerleniyorum bu kadar erken regl olduğuma. Daha bebem 3 aylık olmadan 2. Kez regl olmak üzereyim
Merhaba çok geçmiş olsun benim bebegimde 2 haftalıkken 8e düsmüstü sarılıgı doktorum takip görmedi ama 1 aylıkken tekrar yükselmiş 11e yüzündede vardı özellikle gözünün beyazında şuan neden oldugunu araştırıyor doktorum kan aldı e nabızdan baktım hepsi normal gözüküyor büyük ihtimal bizimde anne sütü sarılıgı bu neden oluyor acaba ve hiç mama vermedim sadece süt veriyorum onla alakalı olabilirmiÇok geçmiş olsun. Kanı koldan mı alıyorlar sizin bebeğinizin de? Çok zor gerçekten. O yüzden topuktan alınıyor.benim ki anne sütü sütü sarılığı çıktı. Üç ay sürebilitormuş.
Cok uzun saatker calismaniz gereken bir is degildir umarimMuhtemelen eylülde bir süreliğine de olsa çalışacağım. Ücretsiz izin yazdırana kadar. Hemen yazdıramıyorum elimde olmayan bazı nedenlerden. Bana şans dileyin
Neden içerlendiniz anlamadım olmak gayet güzel insan rahatlıyor şişi gidiyorRegl olan arkadaşlar. Regl ler tam tarihinde düzenli mi ilerleyecek acaba ? Hala içerleniyorum bu kadar erken regl olduğuma. Daha bebem 3 aylık olmadan 2. Kez regl olmak üzereyim
Ya benim regl çok ağrılı çok sancılı geçiyorNeden içerlendiniz anlamadım olmak gayet güzel insan rahatlıyor şişi gidiyor
Bende bu kız nerde diyordum . Abow
Süt iznini kullansam bile okulda bana yükleyecekleri işler değişmeyecek. Normalde tam günde bile bitiremeyip illa ki akşamları pc açıyordum, şimdi yarım günde hiç bitmez ee ne anladım süt izninden. Kesin arıza çıkarırlar. En son doğum yapan arkadaş kullanamadığını söylemişti. Devlet kurumu olmasına rağmenSüt iznini konuşmayı unutmayınişe dönme fobisi şimdiden yüklendi banada
Malesef yasal. Ama kurum idarecisinin insiyatifinde. istese verebilir de. Büyük kızımda almıştım. DevletYasal mı yaptıkları bilmediğim için soruyorum. Özel okul mu ?
Ücretsiz izin alacağım ama ne zaman alabilirim belli değil. Bir süre çalışmam gerekiyor, alamayacağım. Bir hafta mı sürer yoksa 1 ay mı belli değil. İşlerim tamamen muallakta. Belirsizliği de hiç sevmem. Siz bakıcı düşünmüyor musunuzMerhaba ücretsiz izin alamıyor musunuz acaba ? Benimde 25 gün sonra ücretli iznim bitiyor. Dün ücretsiz izin dilekçemi gönderdim. 6 ay-6 ay şeklinde 4 kez isteme hakkım var . Ama tabi kurumun insiyatifine bağlı bizde de . Umarım tamamını alabilirim diye dua ediyoeum çübkü çoxuğuma bakacak hiç kimse yok. 2 yaşından önce de kreşe vermek istemiyorum haklı olarakdüşündükçe bile strese giriyorum
Ben üniversitedeyim. Asistanım. Rektörlüğü arayıp sordum bugün. Malesef varmış. Ama diyor ki kurum amirinin insiyatifinde. Benim kurum amiri asla böyle bi topa girmez. Korkar. Ki bugün arayıp söyledi de zaten.Özel okulda mı çalışıyorsun yoksa idareci misin? İzin dilekçeni yaz sen yine de, sözlü değil yazılı tebliğ etsinler eğitim-öğretim döneminde izin alınamaz diye. Çünkü yok öyle bi şey
Süt izni var 12 de çıkabilirim aslında. Ama o ortama dönme fikri bile stres olmama yetiyor. Neyse teşekkür ederim güzel dileklerinşz içinCok uzun saatker calismaniz gereken bir is degildir umarimbir sekilde rayina girer pozitif dusunelim
Nasıl farkettiniz?
Bende onu düşündüm birkaç gün sonra yeniden stres olmaktansa yaptıralım dedik. Akşamüstü çok huzursuzlandı sebepsiz yere çok ağladı zor sakinleştirdikNeyse tek seferde olsun bitsin, öyle bakacaksın artıkNe durumdasınız şimdi?
Guzel saat aslinda evden hazirlanip cikmak bile ortam degisikligi olmaz mi? Bugun sabah hazielanip hastaneye gittim iki insan gordum diye resmen daha mutkuydum.Süt izni var 12 de çıkabilirim aslında. Ama o ortama dönme fikri bile stres olmama yetiyor. Neyse teşekkür ederim güzel dileklerinşz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?